• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • unelte de gradinarit

Rezultate pentru

Unelte de gradinarit - Import export

 1. SARTEX S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SARTEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rakes, forged tools, shovels, hand tools, farming tools, hammers, pincers, pickaxes, și trowels. Are sediul în Merone, Italia.

 2. LORDAVENUE.COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LORDAVENUE.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor pentru repararea vehiculelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Unelte de gradinarit, Compresoare, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Paris, Franta.

 3. LIBERAGRI SRLS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LIBERAGRI SRLS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, Unelte de gradinarit, Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Monterosi, Italia.

 4. MARIC COM SERVICE

  Romania

  Articolele realizate din fier confera locului in care sunt amplasate un plus de originalitate si eleganta, acordand posesorului posibilitatea de a combina diferite elemente, care sa-i exprime cat mai bine personalitatea si bunul gust. Serviciile noastre sunt axate in jurul necesitatii clientilor de a achizitiona o gama variata de articole pentru gradina la un pret cat mai mic, rapid, in conditii maxime de calitate. Avem ca obiectiv principal asigurarea unui nivel ridicat de satisfactie pentru clientii nostri.

 5. MICHELINI MOTORS

  Romania

  Suntem dealeri Husqvarna din anul 1995, iar www.michelini.ro este site-ul nostru dedicat comertului virtual, fondat in anul 2015. Produsele, serviciile si oportunitatile comerciale publicate in paginile noastre sunt destinate clientilor, atat cei din mediul on-line, cat si acelora care vor vizita magazinul nostru din Caransebes . La noi gasiti drujbe, motocoase si motocositori, atomizoare, masini de tuns gazonul, generatoare , accesorii si piese de schimb apartinand unor producatori renumiti : Husqvarna, Verdina, Oregon, Jonsered, Cifarelli, Ferrari. Din 2016, pentru ca avem o bogata experienta, am inceput colaborarea cu Makita Romania, urmand ca pe parcurs sa ne imbogatim oferta atat online cat si fizic si cu alti producatori importanti de utilaje de constructii si pentru padure si gradina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD.

  China

  Compania ZHEJIANG KC MECHANICAL & ELECTRIC CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Yongkang, China.

 2. VERDEMAX

  Italia

  Compania VERDEMAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, garden accessories, Unelte de gradinarit, garden watering, și wheelbarrows. Are sediul în Boretto, Italia.

 3. RIBIMEX

  Franta

  Compania RIBIMEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Pontault Combault Cedex, Franta.

 4. ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE

  Indonezia

  Compania ULTRANINDO SEDAYU MOWER STORE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawn mowers, farm mower, lawn mower repairs, și Blades for power tools. Are sediul în Denpasar, Indonezia.

 5. WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR

  Germania

  Compania WESSLING & BUDDE RASENSPECHT GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Bramsche, Germania.

 1. DELLA NOCE RENATO SNC

  Italia

  Compania DELLA NOCE RENATO SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scrub-clearing machines, lawn-mower, motor hoes for gardening, și hedge cutters. Are sediul în Crema, Italia.

 2. IMPEX ONE UG

  Germania

  Compania IMPEX ONE UG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tools, și gardening articles. Are sediul în Rutesheim, Germania.

 1. YAVUZTAR COMPANY

  Turcia

  Compania YAVUZTAR COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor hoes for gardening, și export. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italia

  Compania CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, agricultural machinery and equipment, farming tools and accessories, Unelte de gradinarit, și gardening articles. Are sediul în Briga Novarese, Italia.

 3. YARBO INC.

  Statele Unite ale Americii

  Compania YARBO INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yards, snowploughs and snow removal equipment, lawn mowers, și landscaping. Are sediul în New York, Statele Unite ale Americii.

 4. FOX MOTORI

  Italia

  Compania FOX MOTORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening machines, și nebulisers-atomisers. Are sediul în Poviglio, Italia.

 5. KOPERSPOREN

  Olanda

  Compania KOPERSPOREN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Assen, Olanda.

 6. SCHNEEADE

  Germania

  Compania SCHNEEADE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, snowplough shovels, snowploughs and snow removal equipment, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Wilnsdorf, Germania.

 7. MX WHOLESALE

  Regatul Unit

  Compania MX WHOLESALE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de publicatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii de toaleta, Camping - material, Unelte de gradinarit, Accesorii de toaleta, cleaning products, Camping - material, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 8. LOGEMAT

  Belgia

  Compania LOGEMAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor, Unelte de mana fara motor pentru bricolaj, Unelte de mana fara motor, Unelte de mana fara motor pentru bricolaj, tool rental, și hardware maintenance. Are sediul în Suarlée, Belgia.

 1. BIEFFE - AGRI E GARDEN

  Italia

  Compania BIEFFE - AGRI E GARDEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening machines, farm equipment, gardening tools, și used farm machinery. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. SOERGEN

  Franta

  Compania SOERGEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, Unelte de gradinarit, fertilizer, și hardware. Are sediul în Schiltigheim, Franta.

 3. FERROKEY OFICIAL

  Spania

  Compania FERROKEY OFICIAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Leganés, Spania.

 4. GALTELLI AGRICOLA DEL 2000

  Italia

  Compania GALTELLI AGRICOLA DEL 2000, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Roma, Italia.

 5. NCIEC

  Luxemburg

  Compania NCIEC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, Curatenie - servicii, Unelte de gradinarit, Curatenie - servicii, și relocation service. Are sediul în Howald, Luxemburg.

 6. GARTEN ZISTERNEN DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania GARTEN ZISTERNEN DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Gera, Germania.

 7. SUD DIFFUSION

  Franta

  Compania SUD DIFFUSION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, Unelte de gradinarit, și rope for building industry. Are sediul în Grenade, Franta.

 8. MEDUSSA-PROTECT S.L

  Spania

  Compania MEDUSSA-PROTECT S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Leganes, Spania.

 9. BIOFLOWER.CZ

  Republica Ceha

  Compania BIOFLOWER.CZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Apicultura - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Ceský Krumlov , Republica Ceha.

 10. ABDECKPLANE-GARTENMOEBEL.DE

  Germania

  Compania ABDECKPLANE-GARTENMOEBEL.DE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de gradinarit. Are sediul în Dreieich, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Unelte de gradinarit - Import export

Număr de rezultate

696 Intreprinderile