• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • incaltaminte ortopedica

Rezultate pentru

Incaltaminte ortopedica - Import export

 1. MARIA SOFIA RAMOS BELARD, LDA.

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania MARIA SOFIA RAMOS BELARD, LDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte de protectie, medical shoes, Incaltaminte de protectie, Orthopaedic shoes, compression socks, medical footwear, socks for diabetic, comfortable footwear for women, și diabethic cotton socks. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. REALPAKS SP.ZO.O

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania REALPAKS SP.ZO.O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ghete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Incaltaminte barbateasca, Incaltaminte de dama, Incaltaminte ortopedica, Saboti, Incaltaminte pentru copii, Incaltaminte, work shoes, și custom-made footwear. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROTAN PROFI SHOES GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte de protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, work shoes, Work shoes, Catering clothing, protective shoes, Anti-static shoes, ESD Shoes, Puncture-resistant shoes, și Professional clothing. Are sediul în Waldfischbach-Burgalben, Germania.

 4. CORBBY

  Polonia

  Compania CORBBY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for footwear, insoles for shoes, anatomic insoles, și insoles. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. NUR ORTOPEDI MEDIKAL GIYIM A.S

  Turcia

  Compania NUR ORTOPEDI MEDIKAL GIYIM A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital workers' clogs, footwear for nurses, physicians' clothing, și nurse jackets. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MJARTAN, S. R. O.

  Slovacia

  Compania MJARTAN, S. R. O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comfort shoes, cutting machines and shearing machines for footwear manufacturers and shoe repairers, slippers, și shoe factory. Are sediul în Prievidza , Slovacia.

 2. ALVIFLEX

  Spania

  Compania ALVIFLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Elda-Alicante, Spania.

 3. GÜNDE AYAKKABI

  Turcia

  Compania GÜNDE AYAKKABI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, Incaltaminte ortopedica, children's footwear, leather footwear for children and teenagers, Cizme si pantofi din piele, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în IZMIR, Turcia.

 4. JBDESIGN LDA.

  Portugalia

  Compania JBDESIGN LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, tennis shoes, classical footwear for men, horse-riding footwear, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Caramos, Portugalia.

 5. FITFLY SHOES

  Turcia

  Compania FITFLY SHOES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte pentru sport, Incaltaminte pentru sport, și men's shoes. Are sediul în Beylikdüzü, Turcia.

 1. ANKAPA AYAKKABI TEKS.TIC. VE SAN.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ANKAPA AYAKKABI TEKS.TIC. VE SAN.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte pentru picioare sensibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Basaksehir/istanbul, Turcia.

 2. ARMOR ORTHOPEDICS

  Turcia

  Compania ARMOR ORTHOPEDICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ortodontie - articole si furnituri, Ortodontie - articole si furnituri, corrective orthopedic corsets, manufacture of orthopaedic mattresses, și Silicone paramedical and para-pharmacy articles. Are sediul în Turgutlu/manisa, Turcia.

 1. SPLENDID

  Spania

  Compania SPLENDID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, și Cizme si pantofi din piele. Are sediul în Almansa, Spania.

 2. PEAR PORTUGAL

  Portugalia

  Compania PEAR PORTUGAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte pentru picioare sensibile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, Incaltaminte ortopedica, și Comfort shoes. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. AFT MEDICAL

  Italia

  Compania AFT MEDICAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospitals, orthopaedics, aids for the elderly, și medical equipment. Are sediul în Potenza, Italia.

 4. LUI SHOES

  Turcia

  Compania LUI SHOES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ladies' leather footwear, și men's leather footwear. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ORTHOPEDIE VAN HAESENDONCK

  Belgia

  Compania ORTHOPEDIE VAN HAESENDONCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proteze ortopedice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte ortopedica, bandages and dressings for orthopaedics and physiotherapy, Wheelchairs, și Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 6. IDEALSKO

  Franta

  Compania IDEALSKO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte pentru picioare sensibile, orthopaedic footwear, și Incaltaminte pentru picioare sensibile. Are sediul în Wissembourg, Franta.

 7. UAB "ORTOPAGALBA"

  Lituania

  Compania UAB "ORTOPAGALBA", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedic braces, și safety belts. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 8. CENTRE D'APPAREILLAGE ORTHOPÉDIQUE KOHNEN

  Luxemburg

  Compania CENTRE D'APPAREILLAGE ORTHOPÉDIQUE KOHNEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile breast prostheses, orthopaedic corset., podology, și prostheses. Are sediul în Strassen, Luxemburg.

 1. BERK AYAKKABI

  Turcia

  Compania BERK AYAKKABI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cizme si pantofi din piele, sandals, beach slippers, Cizme si pantofi din piele, și comfort shoes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ORTOPEDIA QUIMERA DOS SORRISOS

  Portugalia

  Compania ORTOPEDIA QUIMERA DOS SORRISOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Corroios, Portugalia.

 3. COMFORT-RELAX CALZATURE PREDISPOSTE E ORTOPEDICHE

  Italia

  Compania COMFORT-RELAX CALZATURE PREDISPOSTE E ORTOPEDICHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Barletta, Italia.

 4. NEGOZIO ORTOPEDICO GENOVA SANITAL DI NARIZZANO

  Italia

  Compania NEGOZIO ORTOPEDICO GENOVA SANITAL DI NARIZZANO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Genova, Italia.

 5. DIA ADEMLER AYAKKABICILIK MEDIKAL VE ORTOPEDIK

  Turcia

  Compania DIA ADEMLER AYAKKABICILIK MEDIKAL VE ORTOPEDIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medical footwear, ladies' leather footwear, men's leather footwear, și leather slippers. Are sediul în Konya, Turcia.

 6. ERGOORTOPEDYKA

  Polonia

  Compania ERGOORTOPEDYKA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Tarnów, Polonia.

 7. ACO SHOES - FÁBRICA DE CALÇADOS, SA.

  Portugalia

  Compania ACO SHOES - FÁBRICA DE CALÇADOS, SA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comfort shoes, Orthopaedic shoes, și anatomic footwear. Are sediul în Vila Nova De Famalicão, Portugalia.

 8. ORTOPEDIA

  Spania

  Compania ORTOPEDIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orthopaedics, orthopaedic articles, și folding wheelchair. Are sediul în Sevilla, Spania.

 9. UAB PES PLANUS

  Lituania

  Compania UAB PES PLANUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 10. JS FABRICATION

  Franta

  Compania JS FABRICATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Incaltaminte ortopedica. Are sediul în Chateau Du Loir, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit