• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii de irigare pentru gradini

Rezultate pentru

Instalatii de irigare pentru gradini - Import export

 1. RAESA

  Spania

  Verified by europages badge

  Spraying-based irrigation. Aluminium profiles. Irrigations: installations and equipment. Irrigation. Extruded aluminium. Aluminium pipes and ducts.

 2. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Spania

  Compania JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile regular garden maintenance, swimming-pool maintenance, gardening, și creation of parks, gardens and terraces. Are sediul în Las Palmas, Spania.

 3. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italia

  Compania PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii pentru irigatii, Instalatii pentru irigatii, și fertiliser-water irrigation. Are sediul în Vittoria, Italia.

 4. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turcia

  Compania SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de irigare pentru gradini, drip irrigation tubes, Instalatii de irigare pentru gradini, și spray irrigation. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. IMSCHOOT

  Belgia

  Compania IMSCHOOT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și regular garden maintenance. Are sediul în Lochristi, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turcia

  Compania PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drip irrigation tubes, și Plastic pumps. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. POLSTAR WATER TANKS

  Turcia

  Compania POLSTAR WATER TANKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water tanks. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. ALASU TARIM SULAMA

  Turcia

  Compania ALASU TARIM SULAMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drip irrigation, water networks, și Drip Irrigation Pipe and Fittings. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polonia

  Compania KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradini si parcuri - firme de consiliere, Instalatii de irigare pentru gradini, Foioase - arbori si arbusti, Gradini si parcuri - firme de consiliere, Instalatii de irigare pentru gradini, lawns, și Foioase - arbori si arbusti. Are sediul în Bełchatów, Polonia.

 5. RIEGOS Y POZOS

  Spania

  Compania RIEGOS Y POZOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumps for deep wells, și solar-powered pumping. Are sediul în Guadarrama, Spania.

 1. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Unelte de gradinarit, gripping tools, garden tools, Materiale pentru constructii, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ALTIVAS

  Franta

  Compania ALTIVAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumping units, și garden watering. Are sediul în Mées, Franta.

 1. BRAEKEN EDDY

  Belgia

  Compania BRAEKEN EDDY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, Decoratiuni pentru gradini, Horticultura si silvicultura, Instalatii de irigare pentru gradini, Arhitectura gradinilor - ateliere de proiectare, și Decoratiuni pentru gradini. Are sediul în Overpelt, Belgia.

 2. GREENEA

  Germania

  Compania GREENEA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic watering. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Polonia

  Compania OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de irigare pentru gradini, Instalatii de irigare pentru gradini, green plants, și topiary. Are sediul în Serock, Polonia.

 4. KANSU SULAMA

  Turcia

  Compania KANSU SULAMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turcia

  Compania SULAMAMARKET TESKON TESISAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden watering, systems and equipment for watering gardens, și swimming pool flooring. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. RÖDER GMBH

  Austria

  Compania RÖDER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apei - produse, Instalatii de irigare pentru gradini, Pompe, Unelte de gradinarit, Tratarea apei - produse, Instalatii de irigare pentru gradini, Pompe, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Wien, Austria.

 7. GREEN DIGITAL

  Coreea de Sud

  Compania GREEN DIGITAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for watering gardens, garden watering, watering systems, și watering system installation. Are sediul în SEOUL, Coreea de Sud.

 8. E-POMPES.COM

  Franta

  Compania E-POMPES.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de irigare pentru gradini, pumps for pools, watering installations, Instalatii de irigare pentru gradini, și irrigation. Are sediul în La Seyne-Sur-Mer, Franta.

 1. HIVERNACLE HORTA

  Spania

  Compania HIVERNACLE HORTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design of hanging gardens, și regular garden maintenance. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. RIEGOS AGO S.L.

  Spania

  Compania RIEGOS AGO S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Jumilla, Spania.

 3. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Spania

  Compania ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradini si parcuri - firme de consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piscine - instalatii si echipamente, Instalatii de irigare pentru gradini, Piscine - instalatii si echipamente, Instalatii de irigare pentru gradini, și studies for swimming pool design. Are sediul în Garrucha - Almería, Spania.

 4. REGENMEISTER GMBH

  Germania

  Compania REGENMEISTER GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Mühltal, Germania.

 5. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turcia

  Compania BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. BABIL SULAMA

  Turcia

  Compania BABIL SULAMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. BARVAUX

  Belgia

  Compania BARVAUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de aspersoare, Instalatii de irigare pentru gradini, Instalatii de aspersoare, și Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Buzet, Belgia.

 8. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Buloane, Feronerie industriala, Feronerie pentru constructii, Robinetarie sanitara, Buloane, Feronerie industriala, Feronerie pentru constructii, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Korneuburg, Austria.

 9. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de irigare pentru gradini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden watering. Are sediul în Konya, Turcia.

 10. ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE

  Germania

  Compania ROTHE DIENSTLEISTUNGSGRUPPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Instalatii de irigare pentru gradini, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Instalatii de irigare pentru gradini. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit