• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilizatori de frecvente publice

Rezultate pentru

Utilizatori de frecvente publice - Import export

 1. H.F. ELECTRONICS

  Belgia

  Compania H.F. ELECTRONICS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiocomunicatii - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilizatori de frecvente publice, wireless connections, și Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. RADIOASSISTANCE

  Italia

  Compania RADIOASSISTANCE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for amateur radio operators, radio receivers for amateur radio operators, și radio repairs. Are sediul în Corsico, Italia.

 3. MAES ELECTRONICS

  Belgia

  Compania MAES ELECTRONICS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Telefoane mobile, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Telefoane mobile, systems and equipment for telecommunications and telephony, și Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. Are sediul în Sint-Niklaas, Belgia.

 4. LABEL ITALY S.R.L.

  Italia

  Compania LABEL ITALY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiodifuziune - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Antene de emisie, Utilizatori de frecvente publice, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, antennas for telecommunications, Antene de emisie, și Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în Modena, Italia.

 5. J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK)

  Germania

  Compania J. TAVERA UG (HAFTUNGSBESCHRÄNK), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electronica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilizatori de frecvente publice, Utilizatori de frecvente publice, antennas for mobile communications, nautical sports and sailing equipment, și Cars - accessories. Are sediul în Ansbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MULTICOM FEJLESZTO KFT

  Ungaria

  Compania MULTICOM FEJLESZTO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiotelefonie, Antene de emisie, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Radiotelefonie, Antene de emisie, și Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. TAI DIGITERS ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania TAI DIGITERS ENTERPRISE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uhf antennas, și vhf antennas. Are sediul în Hsinchu County, Taiwan (ROC).

 3. AIKOM TECNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania AIKOM TECNOLOGY S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, radio receivers for amateur radio operators, și Radiocomunicatii - materiale si sisteme. Are sediul în Riccione, Italia.

 4. S.E. RADIOELETTRONICA

  Italia

  Compania S.E. RADIOELETTRONICA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile receivers and transmitters. Are sediul în Capannori, Italia.

 5. LES WALLEN MANUFACTURING LTD

  Regatul Unit

  Compania LES WALLEN MANUFACTURING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilizatori de frecvente publice, Radiocomunicatii - materiale si sisteme, Utilizatori de frecvente publice, și Radiocomunicatii - materiale si sisteme. Are sediul în Ramsgate, Regatul Unit.

 1. EOPTOLINK TECHNOLOGY INC. LTD.

  China

  Compania EOPTOLINK TECHNOLOGY INC. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în 28-67087999, China.

 2. TOUR VANITALIA SRL

  Italia

  Compania TOUR VANITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilizatori de frecvente publice, și Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în Angri (SA), Italia.

 1. C.T.E. INTERNATIONAL S.R.L.

  Italia

  Compania C.T.E. INTERNATIONAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radiocomunicatii - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilizatori de frecvente publice, receivers and transmitters, și Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 2. PAGE IBERICA SA

  Spania

  Compania PAGE IBERICA SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Utilizatori de frecvente publice, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și Utilizatori de frecvente publice. Are sediul în Tres Cantos, Spania.

 3. NOVELRADIO S.R.L.

  Italia

  Compania NOVELRADIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, alarm systems via radio and wire, și Radiocomunicatii - materiale si sisteme. Are sediul în Milano, Italia.

 4. E.M.C. S.P.A.

  Italia

  Compania E.M.C. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, radio phone, și Radiocomunicatii - materiale si sisteme. Are sediul în Modena, Italia.

 5. FRIULI RADIOCOMUNICAZIONI S.A.S.

  Italia

  Compania FRIULI RADIOCOMUNICAZIONI S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radiocomunicatii - materiale si sisteme, radio-communication equipment for mines and quarries, și Radiocomunicatii - materiale si sisteme. Are sediul în Perugia, Italia.

 6. MAR-CAR F.H.U.

  Polonia

  Compania MAR-CAR F.H.U., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilizatori de frecvente publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cb authorisations. Are sediul în Justynów, Polonia.

 7. RADIO COOPERATIVA

  Italia

 8. ONDA TV S.R.L.

  Italia

 1. GA. PI. MAR. ELETTRONICA S.R.L.

  Italia

 2. DE LORENZI ANDREA

  Italia

 3. ITALPONTI

  Italia

 4. GENERAL COMUNICACIONES Y SEGURIDAD SA

  Spania

 5. NUOVA RETE S.R.L.

  Italia

 6. TECNICAS RADIOFISICAS S.L.

  Spania

 7. G.V. TELECOM

  Italia

 8. RM - COSTRUZIONI ELETTRONICHE

  Italia

 9. COM.TEL. S.N.C.

  Italia

 10. SUPER RADIO DI BITOSSI ROBERTO

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit