• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • umbrele de gradina

Rezultate pentru

Umbrele de gradina - Import export

 1. SKY ART SHADING LTD.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Sky Art Shading is a manufacturer company of : •Retractable PVC Pergola, •Bioclimatic Systems •Winter Gardens (Glass Roof) •Panel Roof (Fixed Roof) •Automatic Zip Screens •Sliding Glass Doors •Folding Glass Doors •Motorized Guillotine Glass Doors •Carport We have a monthly production capacity of 6000 m2 and continue to provide project and assembly services worldwide with our engineers, architects, and our expert staff in production. By working solution-oriented, we offer special designs to each of our customers with 2D-3D drawings by using Solidworks and AutoCAD in every project. Our productions are specially designed to provide stylish solutions suitable for any space. Our services include: •All Shading and Glass systems, •Architectural solutions, Please discover more about our products and projects from our website. With our ergonomic, aesthetic and functional pergola systems, we do our best to provide your needings. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. HEB PARASOL

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania HEB PARASOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drapele, bannere si fanioane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Catarge pentru steaguri, flags, advertising banners, custom-made umbrellas, marquees, manufacture of parasols, beach flags, și national flags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CHALETS BOIS HANSA24

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHALETS BOIS HANSA24, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Pavilioane de gradina, Sauna - echipamente, Umbrele de gradina, Pavilioane de gradina, și Sauna - echipamente. Are sediul în Argenton Les Vallées, Franta.

 4. LA MAISON DU PARASOL - AQUAFORM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA MAISON DU PARASOL - AQUAFORM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terrace umbrellas, Parasols for swimming pools, beach umbrellas, Parasols for balconies, giant umbrellas, Straight parasols, Cantilever parasols, Tilting parasols, și square parasols. Are sediul în Annecy, Franta.

 5. AGREBI CONFECTIE

  Tunisia

  Verified by europages badge

  Compania AGREBI CONFECTIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, pillows, pouffes, Protective cover, beach umbrellas, canvas manufacture, tarpaulin, Cushions made, și curtain making. Are sediul în Sidi Alouane, Tunisia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DONMEZ GRUP GOLGELENDIRME SISTEMLERI SAN TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DONMEZ GRUP GOLGELENDIRME SISTEMLERI SAN TIC LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile umbrellas, beach umbrellas, customised beach umbrellas, customised umbrellas, garden umbrellas, advertising umbrellas - design, outdoor umbrellas, promotional umbrellas, și terrace umbrellas. Are sediul în Silivri / Istanbul / Turkiye, Turcia.

 2. OMBRELLIFICIO PAROLA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OMBRELLIFICIO PAROLA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, și Perdele. Are sediul în Castel San Giorgio, Italia.

 3. OBJEKTA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OBJEKTA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Konstanz, Germania.

 4. PERGOTECH

  Turcia

  Compania PERGOTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jaluzele - marchize, design and architecture, Jaluzele - marchize, awning installation, și shade awnings. Are sediul în Umraniye / Istanbul, Turcia.

 5. MY TENT

  Turcia

  Compania MY TENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inflatable advertising balloons with lighting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. STORE AVENUE

  Franta

  Compania STORE AVENUE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screen, verandah blind, și classic furniture. Are sediul în Albertville, Franta.

 2. MANUHAN GMBH

  Germania

  Compania MANUHAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Ammerbuch, Germania.

 1. L'ABRI FORAIN

  Franta

  Compania L'ABRI FORAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Umbrele de gradina, Protectie solara interioara si exterioara, și Umbrele de gradina. Are sediul în Maisons-Alfort, Franta.

 2. K-DESIGN GROSSSCHIRME & WINDSCHUTZ GMBH

  Germania

  Compania K-DESIGN GROSSSCHIRME & WINDSCHUTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sun-screen barrier, parasols, outdoor umbrellas, și terrace umbrellas. Are sediul în Geilenkirchen, Germania.

 3. MUNITO GMBH

  Germania

  Compania MUNITO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Unterpleichfeld, Germania.

 4. OMBRELLIFICIO SILVIA SNC

  Italia

  Compania OMBRELLIFICIO SILVIA SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Umbrele de gradina, beach umbrellas, outdoor installations, și Bar furnishings. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. HAWECO IMPORT GMBH

  Germania

  Compania HAWECO IMPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Stelle, Germania.

 6. ANMARG LTD.

  Bulgaria

  Compania ANMARG LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru hoteluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Umbrele de gradina, Mese si scaune pentru colectivitati, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Umbrele de gradina, și Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 7. FAM UMBRELLA

  Turcia

  Compania FAM UMBRELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corturi de soare si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, manufacture of parasols, advertising umbrellas - design, Umbrele de gradina, și parasols for trade. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. BIOSSOL SPAIN S,L.

  Spania

  Compania BIOSSOL SPAIN S,L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terrace umbrellas. Are sediul în Roses, Spania.

 1. ERNST DOPPLER & CO GES.M.B.H.

  Austria

  Compania ERNST DOPPLER & CO GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Braunau, Austria.

 2. FORELSA TENTE - PROFESSIONELLER DIGITALDRUCK

  Turcia

  Compania FORELSA TENTE - PROFESSIONELLER DIGITALDRUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blind with storage box. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. GOLD ŞEMSIYE LTD ŞTI

  Turcia

  Compania GOLD ŞEMSIYE LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, garden umbrellas, și Corturi de soare si accesorii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. OMBRELLIFICIO VENETO

  Italia

  Compania OMBRELLIFICIO VENETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, wooden parasols, square parasols, și giant umbrellas. Are sediul în Montagnana, Italia.

 5. HEINRICH ZANGENBERG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEINRICH ZANGENBERG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, solar protection, oversized beach umbrellas, și beach umbrellas. Are sediul în Wallenhorst, Germania.

 6. TERRASXXL

  Olanda

  Compania TERRASXXL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Wolvgea, Olanda.

 7. SCHIRMHERRSCHAFT GMBH

  Germania

  Compania SCHIRMHERRSCHAFT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru restaurante si cafenele, Protectie solara interioara si exterioara, Obloane rulante, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru restaurante si cafenele, Protectie solara interioara si exterioara, și Obloane rulante. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. AKBRELLA A.S

  Turcia

  Compania AKBRELLA A.S, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese din lemn pentru mobila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, wooden garden furniture, garden umbrellas, și Umbrele de gradina. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. GOLD UMBRELLA

  Turcia

  Compania GOLD UMBRELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, cafe parasols, beach umbrellas, și garden umbrellas. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. LAMBERT GMBH.

  Germania

  Compania LAMBERT GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobila si decoratiuni pentru gradina, umbrellas and beach umbrellas, cafe parasols, și promotional umbrellas. Are sediul în Göppingen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit