• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vehicule speciale - caroserii

Rezultate pentru

Vehicule speciale - caroserii - Import export

 1. PILATO SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PILATO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Transporturi funerare, Caroserii - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Transporturi funerare. Are sediul în Nervesa Della Battaglia, Italia.

 2. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ZANELLI FURGONATURE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, isothermal covering, refrigerated semi-trailers, industrial vehicles, Vehicule speciale - caroserii, flower transport, isothermal swap bodies, și manufacture of glassfibre isothermal bodies. Are sediul în Bertinoro, Italia.

 3. CO.ME.AR MOLINARI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CO.ME.AR MOLINARI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial bodywork, special fittings for roadside assistance, quick-opening trailer, special tow-away fittings, vehicle lifting devices, emergency warning light system, și tow truck. Are sediul în Montichiari, Italia.

 4. PIEMME ALLESTIMENTI

  Italia

  Compania PIEMME ALLESTIMENTI, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial vehicle spare parts, industrial bodywork, special fittings, și mobile workshop fitting. Are sediul în Ponzano Veneto, Italia.

 5. MOUNTEC P.C.

  Grecia

  Compania MOUNTEC P.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Naousa, Grecia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SRS ROLLER SHUTTERS SRL

  Italia

  Compania SRS ROLLER SHUTTERS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, Obloane rulante, special and equipped motor vehicles, commercial vehicles, Vehicule speciale - caroserii, și Obloane rulante. Are sediul în Montirone, Italia.

 2. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

  Italia

  Compania CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - vehicule si materiale de transport, commercial vehicle spare parts, vintage auto carburettors, Import-export - vehicule si materiale de transport, și racing parts. Are sediul în Villanova Di Camposampiero, Italia.

 3. SOUND NET UG

  Germania

  Compania SOUND NET UG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Frankfurt Oder, Germania.

 4. CAROSSERIE VAN HOECKE

  Belgia

  Compania CAROSSERIE VAN HOECKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, Caroserii pentru automobile - servicii, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Caroserii pentru camioane - constructie, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 5. CARROCERIA AMELINE

  Spania

  Compania CARROCERIA AMELINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Vilajuiga, Spania.

 1. ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK

  Olanda

  Compania ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incendiu - vehicule si echipamente, Incendiu - vehicule si echipamente, și firefighting gear. Are sediul în Winschoten, Olanda.

 2. URBAN TUNING

  Spania

  Compania URBAN TUNING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. CARROSSERIE 1212

  Belgia

  Compania CARROSSERIE 1212, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru automobile - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, Automobile, painting booths for vehicle bodywork, Vehicule speciale - caroserii, car workshop, și Automobile. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. SOMA ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

  Portugalia

  Compania SOMA ENVIRONMENTAL SOLUTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vehicles for collection and transport of special waste. Are sediul în Ovar, Portugalia.

 3. VERSO MOVE

  Portugalia

  Compania VERSO MOVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Cartaxo, Portugalia.

 4. JSC AUTOGEMA

  Lituania

  Compania JSC AUTOGEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Siauliai, Lituania.

 5. GARAGE MINY & FILS

  Belgia

  Compania GARAGE MINY & FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile, Caroserii pentru automobile - servicii, Vehicule speciale - caroserii, Automobile, Caroserii pentru automobile - servicii, authorised dealer, și Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Verviers, Belgia.

 6. COLLIGNON & LEONARD EXPERTS

  Belgia

  Compania COLLIGNON & LEONARD EXPERTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti independenti, evaluarea pagubelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti de asigurari, Vehicule speciale - caroserii, Experti de asigurari, road accident and damage assessors, asset valuation, și Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Verviers, Belgia.

 7. CARAT DUCHATELET

  Belgia

  Compania CARAT DUCHATELET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Liège, Belgia.

 8. C.M.B. DI BOCCACCI GIOVANNI & FIGLI SNC

  Italia

  Compania C.M.B. DI BOCCACCI GIOVANNI & FIGLI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial bodywork. Are sediul în Bardi, Italia.

 1. CARTRUST

  Belgia

  Compania CARTRUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - caroserii, Caroserii pentru automobile - servicii, motor vehicle chassis and bodywork, car leaf spring maintenance, Vehicule speciale - caroserii, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Tournai, Belgia.

 2. HARMAND ET FILS

  Franta

  Compania HARMAND ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru camioane - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, animal transporter, Caroserii pentru camioane - constructie, Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Livestock truck. Are sediul în Mansle, Franta.

 3. STREET FOOD BUSINESS

  Italia

  Compania STREET FOOD BUSINESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. SERGIO CARTAXEIRO SERENO UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania SERGIO CARTAXEIRO SERENO UNIPESSOAL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile van repairs, și restoration. Are sediul în Vale Da Pedra, Portugalia.

 5. SITRAFA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SITRAFA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Caroserii - constructie, Vehicule speciale - caroserii, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Feronerie pentru constructii, Caroserii - constructie, Vehicule speciale - caroserii, și Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii. Are sediul în Teningen, Germania.

 6. TJ SERVICES

  Olanda

  Compania TJ SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Warmenhuizen, Olanda.

 7. DIETRICH VÉHICULES

  Franta

  Compania DIETRICH VÉHICULES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Thal-Drulingen, Franta.

 8. AMECAM - VAN CONVERSION

  Belgia

  Compania AMECAM - VAN CONVERSION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preparation of commercial vehicles, preparations for industrial and special motor vehicles, Utility vehicles fitted out, și interior fittings for vehicles. Are sediul în Francorchamps, Belgia.

 9. CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CHRISTMANN FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, Vehicule speciale - caroserii, Caroserii pentru autocare - constructie, Caroserii - constructie, Caroserii pentru automobile - constructie, și Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Biedenkopf, Germania.

 10. CAN CAN AUTO DESIGN

  Turcia

  Compania CAN CAN AUTO DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - caroserii. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Vehicule speciale - caroserii - Import export

Număr de rezultate

15.989 Intreprinderile