• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • umbrele de gradina

Rezultate pentru

Umbrele de gradina - Import export

 1. SKY ART SHADING LTD.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Sky Art Shading is a manufacturer company of : •Retractable PVC Pergola, •Bioclimatic Systems •Winter Gardens (Glass Roof) •Panel Roof (Fixed Roof) •Automatic Zip Screens •Sliding Glass Doors •Folding Glass Doors •Motorized Guillotine Glass Doors •Carport We have a monthly production capacity of 6000 m2 and continue to provide project and assembly services worldwide with our engineers, architects, and our expert staff in production. By working solution-oriented, we offer special designs to each of our customers with 2D-3D drawings by using Solidworks and AutoCAD in every project. Our productions are specially designed to provide stylish solutions suitable for any space. Our services include: •All Shading and Glass systems, •Architectural solutions, Please discover more about our products and projects from our website. With our ergonomic, aesthetic and functional pergola systems, we do our best to provide your needings. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. LA MAISON DU PARASOL - AQUAFORM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA MAISON DU PARASOL - AQUAFORM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terrace umbrellas, Parasols for swimming pools, beach umbrellas, Parasols for balconies, giant umbrellas, Straight parasols, Cantilever parasols, Tilting parasols, și square parasols. Are sediul în Annecy, Franta.

 3. AGREBI CONFECTIE

  Tunisia

  Verified by europages badge

  Compania AGREBI CONFECTIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, pillows, pouffes, Protective cover, beach umbrellas, canvas manufacture, tarpaulin, Cushions made, și curtain making. Are sediul în Sidi Alouane, Tunisia.

 4. ELIOS FURNITURE DI PUCA CARMINE & C. S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ELIOS FURNITURE DI PUCA CARMINE & C. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beach umbrellas, garden umbrellas, offset parasols, rectangular parasols, giant umbrellas, custom-made umbrellas, beach umbrellas, cafe parasols, și customised beach umbrellas. Are sediul în Agropoli, Italia.

 5. DONMEZ GRUP GOLGELENDIRME SISTEMLERI SAN TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania DONMEZ GRUP GOLGELENDIRME SISTEMLERI SAN TIC LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile umbrellas, beach umbrellas, customised beach umbrellas, customised umbrellas, garden umbrellas, advertising umbrellas - design, outdoor umbrellas, promotional umbrellas, și terrace umbrellas. Are sediul în Silivri / Istanbul / Turkiye, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OBJEKTA GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania OBJEKTA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Konstanz, Germania.

 2. OMBRELLIFICIO PAROLA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OMBRELLIFICIO PAROLA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, și Perdele. Are sediul în Castel San Giorgio, Italia.

 3. PERGOTECH

  Turcia

  Compania PERGOTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jaluzele - marchize, design and architecture, Jaluzele - marchize, awning installation, și shade awnings. Are sediul în Umraniye / Istanbul, Turcia.

 4. MY TENT

  Turcia

  Compania MY TENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inflatable advertising balloons with lighting. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. STORE AVENUE

  Franta

  Compania STORE AVENUE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile screen, verandah blind, și classic furniture. Are sediul în Albertville, Franta.

 1. MANUHAN GMBH

  Germania

  Compania MANUHAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Ammerbuch, Germania.

 2. L'ABRI FORAIN

  Franta

  Compania L'ABRI FORAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Umbrele de gradina, Protectie solara interioara si exterioara, și Umbrele de gradina. Are sediul în Maisons-Alfort, Franta.

 1. K-DESIGN GROSSSCHIRME & WINDSCHUTZ GMBH

  Germania

  Compania K-DESIGN GROSSSCHIRME & WINDSCHUTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sun-screen barrier, parasols, outdoor umbrellas, și terrace umbrellas. Are sediul în Geilenkirchen, Germania.

 2. OMBRELLIFICIO SILVIA SNC

  Italia

  Compania OMBRELLIFICIO SILVIA SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, Umbrele de gradina, beach umbrellas, outdoor installations, și Bar furnishings. Are sediul în Bergamo, Italia.

 3. MUNITO GMBH

  Germania

  Compania MUNITO GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Unterpleichfeld, Germania.

 4. HAWECO IMPORT GMBH

  Germania

  Compania HAWECO IMPORT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Stelle, Germania.

 5. FAM UMBRELLA

  Turcia

  Compania FAM UMBRELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Corturi de soare si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, manufacture of parasols, advertising umbrellas - design, Umbrele de gradina, și parasols for trade. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ERNST DOPPLER & CO GES.M.B.H.

  Austria

  Compania ERNST DOPPLER & CO GES.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. Are sediul în Braunau, Austria.

 7. BIOSSOL SPAIN S,L.

  Spania

  Compania BIOSSOL SPAIN S,L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terrace umbrellas. Are sediul în Roses, Spania.

 8. GOLD ŞEMSIYE LTD ŞTI

  Turcia

  Compania GOLD ŞEMSIYE LTD ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, garden umbrellas, și Corturi de soare si accesorii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FORELSA TENTE - PROFESSIONELLER DIGITALDRUCK

  Turcia

  Compania FORELSA TENTE - PROFESSIONELLER DIGITALDRUCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blind with storage box. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. OMBRELLIFICIO VENETO

  Italia

  Compania OMBRELLIFICIO VENETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, wooden parasols, square parasols, și giant umbrellas. Are sediul în Montagnana, Italia.

 3. AKBRELLA A.S

  Turcia

  Compania AKBRELLA A.S, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese din lemn pentru mobila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Umbrele de gradina, wooden garden furniture, garden umbrellas, și Umbrele de gradina. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. KÄSTLI & CO. AG

  Elvetia

  Compania KÄSTLI & CO. AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile umbrellas and beach umbrellas, arbours, și commutator bars. Are sediul în Belp, Elvetia.

 5. GREENCORNER

  Tunisia

  Compania GREENCORNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pavilioane de gradina, Mobila si decoratiuni pentru gradina, wooden parasols, aluminium parasols, Pavilioane de gradina, și Mobila si decoratiuni pentru gradina. Are sediul în LA MARSA, Tunisia.

 6. LAMBERT GMBH.

  Germania

  Compania LAMBERT GMBH., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobila si decoratiuni pentru gradina, umbrellas and beach umbrellas, cafe parasols, și promotional umbrellas. Are sediul în Göppingen, Germania.

 7. GOLD UMBRELLA

  Turcia

  Compania GOLD UMBRELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, cafe parasols, beach umbrellas, și garden umbrellas. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. HEINRICH ZANGENBERG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HEINRICH ZANGENBERG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium parasols, solar protection, oversized beach umbrellas, și beach umbrellas. Are sediul în Wallenhorst, Germania.

 9. GIRIŞ PLASTIK METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania GIRIŞ PLASTIK METAL SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden umbrellas, parasols for trade, beach umbrellas, și manufacture of parasols. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. TOLDOS TOPERAL

  Spania

  Compania TOLDOS TOPERAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Umbrele de gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile awning installation, custom-made tarpaulins, condominium awnings, și curtains and blinds. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit