• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • perforarea cauciucului si a plasticului

Rezultate pentru

Perforarea cauciucului si a plasticului - Ungaria

Ungaria
 1. PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT

  Ungaria

  Compania PANDAN MUANYAGFELDOLGOZO ES KORNYEZETTECHNIKAI KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - articole de uz casnic, Perforarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - articole de uz casnic, și Perforarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Szombathely, Ungaria.

 2. MAX-MAGYAR KFT.

  Ungaria

  Compania MAX-MAGYAR KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Tarjan, Ungaria.

 3. QUALICOOP KKT.

  Ungaria

 4. KARSAI PECS MUANYAGFELDOLGOZO ES SZERSZAMGEPGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

  Compania KARSAI PECS MUANYAGFELDOLGOZO ES SZERSZAMGEPGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Pecs, Ungaria.

 5. G & W MUANYAGTECHNIKAI BETETI TARSASAG

  Ungaria

  Compania G & W MUANYAGTECHNIKAI BETETI TARSASAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Szokolya, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANNONPLAST MUSZAKI MUANYAGOK TERMELO RT

  Ungaria

  Compania PANNONPLAST MUSZAKI MUANYAGOK TERMELO RT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. ARANY DELFIN KFT.

  Ungaria

  Compania ARANY DELFIN KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Kaba, Ungaria.

 3. THOMAS & BETTS GYARTO KFT

  Ungaria

  Compania THOMAS & BETTS GYARTO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Kecskemet, Ungaria.

 4. PLASTIMED KFT.

  Ungaria

 5. UNITOOL-PLASTIK IPARI ES KERESKEDELMI KFT

  Ungaria

 1. KOBAPLAST MÛANYAGIPARI TERMELÕ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

  Ungaria

  Compania KOBAPLAST MÛANYAGIPARI TERMELÕ SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Hajduszoboszlo, Ungaria.

 2. UNION TAVEX-PLAST MUANYAG-FELDOLGOZO BT.

  Ungaria

  Compania UNION TAVEX-PLAST MUANYAG-FELDOLGOZO BT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Tata, Ungaria.

 1. BALOGHPLAST KFT

  Ungaria

  Compania BALOGHPLAST KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Debrecen, Ungaria.

 2. PLASTICON VEGYESIPARI KFT

  Ungaria

  Compania PLASTICON VEGYESIPARI KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Tokol, Ungaria.

 3. DAIDONG ELECTRONICS ( HUNGARY ) CLOSED COMPANY LIMITED UNDER VOLUNTARY DISSOLUTION

  Ungaria

  Compania DAIDONG ELECTRONICS ( HUNGARY ) CLOSED COMPANY LIMITED UNDER VOLUNTARY DISSOLUTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Hatvan, Ungaria.

 4. SFS INTEC IPARI, KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

 5. SIROMA-PLAST KFT.

  Ungaria

  Compania SIROMA-PLAST KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Nagykanizsa, Ungaria.

 6. STYRON KFT

  Ungaria

  Compania STYRON KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Mende, Ungaria.

 7. T-PLASZTIK KFT

  Ungaria

  Compania T-PLASZTIK KFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Jaszladany, Ungaria.

 8. WEENER PLASTIK INTERNATIONAL EAST MUANYAGFELDOLGOZO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

 1. ABEX TERMELÖ, KFT.

  Ungaria

 2. MOLDIN MUANYAGIPARI KFT BEOLVADASSAL MEGSZUNT

  Ungaria

 3. DUFFEK IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT.

  Ungaria

  Compania DUFFEK IPARI ÉS KERESKEDELMI KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. MITTER ÉS TARSA SZERSZAMKESZITO ÉS FROCCSONTO KFT

  Ungaria

  Compania MITTER ÉS TARSA SZERSZAMKESZITO ÉS FROCCSONTO KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Esztergom, Ungaria.

 5. DELTAPLAST KFT

  Ungaria

  Compania DELTAPLAST KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Kecskemet, Ungaria.

 6. NYPRO HUNGARY MUANYAGTECHNIKA KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

 7. TECHNOPLAST MCD IPARI ES KERESKEDELMI KFT

  Ungaria

  Compania TECHNOPLAST MCD IPARI ES KERESKEDELMI KFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Miskolc, Ungaria.

 8. MIKROPAKK MUANYAG- ES FEMFELDOLGOZO KFT

  Ungaria

 9. PLASTRONIC MUANYAGIPARI ES KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungaria

 10. Z-FORM SZERSZAMGYÁRTÓ ÉS ALKALMAZASTECHNIKAI KFT

  Ungaria

  Compania Z-FORM SZERSZAMGYÁRTÓ ÉS ALKALMAZASTECHNIKAI KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc si plastic - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Budapest, Ungaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit