• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vase metalice

Rezultate pentru

Vase metalice - Import export

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FRANCE FIL INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, și Metal containers on castors. Are sediul în Saint Clement Des Levees, Franta.

 2. ECONOX

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ECONOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, și Vase metalice. Are sediul în Bierne, Franta.

 3. ALBERT CHRIST GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALBERT CHRIST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Unterschneidheim, Germania.

 4. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Bächingen, Germania.

 5. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Bad Sassendorf, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FILMEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FILMEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grile, grilaje si panze metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, și Vase metalice. Are sediul în Lezzeno, Italia.

 2. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Mühlheim, Germania.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RAINBOW CONTAINERS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Apensen, Germania.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ITALIANA CONTENITORI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, și trolleys. Are sediul în Giaveno, Italia.

 5. LLC "RIN LTD"

  Ucraina

  Compania LLC "RIN LTD", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse finite metalice, all types of framework, construction of framework, metal packaging, și Produse finite metalice. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 1. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, Vase metalice, Baraci si adaposturi pentru santier, Sisteme de standuri mobile, și wc containers. Are sediul în Wiener Neudorf, Austria.

 2. BOHET FILS

  Belgia

  Compania BOHET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale, outdoor installations, container hire, trimming, și Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. Are sediul în Vottem-Herstal, Belgia.

 1. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Germania

  Compania COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere, Containere, containers for warehousing and storage, containerised transport, și site hut. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Spania

  Compania GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compactoare si concasoare pentru deseuri, Usi blindate si usi ignifuge industriale, garbage compactors, Compactoare si concasoare pentru deseuri, și Usi blindate si usi ignifuge industriale. Are sediul în Castellar Del Valles, Spania.

 4. BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD

  China

  Compania BEIJING DYZ DONG NING METAL PACKAGING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal cans, și Metal lids. Are sediul în Beijing, China.

 5. RAPMET SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania RAPMET SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, gratings, steel structural work, Vase metalice, și metal containers. Are sediul în Klodzko, Polonia.

 6. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Portugalia

  Compania GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, și painting of metals. Are sediul în Cesar, Portugalia.

 7. BSI PM ENGINEERING

  Franta

  Compania BSI PM ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Bobigny Cedex, Franta.

 8. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania CONTEK IBC-SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Ellrich, Germania.

 1. CHT CONTAINER GMBH

  Germania

  Compania CHT CONTAINER GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Beverstedt, Germania.

 2. SANIMOBEL, S.A.

  Spania

  Compania SANIMOBEL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refuse containers, urban furnishings, și Container. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 4. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Germania

  Compania CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Melle, Germania.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Germania

  Compania AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Sinntal, Germania.

 6. ZUH LOBO

  Polonia

  Compania ZUH LOBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containers, Dumptrucks, Accessories for forklifts, și Metal tipping bins. Are sediul în Zwolen, Polonia.

 7. SUMAL SLU

  Spania

  Compania SUMAL SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, metal cages, și Vase metalice. Are sediul în Rubi, Spania.

 8. AVILON

  Ucraina

  Compania AVILON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile counter displays. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 9. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. LA NUOVA SANSONE SRL

  Italia

  Compania LA NUOVA SANSONE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vase metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel containers for wine, stainless steel containers for honey, și stainless steel containers for oil. Are sediul în Lecce, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit