• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vopsele pentru textile

Rezultate pentru

Vopsele pentru textile - Import export

 1. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Metzingen, Germania.

 2. EVERLIGHT EUROPE

  Olanda

  Compania EVERLIGHT EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyes for the textile and clothing industry, și dyes for leather goods. Are sediul în Capelle Aan Den Ijssel, Olanda.

 3. TEXDALE UK LTD

  Regatul Unit

  Compania TEXDALE UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. TEKSTYLEK

  Polonia

  Compania TEKSTYLEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints - production, dyes for the textile and clothing industry, haberdashery, și textile spare parts. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. LONTEX GMBH

  Germania

  Compania LONTEX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele pentru textile, Vopsele si lacuri, Chimie organica - produse de baza si derivati, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele pentru textile, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Reutlingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REKOL

  Polonia

  Compania REKOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Coloranti si pigmenti industriali nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, wholesale paints, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Radziszów, Polonia.

 2. SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD

  China

  Compania SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile finishing and dyeing of fabrics and textile products. Are sediul în Kunshan, China.

 3. EVERGREEN INDUSTRIES

  India

  Compania EVERGREEN INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyes for the textile and clothing industry. Are sediul în Ahmedabad, India.

 4. VERG

  Tunisia

  Compania VERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile abrasive and polishing products. Are sediul în Mor, Tunisia.

 5. DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD.

  China

  Compania DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Ningbo, China.

 1. P.P.U.H. TRANSIKAL

  Polonia

  Compania P.P.U.H. TRANSIKAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, Pasmanterie, broderie si tul, serigraphy, Vopsele pentru textile, și Pasmanterie, broderie si tul. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 2. KIRI INDUSTRIES LTD

  India

  Compania KIRI INDUSTRIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Ahmedabad, India.

 1. ANAND INTERNATIONAL

  India

  Compania ANAND INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Rajkot, India.

 2. KHUSHI DYECHEM

  India

  Compania KHUSHI DYECHEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Ahmedabad, India.

 3. EURODYE - CTC

  Belgia

  Compania EURODYE - CTC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. Are sediul în Jodoigne, Belgia.

 4. AUXICOLOR SA

  Spania

  Compania AUXICOLOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cerneluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele pentru textile, Pigmenti si coloranti nealimentari, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Terrassa, Spania.

 5. HERBA

  Turcia

  Compania HERBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural dyes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA

  Portugalia

  Compania TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, Fire si fibre textile, Vopsele pentru textile, și Fire si fibre textile. Are sediul în Mira De Aire, Portugalia.

 7. PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, Tesaturi gumate, Vopsele pentru textile, și Tesaturi gumate. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE JANIS

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE JANIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Lodz, Polonia.

 1. TONELLA (S.R.L.)

  Italia

  Compania TONELLA (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Trivero (bi), Italia.

 2. VERBO BOYA KIMYA SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania VERBO BOYA KIMYA SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. EUROPRINT - INTERNATIONAL S.R.L.

  Romania

  Compania EUROPRINT - INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Timisoara, Romania.

 4. J. K. COLORS

  India

  Compania J. K. COLORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Mumbai, India.

 5. TEXTILCOLOR GMBH

  Germania

  Compania TEXTILCOLOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Pfullingen, Germania.

 6. UNICOLOUR LTD

  Regatul Unit

  Compania UNICOLOUR LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Huddersfield, Regatul Unit.

 7. TINFER SL

  Spania

  Compania TINFER SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Pineda De Mar, Spania.

 8. KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, Curatare industriala - masini, Vopsele pentru textile, și Curatare industriala - masini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. BALCAN STUDIOHOME

  Turcia

  Compania BALCAN STUDIOHOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pentru textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile textile products. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. EKSOY KIMYA LTD. STI.

  Turcia

  Compania EKSOY KIMYA LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pentru textile, și Vopsele pentru textile. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit