• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vopsele emulsionate

Rezultate pentru

Vopsele emulsionate - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Grecia

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania UBITEC INH. STEFAN FUHRMANN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Siedenburg, Germania.

 3. SARL EQUINOXE

  Franta

  Compania SARL EQUINOXE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painters, facade decorations, decorative paints, și waxed cement. Are sediul în Frejus, Franta.

 4. FARBEN HENSCHEN GMBH

  Germania

  Compania FARBEN HENSCHEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Fröndenberg, Germania.

 5. MERCAPINTURAS SL

  Spania

  Compania MERCAPINTURAS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Almeria, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRIMIX WASILEWSKA DANUTA

  Polonia

  Compania PRIMIX WASILEWSKA DANUTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile indoor paints. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. BERLING SA

  Grecia

  Compania BERLING SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints, primers, solvents, și epoxy paint. Are sediul în Inofita, Greece, Grecia.

 3. NIKKAL PRODUCTIONS

  Guyana franceza

  Compania NIKKAL PRODUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Cayenne, Guyana franceza.

 4. GRAFIT ZPH

  Polonia

  Compania GRAFIT ZPH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele emulsionate, Mobilier - articole si accesorii decorative, Vopsele si lacuri, Constructii - finisaje, Vopsele emulsionate, Mobilier - articole si accesorii decorative, Vopsele si lacuri, și Constructii - finisaje. Are sediul în Olkusz, Polonia.

 5. COULON

  Belgia

  Compania COULON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints, chemical products, rubber and plastics sectors, Wood protection products, și industrial chemical products. Are sediul în La Louviere, Belgia.

 1. FAMA PROFI CENTRE

  Rusia

  Compania FAMA PROFI CENTRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Mese din lemn, Solventi si diluanti, Lemn - articole, Mese din lemn, Solventi si diluanti, și water colour. Are sediul în Podolsk, Rusia.

 2. PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL

  Italia

  Compania PR GROUP ITALIA BY COLORIFICIO RAMA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacture of gypsum mouldings, building materials and products, și decorations and illuminations. Are sediul în Fano, Italia.

 1. GO WALLPAPER LTD

  Regatul Unit

  Compania GO WALLPAPER LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele emulsionate, decorating, wallpaper, diy items, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 2. STROM 21 LTD.

  Bulgaria

  Compania STROM 21 LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala cu ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele emulsionate, paint plaster and enamel, cement mortars, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY

  China

  Compania GUANGDONG MAYDOS BUILDING MATERIALS LIMITED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epoxy paint for floors. Are sediul în Shunde, China.

 4. NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW

  Polonia

  Compania NOBILES - FARBY DLA PROFESJONALISTÓW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. VERNIS CLAESSENS S.A.

  Elvetia

  Compania VERNIS CLAESSENS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele pe baza de uleiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Renens, Elvetia.

 6. INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA

  Spania

  Compania INDUSTRIAS QUIMICAS EUROCOLOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Arrigorriaga, Spania.

 7. VEBS CO. LTD.

  Malta

  Compania VEBS CO. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lubrifianti industriali, și Lubrifianti industriali. Are sediul în Handaq Industrial Estate,, Malta.

 8. AP FARVER A/S

  Danemarca

  Compania AP FARVER A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, și Vopsele pe baza de uleiuri. Are sediul în Viborg, Danemarca.

 1. LECHLER COATINGS GMBH

  Germania

  Compania LECHLER COATINGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Tapet, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, și Tapet. Are sediul în Kassel, Germania.

 2. SMITH & RODGER, LTD

  Regatul Unit

  Compania SMITH & RODGER, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, Vopsele emulsionate, Vopsele si lacuri, Sicativi pentru vopsele si lacuri, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 3. PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L.

  Spania

  Compania PINTURAS PLASTICAS PROGRESO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Murcia, Spania.

 4. SIGMA COATINGS S A

  Spania

  Compania SIGMA COATINGS S A, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, Vopsele emulsionate, Vopsele pe baza de uleiuri, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Vopsele emulsionate. Are sediul în Valle De Trápaga-Trapagaran, Spania.

 5. EMMANOUILIDI AFOI O.E.

  Grecia

  Compania EMMANOUILIDI AFOI O.E., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile colours, și tools. Are sediul în Ptolemaida, Grecia.

 6. NADA FOR PAINTS AND COATINGS

  Egipt

  Compania NADA FOR PAINTS AND COATINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fireproof and fire prevention treatments, și fire prevention. Are sediul în Cairo, Egipt.

 7. HOB TRADE

  Egipt

  Compania HOB TRADE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Dokki / Giza, Egipt.

 8. EQTEC FIRECONTROL, S.L

  Spania

  Compania EQTEC FIRECONTROL, S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. JM SPRAYING SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania JM SPRAYING SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Shotts, Regatul Unit.

 10. SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD.

  China

  Compania SHANGHAI BAOLIJIA CHEMICAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele emulsionate. Are sediul în Tairi, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit