• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Rezultate pentru

Visable supports ukrainian companies - Import export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe din fonta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Generatoare de aburi din fonta, Cadouri promotionale, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, și frying pans. Are sediul în Bila Tserkva, Kiev Region, Ucraina.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Productie agricola, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, și Grain separator. Are sediul în Kitaygorod, Ucraina.

 3. PUMPIDUP

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PUMPIDUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti sarati si aperitivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snack, popcorn, sweets, healthy meal, și Visable supports ukrainian companies. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. PAN-FRUIT

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PAN-FRUIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe - bace, Fructe liofilizate, Legume liofilizate, Biologica - alimentatie, Supe, Ciuperci, Fructe si legume - import-export, Fructe - bace, și Frozen berries. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dietetica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale pentru micul dejun, Ulei de masline, Dulciuri fara ciocolata, Cereale si seminte, gluten-free bread, gluten-free biscuits, gluten-free dishes, gluten-free pasta, și gluten-free product. Are sediul în Novomoskovsk, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL)

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Genti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile backpack, laptop cases, wallets, Travel backpacks, Wallet for men, women's backpacks, waist bags, case macbook, și men's backpacks. Are sediul în Rivne City, Ucraina.

 2. UDEN-UKRAINE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania UDEN-UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plafoane, Camine pentru seminee, Wall-mounted infrared radiator, heating installations, infrared heaters, heating equipment, thermostats, heaters, și electric heaters. Are sediul în Kropyvnytskyi, Ucraina.

 3. VND FURNITURE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania VND FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Canapele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Fotolii, Lemn - articole, Paturi, somiere si saltele, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Dormitoare, beds, chairs, și Mobilier - furnituri si accesorii. Are sediul în Lutsk, Ucraina.

 4. BARGY UKRAINE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania BARGY UKRAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dietetica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanatate si conditie fizica, Proteine - adjuvanti alimentari, Vitamine si provitamine, Alimentatie dietetica si biologica, Alimente - import-export, healthy and natural food, energy bars, vegan food, și Nutritional foods. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. SCHEDRO LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania SCHEDRO LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte din condimente si mirodenii, Uleiuri si grasimi animale, Uleiuri si grasimi alimentare, Dulciuri fara ciocolata, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, natural health products, și natural ingredients. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 1. ECO BERRY FARM

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ECO BERRY FARM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe liofilizate, Fructe, Fructe congelate si congelate rapid, Agricultura - import-export, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, și packaged strawberries. Are sediul în Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ucraina.

 2. ALTE FOODS

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ALTE FOODS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe - bace. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe congelate si congelate rapid, Fructe congelate si congelate rapid, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, și organic fruit. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. GFS LLC / YOGODA

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania GFS LLC / YOGODA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Băuturi nealcolizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi - concentrate si praf instant, Ceaiuri, Miere, Mirodenii, Fructe tropicale, tea, coffee and herbal teas, Fruit and vegetable juices and fruit drinks, Bauturi - concentrate si praf instant, și exotic fruit drink and juice. Are sediul în Zaporizhzhia, Ucraina.

 2. GNP FRUITS LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania GNP FRUITS LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile producer of crispy apple chips under our own trade mark, dried apples, packed apples, apple chips, apple chips supplier, apple chips producer, cut apple chips, cut dried apples, și healthy snacks. Are sediul în Ivano-Frankivsk, Ucraina.

 3. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handmade facade tiles, handmade roof tiles, handmade facade panels, handcrafted facade tiles, handcrafted roof tiles, handcrafted facade panels, riegel facade tiles, long-format facade tiles, și facade tiles for architects. Are sediul în Cherkasy, Ucraina.

 4. CREATIFWOOD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania CREATIFWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jucarii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Indeletniciri creative - Articole, Lemn - articole, Wooden Puzzle, wall decorations, interior decoration, Indeletniciri creative - Articole, puzzle, Toy manufacturers, și toys. Are sediul în Boryspil, Ucraina.

 5. TIRAS TECHNOLOGY

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania TIRAS TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Control si supraveghere - panouri de afisaj electronic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme - material de supraveghere, security systems, software for security systems, Wireless security systems, Wired security systems, anti-fire systems, Conventional anti-fire systems, control panels, și fire detectors. Are sediul în Vinnytsia, Ucraina.

 6. TERRA FOOD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania TERRA FOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Butter, Spread, Ghee, Yogurt, și Visable supports Ukrainian companies. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 7. UKRAINIAN FARMERS

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania UKRAINIAN FARMERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, cultivation corn, rapeseed, soybeans, sunflower, farmers, Ecological farming, farming, cultivation, Agricultura - import-export, și biodynamic agriculture. Are sediul în Rivne, Ucraina.

 8. INGAS

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania INGAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze comprimate si lichefiate, Azot, Gaze naturale - productie si distributie, Amestecuri de gaze, gases, compressed gases, cryogenic gases, Gases, special and mixed, și special gases. Are sediul în Yuzhne, Ucraina.

 1. WOOD MOOD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania WOOD MOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lumanari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Homemade candles, Crafted candles, Scented candles, ambiance candles, environmentally-friendly candles, hand-made candle, Production of candles, și natural candles. Are sediul în Hostomel, Irpin City, Ucraina.

 2. SMAKULI

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania SMAKULI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biscuiti, Productie de biscuiti, Biscuiti sarati si aperitivi, Biscuiti, biscuit production, biscuit factory, Productie de biscuiti, biscuit, și gluten-free product. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 3. MILIGUS

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania MILIGUS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing export, manufacture of clothes, wholesale clothing, Professional clothing, military clothing, men clothing, outdoor clothing, clothing, și hats. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 4. DISTINA

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania DISTINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creme cosmetice, Produse cosmetice, Igiena si frumusete - articole, Parfumuri si produse cosmetice, beauty articles and supplies, Creme cosmetice, beauty industry, Produse cosmetice, și beauty products for the face. Are sediul în Boryspil, Ucraina.

 5. RE:QUIET

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania RE:QUIET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri acustice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acoustic сeilings, modern sofas, acoustic desk screen / partitions, Acoustic lightings, acoustic lamp, acoustic solutions, acoustics, pet felt product, și pet felt baffles. Are sediul în Kiyv, Ucraina.

 6. ATON SERVICE

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ATON SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtrarea aerului - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea aerului - aparate si instalatii, Aspiration, filtration systems, filtration, filtering units for air systems, industrial blower, industrial ventilation, Dust extraction, și Epurarea aerului - aparate si instalatii. Are sediul în Kolchyno, Ucraina.

 7. ENJOY THE WOOD

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania ENJOY THE WOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier contemporan, artistic decorations, decoration, Decoration accessories, decorative products, decorative wood, wooden decorations, natural wood furniture, și wooden furniture. Are sediul în Borodyanka, Ucraina.

 8. CLIXAR

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania CLIXAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile post seals, strap seals, high-security seals, pull up seals, polypropylene seals, plastic seals, security seals, indicative seals, și security seals for meters. Are sediul în Odesa, Ucraina.

 9. TERRA LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania TERRA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grau moale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale si seminte, Gris, Faina si gris, Supe, Cereale pentru micul dejun, Cereale si seminte, cereals, cereal semolinas, și oat cereal. Are sediul în Pervomaysky, Ucraina.

 10. GALCA

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania GALCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee, coffee beans, raw coffee beans, Coffee bean mixture, coffee blends, coffee blends for restaurants, coffee blends for bars, coffee for restaurants, și coffee production. Are sediul în Lviv, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit