• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vitrine si rafturi frigorifice

Rezultate pentru

Vitrine si rafturi frigorifice - Import export

 1. FASTCONCEPTS.FR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FASTCONCEPTS.FR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotisoare profesionale, Vitrine si rafturi frigorifice, Rotisoare profesionale, și Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Paris, Franta.

 2. K. MAYER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania K. MAYER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Burladingen, Germania.

 3. RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Graz, Austria.

 5. MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA

  Portugalia

  Compania MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat pentru magazine, Equipment and fixtures for supermarkets, shop shelving, și Case de marcat pentru magazine. Are sediul în Águeda, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VITRINAS GÓMEZ

  Spania

  Compania VITRINAS GÓMEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Showcase Cooler, machines for the hotel trade, și hot food display cases. Are sediul în Albacete, Spania.

 2. KARSEL SOGUTMA

  Turcia

  Compania KARSEL SOGUTMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial refrigeration systems and equipment, cold stores for shops, bars, restaurants, refrigeration equipment and systems for goods storage, și industrial refrigeration plant and equipment. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FREEZEPOINT LTD

  Polonia

  Compania FREEZEPOINT LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, Vitrine si rafturi frigorifice, commercial refrigeration systems and equipment, commercial refrigerators, și Display freezers. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 4. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Agregate frigorifice, Vitrine si rafturi frigorifice, Agenti refrigeranti uscati, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Agregate frigorifice, Vitrine si rafturi frigorifice, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Sivas, Turcia.

 5. D.I. TRIUMPH

  Grecia

  Compania D.I. TRIUMPH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial refrigerators, commercial refrigerator cabinets, Refrigerated cabinet for pastry shops and cafes, și refrigerated counters for shops, bars, restaurants. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH

  Germania

  Compania GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Erfurt, Germania.

 2. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Turcia

  Compania SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, automatic ice-cream machines, Vitrine si rafturi frigorifice, refrigerated display cabinet for ice-creams, și food industry refrigerators. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH

  Germania

  Compania HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Weinbach, Germania.

 2. HOTEL-WERK

  Germania

  Compania HOTEL-WERK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în St. Georgen, Germania.

 3. W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

  Germania

  Compania W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Karlsfeld, Germania.

 4. SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Krefeld, Germania.

 5. GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN )

  Germania

  Compania GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Dötlingen, Germania.

 6. HYDRACOOLING

  Portugalia

  Compania HYDRACOOLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Equipment and fixtures for supermarkets, refrigerated apparatus design, refrigeration system, și commercial refrigeration systems and equipment. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 7. CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE

  Germania

  Compania CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Essen, Germania.

 8. BANHOLZER AG

  Elvetia

  Compania BANHOLZER AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Deitingen, Elvetia.

 1. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Grecia

  Compania TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, refrigerated display cabinets for restaurants, refrigerated display cabinets for bars, refrigerated pastry counter, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Langada, Grecia.

 2. WECO MIETSERVICE

  Germania

  Compania WECO MIETSERVICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Wörth, Germania.

 3. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

  Germania

  Compania WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigeration cabinets, stender hangers, și low tables. Are sediul în Remshalden, Germania.

 4. TASTVIN

  Franta

  Compania TASTVIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine case, wine cellars for ageing, modular wine racks, și air-conditioned cabinets for wine. Are sediul în La Ciotat, Franta.

 5. FRIGOTEKNIKA GROUP

  Macedonia de Nord

  Compania FRIGOTEKNIKA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, Magazine - amenajare, Vitrine si rafturi frigorifice, Magazine - amenajare, și Refrigerated freezer cabinets. Are sediul în Zherovjane, Macedonia de Nord.

 6. RA-VIT ZAGREB

  Croatia

  Compania RA-VIT ZAGREB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heated displays for croissants, și display cases for stores. Are sediul în Lucko-Zagreb, Croatia.

 7. STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL

  Germania

  Compania STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. Are sediul în Essen, Germania.

 8. REFRA, UAB

  Lituania

  Compania REFRA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine si rafturi frigorifice, Camere reci, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, Rezervoare metalice, Vitrine si rafturi frigorifice, Camere reci, Climatizare, aerisire si ventilare - materiale, și Rezervoare metalice. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 9. CLIMAVER

  Grecia

  Compania CLIMAVER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerator gas, commercial refrigerators, gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems, și air conditioning systems. Are sediul în Veria, Grecia.

 10. NOVUM (OVERSEAS) LTD

  Irlanda

  Compania NOVUM (OVERSEAS) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine si rafturi frigorifice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated cabinet, freezers with lids, chest freezers, și ice-cream freezers. Are sediul în Dublin, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit