• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vinuri - basilicate

Rezultate pentru

Vinuri - basilicate - Import export

 1. SUDRISE

  Italia

  Compania SUDRISE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Basilicate, traditional product, cheeses and dairy products, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Corleto Perticara, Italia.

 2. CANTINA DEL VULTURE SOC COOP

  Italia

  Compania CANTINA DEL VULTURE SOC COOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Basilicate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aglianico, natural sparkling wines, și Red berry drink. Are sediul în Rionero In Vulture, Italia.

 3. CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL

  Italia

  Compania CANTINA DEI PRODUTTORI NEBBIOLO DI CAREMA SOC COOP ARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Carema, Italia.

 4. CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI ISERA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Isera, Italia.

 5. COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO

  Italia

  Compania COOPERATIVA PRODUTTORI ERBALUCE DI CALUSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Caluso, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CANTINA MONTELLIANA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINA MONTELLIANA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Montebelluna, Italia.

 2. CANTINA TRE CASTELLI

  Italia

  Compania CANTINA TRE CASTELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Montaldo Bormida, Italia.

 3. SUN LAND S.R.L.

  Italia

  Compania SUN LAND S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Trinitapoli, Italia.

 4. CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI MOMBERCELLI E PAESI LIMITROFI - CANTINE TERRE ASTESANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Mombercelli, Italia.

 5. CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI VITTORIO VENETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Vittorio Veneto, Italia.

 1. CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA

  Italia

  Compania CVA CANICATTI' SOC. COOP.AGRICOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Canicatti', Italia.

 2. COOP. AGRICOLA ERMES

  Italia

  Compania COOP. AGRICOLA ERMES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Gibellina, Italia.

 1. NÖSSING MANFRED

  Italia

  Compania NÖSSING MANFRED, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Bressanone, Italia.

 2. VELIER S.P.A.

  Italia

  Compania VELIER S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Genova, Italia.

 3. CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DEL NEBBIOLO DI VEZZA D'ALBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Vezza D'alba, Italia.

 4. CANTINA SOCIALE CELLINESE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE CELLINESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Cellino S. Marco, Italia.

 5. CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S.

  Italia

  Compania CANTINA DI BIASE F.LLI E C. S.AGRIC.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Citta' Sant'angelo, Italia.

 6. LE ROMAGNOLE

  Italia

  Compania LE ROMAGNOLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Lugo, Italia.

 7. CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI DOLIANOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Dolianova, Italia.

 8. CANTINE NICOSIA S.R.L.

  Italia

  Compania CANTINE NICOSIA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Trecastagni, Italia.

 1. CANTINA SAN ZEFFERINO

  Italia

  Compania CANTINA SAN ZEFFERINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Ortona, Italia.

 2. CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE

  Italia

  Compania CANTINA COLLI MORENICI DELL' ALTO MANTOVANO- C.C.M.-ENOMORE, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Ponti Sul Mincio, Italia.

 3. KELLEREI KALTERN - CALDARO

  Italia

  Compania KELLEREI KALTERN - CALDARO, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Caldaro Sulla Strada Del Vino, Italia.

 4. CANTINA SOCIALE DI QUARTU SANT'ELENA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOL A

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE DI QUARTU SANT'ELENA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOL A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Maracalagonis, Italia.

 5. CANTINA SOCIALE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Nizza Monferrato, Italia.

 6. CANTINA E CENTRALE ORTOFRUTTICOLA PRUVAS SOC.COOP.A.R.L.

  Italia

  Compania CANTINA E CENTRALE ORTOFRUTTICOLA PRUVAS SOC.COOP.A.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Grottaglie, Italia.

 7. CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI COPERTINO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE COOPERATIVA DI COPERTINO SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Copertino, Italia.

 8. CANTINA SOCIALE COOP. DI LU SOC. AGRICOLA COOP ARL

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE COOP. DI LU SOC. AGRICOLA COOP ARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Lu Monferrato, Italia.

 9. CANTINA SOCIALE LINEA VERDE

  Italia

  Compania CANTINA SOCIALE LINEA VERDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Partinico, Italia.

 10. BARBANERA S.R.L.

  Italia

  Compania BARBANERA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Italia. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Abruzzi si Molise, Vinuri - Basilicate, Vinuri - Abruzzi si Molise, și Vinuri - Basilicate. Are sediul în Cetona, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit