• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - triest

Rezultate pentru

Vinuri - triest - Import export

 1. CANTINA DI BERTIOLO SPA

  Italia

  Compania CANTINA DI BERTIOLO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Triest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wineries, prosecco, production of wines, și aromatic grappa. Are sediul în Bertiolo, Italia.

 2. REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S.

  Italia

  Compania REGUTA DI ANSELMI GIUSEPPE E LUIGI SOC. AGRICOLA S.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Triest, Vinuri - Italia, Vinuri - Triest, friulano wine, și Vinuri - Italia. Are sediul în Pocenia, Italia.

 3. VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA

  Italia

  Compania VILLA CANTHUS AZ.VINICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Venetia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Triest, veneto wine, Vinuri - Triest, și sweet wine. Are sediul în Fossalta Di Piave, Italia.

 4. AZ. AGR. MOSOLO GLENI

  Italia

  Compania AZ. AGR. MOSOLO GLENI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Triest. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wineries. Are sediul în Faedis, Italia.

Filtre

Rezultate pentru

Vinuri - triest - Import export

Număr de rezultate

4 Intreprinderile

Tip de intreprindere