• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux

Rezultate pentru

Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux - Import export

 1. GAT MACHINERY

  Grecia

  Compania GAT MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furniture - manufacturing machinery and equipment, și Machines, custom-built. Are sediul în Palaiochori, Grecia.

 2. HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD

  China

  Compania HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet metal products, și precision machining. Are sediul în Jiangmen, China.

 3. ALTANIS BROS

  Grecia

  Compania ALTANIS BROS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de lucru, Metal lockers, și Mese de lucru. Are sediul în Metamorfosis, Grecia.

 4. FURNIHOUT

  Olanda

  Compania FURNIHOUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Oosterbeek, Olanda.

 5. WOODLEY

  Olanda

  Compania WOODLEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet makers. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OY NIKOTRON AB

  Finlanda

  Compania OY NIKOTRON AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Porvoo, Finlanda.

 2. PMSB PRODUITS D'ANTAN

  Franta

  Compania PMSB PRODUITS D'ANTAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și skins. Are sediul în Paris, Franta.

 3. TIMAS

  Iran

  Compania TIMAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Karaj, Iran.

 4. HOUTZE

  Olanda

  Compania HOUTZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnishings. Are sediul în Hilvarenbeek, Olanda.

 5. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

  Olanda

  Compania VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woodworking, custom-made furnishings, timber, și furniture. Are sediul în Nijverdal, Olanda.

 1. MIMI INTERIEURBOUW

  Olanda

  Compania MIMI INTERIEURBOUW, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet makers, și household cookers. Are sediul în Breukelen, Olanda.

 2. FARSTRUP FURNITURE

  Danemarca

  Compania FARSTRUP FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Søndersø, Danemarca.

 1. 180 GRADEN ZUID

  Olanda

  Compania 180 GRADEN ZUID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 2. INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO

  Olanda

  Compania INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior design- renovation, și cabinet makers. Are sediul în Emmeloord, Olanda.

 3. DUSAN RAJCAN - V.O.Z

  Slovacia

  Compania DUSAN RAJCAN - V.O.Z, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, Mobilier pentru locuinte, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Stara Kremnicka, Slovacia.

 4. MB KEMIDA

  Lituania

  Compania MB KEMIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile felts for furnishing, și decorator fireplaces. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT

  Olanda

  Compania MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Harlingen, Olanda.

 6. JOHN HABES

  Olanda

  Compania JOHN HABES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Oss, Olanda.

 7. KROGH-BUILT CABINETRY

  Statele Unite ale Americii

  Compania KROGH-BUILT CABINETRY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet makers, și bathrooms remodelled. Are sediul în Alpharetta, Statele Unite ale Americii.

 8. BAUMANN + EGGIMANN AG

  Elvetia

  Compania BAUMANN + EGGIMANN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Zaziwil, Elvetia.

 1. KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Langenzersdorf, Austria.

 2. NOSTALGISCH WONEN

  Olanda

  Compania NOSTALGISCH WONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet makers. Are sediul în Ochten, Olanda.

 3. SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG

  Germania

  Compania SCHREINEREI GEORG UND SANDRA NESER OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Burgebrach, Germania.

 4. ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH

  Germania

  Compania ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Essen, Germania.

 5. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Germania

  Compania NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Korb, Germania.

 6. FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG

  Germania

  Compania FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Ottrau, Germania.

 7. RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM

  Franta

  Compania RELAIS COORDINATION POSE DE MENUISERIES RCPM, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, Obloane, Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Obloane. Are sediul în Evry, Franta.

 8. TJ STONE & CABINET

  Statele Unite ale Americii

  Compania TJ STONE & CABINET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Tampa, Statele Unite ale Americii.

 9. REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH

  Germania

  Compania REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Dörverden, Germania.

 10. BONDES MOEBELFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania BONDES MOEBELFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux, și Utilaje si materiale pentru fabricarea mobilei de lux. Are sediul în Kalundborg, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit