• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • orologerie - unelte pentru reparatii

Rezultate pentru

Orologerie - unelte pentru reparatii - Import export

 1. LAVAL EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAVAL EUROPE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie - furnituri, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Ambalaje din hartie si carton, Cutii pentru bijuterii, Orologerie - unelte pentru reparatii, Ladite si cutii - servicii de ambalare, clock-making accessories, Ceasornicarie - furnituri, și Jewellery cases. Are sediul în Chédigny, Franta.

 2. SAS GRANDIDIER

  Franta

  Compania SAS GRANDIDIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Ceasornicarie - furnituri, Oteluri si metale - prelucrare, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Grand'combe-Châteleu, Franta.

 3. LERRAC OUTILLAGE

  Franta

  Compania LERRAC OUTILLAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Optica - instrumente, Ceasornicarie - furnituri, Orologerie - unelte pentru reparatii, Utilaje si materiale pentru orologerie, Optica - instrumente, și Ceasornicarie - furnituri. Are sediul în Les Fins, Franta.

 4. BACHMAIER & KLEMMER GMBH

  Germania

  Compania BACHMAIER & KLEMMER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision mechanics. Are sediul în Bischofswiesen, Germania.

 5. EXCEL TIME SERVICE LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania EXCEL TIME SERVICE LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Coral Gables, Statele Unite ale Americii.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. F. EE GMBH INDUSTRIEAUTOMATION GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania F. EE GMBH INDUSTRIEAUTOMATION GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, Arhitectura - ateliere de proiectare, Inginerie - birouri de studii industriale, și Arhitectura - ateliere de proiectare. Are sediul în Neunburg vorm Wald, Germania.

 2. EISELE CASESYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania EISELE CASESYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalatori pentru transportul aerian, Orologerie - unelte pentru reparatii, Ambalatori pentru transportul aerian, și Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Massing, Germania.

 3. ELNIC GMBH

  Germania

  Compania ELNIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. Are sediul în Rosenheim, Germania.

 4. AQUATEC JÜNGER GMBH

  Germania

  Compania AQUATEC JÜNGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intermediari pentru navlosiri maritime, E-mail - servicii, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Intermediari pentru navlosiri maritime, E-mail - servicii, și Utilaje si materiale pentru industria chimica. Are sediul în Ebern, Germania.

 5. CONNEXIS HOLDING GMBH

  Germania

  Compania CONNEXIS HOLDING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Programare si software, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. DR. SCHWAB INSPECTION TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania DR. SCHWAB INSPECTION TECHNOLOGY GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzire industriala - instalatii si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile materiale electrice, Chirurgie - instrumente, Componente optoelectronice, Orologerie - unelte pentru reparatii, materiale electrice, Chirurgie - instrumente, Componente optoelectronice, și Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Aichach, Germania.

 2. TOUTOY ET BERTHOLON

  Franta

  Compania TOUTOY ET BERTHOLON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale, și diamond-tipped tools for watchmakers and watchmaking. Are sediul în Pirey, Franta.

 1. FASTI INDUSTRIALE S.P.A.

  Italia

  Compania FASTI INDUSTRIALE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Montalto Dora, Italia.

 2. SISMA S.P.A.

  Italia

  Compania SISMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Piovene Rocchette, Italia.

 3. GUANGZHOU TEAMMADE TRADING CO., LTD

  China

  Compania GUANGZHOU TEAMMADE TRADING CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Guangzhou, China.

 4. CIEMMEO S.R.L.

  Italia

  Compania CIEMMEO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Mussolente, Italia.

 5. SELF FIOA S.R.L.

  Italia

  Compania SELF FIOA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 6. GUANGZHOU SKMEI WATCH FACOTRY

  China

  Compania GUANGZHOU SKMEI WATCH FACOTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Guangzhou, China.

 7. BAUER ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania BAUER ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente optoelectronice, Incalzire industriala - instalatii si material, Componente optoelectronice, și Incalzire industriala - instalatii si material. Are sediul în Regensburg, Germania.

 8. FAMOR S.R.L.

  Italia

  Compania FAMOR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Civitella In Val Di Chiana, Italia.

 1. NEW DANTON S.A.S. DI VANNUCCI SILVIA & C.

  Italia

  Compania NEW DANTON S.A.S. DI VANNUCCI SILVIA & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Rimini, Italia.

 2. NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C.

  Italia

  Compania NEW TECH S.N.C. DI GOTTI SANDRO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 3. L.E.M.O.

  Italia

  Compania L.E.M.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Cassola, Italia.

 4. TVN TECH S.R.L.

  Italia

  Compania TVN TECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Monte San Savino, Italia.

 5. GOLDTIME WATCH REPAIRS

  Regatul Unit

  Compania GOLDTIME WATCH REPAIRS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 6. ZORZO TECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

  Compania ZORZO TECNOLOGIE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Dueville, Italia.

 7. B.T.T.

  Italia

  Compania B.T.T., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Arezzo, Italia.

 8. BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L.

  Italia

  Compania BAILO ALDO & FIGLIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orologerie - unelte pentru reparatii, Orfevrarie - utilaje si materiale, Orologerie - unelte pentru reparatii, și Orfevrarie - utilaje si materiale. Are sediul în Basaluzzo, Italia.

 9. TECHNIWATCH

  Elvetia

  Compania TECHNIWATCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Le Locle, Elvetia.

 10. BALAMATSIAS SPECIALIZING IN WATCH GLASS REPAIRS

  Grecia

  Compania BALAMATSIAS SPECIALIZING IN WATCH GLASS REPAIRS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orologerie - unelte pentru reparatii. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Orologerie - unelte pentru reparatii - Import export

Număr de rezultate

233 Intreprinderile