• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi si ferestre

Rezultate pentru

Usi si ferestre - Import export

 1. BERICOPLAST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1974 Bericolaplast S.p.A. is one of the main European industries manufacturing single body seats by means of plastic moulding. For over 30 years the company has been working in the sports facilities field. Since 2006 is one of FIFA's official suppliers and takes part in carrying out works for the World, European and Africa Cup of Nations championships. Besides sports facilities, the company also manufactures seats for community facilities such as theatres, schools, conventions, arenas, sports halls, holiday villages and historical areas.

 2. VIRGIS FILTER SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 3. SM WOOD PRODCOM SRL

  Romania

  Verified by europages badge
 4. SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARGAM MENUISERIE INDUSTRIELLE BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, wooden frames, joinery, separating screens and screens, Matrite din lemn, solid door, wooden interior shutters, Panels, și Wooden kitchen doors. Are sediul în Val En Vignes, Franta.

 5. KÜFFNER ALUZARGEN GMBH & CO OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KÜFFNER ALUZARGEN GMBH & CO OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. Are sediul în Rheinstetten, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. THOMAS MÜLLNER E.U.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania THOMAS MÜLLNER E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. Are sediul în Wiener Neustadt, Austria.

 2. OR.MA.SER.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OR.MA.SER., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre, și Ferestre. Are sediul în Passirano, Italia.

 3. TC VALTELLINA SERRAMENTI DI CAPETTI ERMES & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TC VALTELLINA SERRAMENTI DI CAPETTI ERMES & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. Are sediul în Teglio, Italia.

 4. ASTEC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ASTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special structural shapes for frames, bronze doors and windows, brass doors and windows, shop windows, hotel windows, architectural windows, bullet-proof windows, bullet-proof doors and windows, și doors and windows upon design. Are sediul în Casier, Italia.

 5. SENZANI BREVETTI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SENZANI BREVETTI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje alimentare, Turism agricol, Usi si ferestre, materiale electrice, industrial packing, packaging for foods, Ambalaje alimentare, cut boxes, și Turism agricol. Are sediul în Faenza, Italia.

 1. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BERTOLETTI MECCANICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile materiale electrice, Usi si ferestre, Masini agricole, Broaste, materiale electrice, Usi si ferestre, Masini agricole, și Broaste. Are sediul în Ospitaletto, Italia.

 2. TERMOEXPRESS TRADING SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania TERMOEXPRESS TRADING SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercevele pentru ferestre, Usi pentru garaje, Usi pentru locuinte, Aluminiu - utilaje si materiale pentru tamplarie, Usi si ferestre, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Constructii - utilaje si material, Materiale de constructii, și aluminium windows. Are sediul în Floresti, Romania.

 1. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICUREZZA & STILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, Feronerie industriala si pentru constructii, Feronerie pentru constructii, Usi si ferestre, și Feronerie industriala si pentru constructii. Are sediul în Castelnuovo Di Porto, Italia.

 2. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi cu grilaj industriale, laminated PVC window, armoured doors, Usi cu grilaj industriale, up-and-over doors, pvc windows and frames, pvc doors, aluminium frame, și heat barrier frames. Are sediul în San Cipriano D'aversa, Italia.

 3. TRV TRAVISANI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRV TRAVISANI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Mobilier pentru locuinte, Finisari, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Foggia, Italia.

 4. SC A.T & D GRUP 2000 SRL

  Romania

  A.T&D GRUP 2000 SRL.promoveaza productia si comercializarea tamplarie din lemn stratificat și aluminiu ferestre si uși echipate cu Termopan , Rulouri și Obloane. A.T&D Grup 2000 SRL foloseste lemn strtificat pt. mobilierului de casa si grădina lemn stratifiat din productie autohtona la cele mai bune preturi și lemn stratificat din import , lemn strtificat din eseta Pin Nordic , lemn stratificat din esenta Meranti , lemn stratificat din esenta Larice, lemn strtificat din esenta de Nuc Negru, lemn stratificat esenta Eukalipt , lemn stratificat Mogano lemn stratificat esenta plop alb.Cu o istorie de mai bine de 20 ani ca montatori si peste 20 ani ca producator, suntem o companie cu multa experienta de impartasit.

 5. ALCON PLUS SRL

  Romania

  Alcon Plus a fost infiintata in anul 1999 si are ca obiect principal de activitate producerea de tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Intrucat timp de 17 ani Alcon Plus a dorit sa ofere servicii si produse de calitate a investit in spatii de productie si depozitare, in dotarea cu utilaje performante, de ultima generatie si in instruirea corespunzatoare a personalului. Experienta acumulata, dezvoltarea si modernizarea continua a capacitatilor de productie a adus aprecierea produselor noastre si ne-a permis lansarea pe piata externa. Alcon Plus este certificata ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, deoarece a dorit sa obtina, sa mentina si sa-si imbunatateasca performantele si capacitatile generale, iar factorul primordial il constituie un angajament puternic in vederea realizarii calitatii.

 6. TAMISTEF

  Romania

  Firma noastra TAMISTEF este specializata in productia de tamplarie pvc si aluminiu geamuri, usi, panouri dar si productia de geam termoizolant termopan, tripan, sticla sablata, foliata, gaurita, fazetata, cantuita, bombata.Cautam parteneri in comunitatea europeana.

 7. WINKELBAU SRL

  Romania

  Din 2011 si pana in prezent, compania WINKELBAU isi desfasoara activitatea de producere de ferestre, usi rulouri si obloane din pvc si aluminiu la cel mai înalt standard de calitate. Ne-am remarcat prin inaltul profesionalism, flexibilitate, promtitudine si inovatie continua. Astfel produsele noastre sunt disponibile pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Parte a strategiei noastre este dezvoltarea retelei de distributie cu societati de constructie si renovare.

 8. MARWIK

  Germania

  Compania Marwik isi are sediul in Wissen 57537, Germania si isi desfasoara activitatea in domeniul Ferestrelor , Usilor de intrare pentru case, Usilor de garaj si Gradinilor de vara.

 1. SAP SRL

  Italia

  Compania SAP SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi si ferestre, continuous façades, ventilated fronts, și Usi si ferestre. Are sediul în Settima Di Gossolengo, Italia.

 2. QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania QUATTROEFFE DI FRANCINI RUGGERO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Garduri si portaluri, copper gutters, Special steel structures, Garduri si portaluri, și staircase. Are sediul în Torrita Di Siena, Italia.

 3. LEGNO IN SRL

  Italia

  Compania LEGNO IN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood-aluminium frames, sliding doors, și wooden main doors. Are sediul în Cisternino, Italia.

 4. PLIENINIS SKYDAS, UAB

  Lituania

  Compania PLIENINIS SKYDAS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi de siguranta pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi si ferestre, Camere securizate, custom-made armoured doors, Usi pentru locuinte, Usi si ferestre, și Camere securizate. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. INFISSI POINT

  Italia

  Compania INFISSI POINT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile door frames. Are sediul în Alghero, Italia.

 6. BIÀ INFISSI E ARREDI

  Italia

  Compania BIÀ INFISSI E ARREDI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 7. TIGULLIO DESIGN GENOVA SRL

  Italia

  Compania TIGULLIO DESIGN GENOVA SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din PVC. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ferestre din aluminiu, Usi si ferestre, Ferestre din aluminiu, Usi si ferestre, și armoured doors. Are sediul în Genova, Italia.

 8. TECNO WORK DI MARCONI ANDREA

  Italia

  Compania TECNO WORK DI MARCONI ANDREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special structural shapes for frames, laminated PVC window, carbon steel and aluminium, și PVC joinery. Are sediul în Bastia Umbra, Italia.

 9. ROBERT ESCHE GMBH

  Germania

  Compania ROBERT ESCHE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. Are sediul în Einbeck, Germania.

 10. DANELIS GROUP

  Grecia

  Compania DANELIS GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi si ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen furniture, wooden door, hotel furniture, și wooden window. Are sediul în Chalkida, Evia Greece, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Usi si ferestre - Import export

Număr de rezultate

14.943 Intreprinderile