Spania
Fabricant/ producator
Compania AJOS GALLARDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usturoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, garlic, și red garlic. Are sediul în Jamilena-Jaén, Spania.
Alte societăți din același domeniu de activitate:
Franta
Pasta noastră de usturoi negru poate fi consumată simplă, pe pâine prăjită sau în preparate. Usturoiul negru se potrivește bine cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pește fin (limbă de mare, lotcă, biban de mare) și crustacee. Pentru cei care au poftă de dulce, este ideal cu ciocolată și citrice. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete INGREDIENTE de pastă de usturoi Usturoi negru ecologic din Gers (90%) Ulei de floarea-soarelui bio din Gers 10%. CUM SE PĂSTREAZĂ PASTA DE USTUROI Depozitați la temperatura camerei, ferită de lumină. Închideți bine borcanul după utilizare. Odată deschis, păstrați-l la frigider și folosiți-l în termen de 6 luni. Termen de valabilitate: 18 luni.
Solicitați o ofertăFranta
Economisiți timp atunci când preparați usturoiul negru. Cățeii noștri de usturoi negru pot fi folosiți într-o gamă largă de mâncăruri, adăugând o aromă unică. În sosuri, marinate, piureuri sau tăiat felii subțiri în mâncăruri de paste, usturoiul negru se potrivește bine cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pește fin (limbă de mare, lotcă, biban de mare) și crustacee. De asemenea, este perfect cu ciocolata și citricele. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete CURE DE USTUROI NEGRU Datorită proprietăților și beneficiilor sale pentru sănătate, usturoiul negru poate fi administrat în cure de câte o jumătate de cățel pe zi, timp de o lună. INGREDIENTE Căței de usturoi negru 100% organic din Gers. CUM SĂ VĂ PĂSTRAȚI CĂȚEII DE USTUROI
Solicitați o ofertăFranta
Usturoiul negru sub formă de bulb întreg (cunoscut sub numele de căpățână de usturoi negru) este un mod bun de a consuma usturoiul, deoarece fiecare cățel de usturoi negru rămâne protejat în învelișul său natural și nu necesită nimic altceva pentru depozitare și conservare. Căpățâna întreagă de usturoi este cel mai simplu și mai natural mod de a consuma usturoiul negru: aveți în mână căpățâna de usturoi, rumenită la ieșirea din mașina de gătit cu aburi, transformată prin reacția Maillard. Usturoiul negru bio poate fi folosit într-o gamă largă de mâncăruri, dar poate fi consumat și ca atare. Sos de usturoi negru, marinată de usturoi negru, piure de usturoi negru sau pur și simplu tăiat întreg în fâșii subțiri în mâncărurile tale cu paste. Usturoiul negru se potrivește bine cu toate tipurile de carne, mezeluri, foie gras, pește fin (limbă de mare, lotcă, biban de mare) și crustacee. Pentru cei cu o poftă de dulce, usturoiul negru se potrivește de minune cu ciocolata și citricele.
Solicitați o ofertăFranta
Muștarul nostru organic cu usturoi negru merge bine cu carne, legume sau vinegretă. Este, de asemenea, ideal pentru marinate. Un muștar cu caracter, fin și puternic, cu aroma sa minunată de usturoi negru. Găsiți inspirație cu ideile noastre de rețete INGREDIENTE Muștar franțuzesc bio (semințe de muștar bio, oțet de alcool bio, apă, sare) 90%. Usturoi negru bio din Gers 10%. DEPOZITARE A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. Închideți bine borcanul după utilizare. Odată deschis, păstrați la frigider și utilizați în termen de 90 de zile.
Solicitați o ofertăCreați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.