• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usturoi

Rezultate pentru

Usturoi - Import export

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL was founded in 2020 and is based in Asnières Sur Seine, France. We are specialised in the import-export of food products, namely garlic, turnips, oranges, olive oil, wine, etc. The agrifood produces consumer goods from products farming and breeding. products like yoghurts, cheese, frozen dishes, pâté, chocolate and other confectionery from these companies. Feel free to contact us for more information.

 2. L'ÉTUVERIE

  Franta

  Verified by europages badge
 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GB EXPORT INTERNATIONAL BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, Agricultura - import-export, Plante si ierburi medicinale, medical herbs, Usturoi, Agricultura - import-export, Plante si ierburi medicinale, coffee beans, și cinnamon. Are sediul în Nazareth, Belgia.

 4. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, onions, purple garlic, red garlic, Fructe, garlic wholesaler, onion wholesaler, și garlic and onion from jaen. Are sediul în Jamilena (jaén), Spania.

 5. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Hamburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PASTACALDI & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PASTACALDI & C. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Signa, Italia.

 2. AMEFRUITS SL

  Spania

  Compania AMEFRUITS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, Citrice, Usturoi, Citrice, lemons, și garlic bulbs. Are sediul în Bigastro-Alicante, Spania.

 3. AJOS PITIRRI

  Spania

  Compania AJOS PITIRRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Portillo-Valladolid, Spania.

 4. AJOS GALLARDO

  Spania

  Compania AJOS GALLARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, garlic, Legume, radacini si tuberculi alimentari, red garlic, și Horticultura. Are sediul în Jamilena-Jaén, Spania.

 5. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spania

  Compania AJOS MAJITO GOMEZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peeled garlic, distributors of fresh vegetables, fruit and vegetable wholesaler, și export of vegetables. Are sediul în Las Pedroñeras, Spania.

 1. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  China

  Compania YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Yantai, Shandong, China.

 2. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italia

  Compania NEROSANO BIOTEK SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile controlled fermentation. Are sediul în Milano, Italia.

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spania

  Compania COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garlic stripper. Are sediul în Aceuchal, Badajoz, Spania.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spania

  Compania FRESH & DRY GARLIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, packaged garlic, garlic, și Legume, radacini si tuberculi alimentari. Are sediul în Jaén, Spania.

 3. SYBARIS MARKET SL

  Spania

  Compania SYBARIS MARKET SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe si legume - import-export, Fructe si legume - import-export, fruit export, garlic, și onions. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spania

  Compania CERRONANDO S.C.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Puente Del Obispo (jaen), Spania.

 5. AJOPEL

  Spania

  Compania AJOPEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Muro De Aguas-La Rioja, Spania.

 6. L'AIL DROMOIS

  Franta

  Compania L'AIL DROMOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, bulbi si seminte, scallion, garlic bulbs, organic garlic, și Plante, bulbi si seminte. Are sediul în Eurre, Franta.

 7. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spania

  Compania IBÉRICA DE PATATAS NATURALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cartofi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, onions, new potatoes, Usturoi, și Potato supplier. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. AJOS GUTIÉRREZ

  Spania

  Compania AJOS GUTIÉRREZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaged garlic, red garlic, garlic bulbs, și organic garlic. Are sediul în Jamilena-Jaén, Spania.

 1. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Turcia

  Compania MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Leguminoase, Dietetica - alimentatie, fruit & vegetables, Leguminoase, și Dietetica - alimentatie. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. DOMI FOKHAGYMA KFT.

  Ungaria

  Compania DOMI FOKHAGYMA KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în Szeged, Ungaria.

 3. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spania

  Compania BENJAMÍN DE LEÓN S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, carrots, și Usturoi. Are sediul în Boecillo-Valladolid, Spania.

 4. BRL FOODS

  Brazilia

  Compania BRL FOODS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe si legume - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, Bauturi - import-export, Usturoi, și Bauturi - import-export. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 5. MAQUINARIA ZOCAPI

  Spania

  Compania MAQUINARIA ZOCAPI, care își desfășoară activitatea în domeniul Carucioare elevatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, sowing machines, combines, Usturoi, și farming machinery. Are sediul în Las Pedroñeras-Cuenca, Spania.

 6. AEQUO GB

  Spania

  Compania AEQUO GB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile onions, dry fruits, și wholesale organic foods. Are sediul în Albacete, Spania.

 7. PAN UNITED

  Regatul Unit

  Compania PAN UNITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile peeled garlic. Are sediul în Harrow, Regatul Unit.

 8. PERSIFOOD.IR

  Iran

  Compania PERSIFOOD.IR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usturoi, fresh pistachios, saffron, Usturoi, și dates. Are sediul în Saveh, Iran.

 9. BAYMAR GEWÜRZE GMBH

  Germania

  Compania BAYMAR GEWÜRZE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. Are sediul în Berlin, Germania.

 10. MASSONNET CLEMENT

  Franta

  Compania MASSONNET CLEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile purple garlic, packaged garlic, și peeled garlic. Are sediul în Piolenc, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit