• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • usi pentru locuinte

Rezultate pentru

Usi pentru locuinte - Import export

 1. LUCA GLOBAL GROUP SRL

  Romania

  Lemnul are o calitate aparte, pe langa faptul ca este un material natural, poate fi prelucrat si integrat in orice tip de constructie. Tamplaria din lemn are proprietati de necontestat si aduce un plus de valoare oriunde este montata. Viziunea noastra se bazeaza pe o dezvoltare sustenabila si responsabila in piata. De accea ne asumam misiunea de a oferi – Tamplarie pentru o viata – Aceasta misiune este inradacinata in valorile numelui nostru inca de la infiintare si este transmisa tuturor celor care astazi fac acest lucru posibil – oamenilor nostri - de la angajati, la furnizori si pana la clienti. Amprenta Luca imprima durabilitate si inovatie, este ceea ce ne ajuta sa fim prima optiune in alegerea clientului. Luca Group a fost infintata in 2010 in Bucuresti, impreuna cu o echipa de profesionisti cu experienta vasta in domeniu. Propunem o gama variata de produse de tamplarie, interioara si exterioara din lemn in continua dezvoltare, in functie de preferinte. Ferestre, usi de interior si exterior, obloane si scari de interior. Investim constant in oameni si tehnologii, in inovatia pietei si in viitor, ca sa putem sa ne intalnim clientii la un numit nivel de incredere si reputatie. In acest sens am adunat un portofoliu cu lucrari de referinta in Romania, dar si in Europa - Franta, Germania, Elvetia - Obiectivul nostru este largirea ariei pietei de desfacere, in Europa si suntem hotarati sa devenim cei mai buni parteneri de afaceri pentru a realiza acest lucru!

  Toate produsele pentru "usi pentru locuinte"

 2. BAZA NOVA LTD.

  Bulgaria

  Baza Nova Ltd. is a company founded 2012. Until 2017 the main business is the manufacture of PVC windows, doors, shutters and blinds in his workshop in Varna. Over the years the company has relied lasting contacts and clients in Italian, German, French and Belgian market. Currently Baza Nova Ltd. deals exclusively with trade in windows, doors and shutters for Europe. We offer PVC & Aluminium windows in brands: Salamander(76, 92), MIG PRO(70, 76, 80), Profilink, CORTIZO(60, 70, 80), Viva aluminium(cold & thermo). Our windows are made with St.Gobain glass and hardware Maco and Romb. We provide all necessary European certificates for our products.

 3. SM WOOD PRODCOM SRL

  Romania

 4. DRAHTGITTER HOLLY GES.M.B.H

  Austria

 5. BERGHEIMER INDUSTRIE- & GARAGENTORE GMBH

  Germania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENTREMATIC SWITZERLAND AG

  Elvetia

 2. OK-PARTS GMBH

  Germania

 3. LÜNING GMBH & CO. KG

  Germania

 4. JOSEF KLOSTERMANN

  Austria

 5. BRE-SERVICE GMBH

  Germania

 1. TORAN GMBH

  Germania

 2. FLESSYA SRL

  Italia

 1. AG FENETRES SP. Z O.O.

  Polonia

 2. HACKER AG

  Germania

 3. SCHUTZ IN FORM SPEZIALTÜREN GMBH

  Germania

 4. WOODEN DOORS INTERNATIONAL

  Romania

  producator de usi, ferestre si parchet din lemn masiv sau stratificat. Producem usi de interior, usi de exterior, usi de apartament, usi din lemn masiv, usi din lemn stratificat, ferestre din lemn masiv, ferestre din lemn placate cu aluminiu, parchet dublustratificat, parchet masiv, dusumea, placari exterioare cu lemn. Cu ajutorul tehnologiei mereu imbunatatite si a celor aprox 110 colegi, ne situam printre cei mai mari producatori de usi din lemn masiv. Prelucram lunar aproximativ 800mc de lemn brut sub forma de cherestea.

 5. CENTRO PORTE E FINESTRE DI DE ROSA CARMELA

  Italia

 6. TURKARSLAN STEEL DOOR IND. TRADE CO. LTD.

  Turcia

 7. PIHAUSS

  Turcia

 8. ODO VIST

  Belarus

 1. TIMBERPLAN

  Spania

 2. NEUMAYR HIGH-TECH FASSADEN GMBH WERK GÜWA

  Germania

 3. RZHEVDOORS

  Rusia

 4. ROTADOOR

  Turcia

 5. CIDIENNE S.R.L.

  Italia

 6. TORSERVICE ZEISE GMBH

  Germania

 7. PRIORIT AG

  Germania

 8. TORSYSTEME WIMMER INH. LUDWIG WIMMER

  Germania

 9. ALPLAM

  Turcia

 10. ATTAS GMBH

  Germania

Filtre

Rezultate pentru

Usi pentru locuinte - Import export

Număr de rezultate

11.545 intreprinderile