• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • uleiuri - colectare si reciclare

Rezultate pentru

Uleiuri - colectare si reciclare - Import export

 1. STELLA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania STELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi animale, Chimie organica - produse de baza si derivati, Cosmetice, Uleiuri - colectare si reciclare, systems for lanolin extraction, Uleiuri si grasimi animale, Chimie organica - produse de baza si derivati, Cosmetice, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 2. ROTORSTECH

  Slovacia

  Verified by europages badge

  Compania ROTORSTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pneumatice - compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare de aer - unelte si accesorii, Uleiuri - colectare si reciclare, rotors, cement mixers, steam turbines, Compresoare de aer - unelte si accesorii, air and gas compressors, Screw pair rotor for plastering station, și screw compressors. Are sediul în Bratislava, Slovacia.

 3. PPA INTEGRAL SRL

  Romania

  PPA INTEGRAL SRL is a trading company. Our company can provide the following goods for the European market: - sunflower oil; - sunflower meal; - sawn timber (hardwood/softwood); - europallet blanks; - EPAL pallets; - MDF/HDF; - wood pellets (fuel); - sunflower husk pellets (fuel). We are always open for cooperation and long-term partnership.

  Toate produsele pentru "uleiuri - colectare si reciclare"

 4. ECO SYSTEM XXI SL

  Spania

  Compania ECO SYSTEM XXI SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used oil collection, vegetable oil recycling, și waste oils. Are sediul în Laguna De Duero-Valladolid, Spania.

 5. OSILUB

  Franta

  Compania OSILUB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Gonfreville-L'orcher, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Germania

  Compania FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale, floating oil absorbers, agglomerators, și Servicii pentru extractia de petrol si gaze naturale. Are sediul în Porta Westfalica, Germania.

 2. ECOLEO

  Portugalia

  Compania ECOLEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetable oil disposal. Are sediul în Maia _ Porto, Portugalia.

 3. GREEN SOLUTION PIONEERS CO.LLC

  Iordania

  Compania GREEN SOLUTION PIONEERS CO.LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile biodiesel, și vegetable oil recycling. Are sediul în Amman, Iordania.

 4. SONET DISTRIBUTION

  Belarus

  Compania SONET DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Minsk, Belarus.

 5. AMBIVERD

  Spania

  Compania AMBIVERD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Alzira-Valencia, Spania.

 1. BENELUXVET BV

  Olanda

  Compania BENELUXVET BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Dronten, Olanda.

 2. AFAP, LLC

  Rusia

  Compania AFAP, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile emulsifying agents for plastics, refinery greases, antioxidants for rubber, și oil-mills. Are sediul în Armavir, Rusia.

 1. ROUSSELET CENTRIFUGATION SA

  Franta

  Compania ROUSSELET CENTRIFUGATION SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Uscatoare si storcatoare industriale, Centrifuges, Uleiuri - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Uscatoare si storcatoare industriale. Are sediul în Annonay, Franta.

 2. JARRON UK

  Regatul Unit

  Compania JARRON UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile oil and by-products. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 3. EURO EKO POLSKA - INVEST GROUP

  Polonia

  Compania EURO EKO POLSKA - INVEST GROUP, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri industriale, Uleiuri industriale, used oil recovery, used oil regeneration, și industrial vegetable oils. Are sediul în Kielce, Polonia.

 4. USV - REP, CONSULTORIA EM MET. E ENERGIAS RENOVAVEIS, LDA

  Portugalia

  Compania USV - REP, CONSULTORIA EM MET. E ENERGIAS RENOVAVEIS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Lordelo, Portugalia.

 5. JIMENO TAGÚS, S.L.

  Spania

  Compania JIMENO TAGÚS, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - colectare si reciclare, vegetable oil recycling, și Plastic - colectare si reciclare. Are sediul în Logroño, Spania.

 6. CONTIFRAC

  Belgia

  Compania CONTIFRAC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri alimentare - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri - colectare si reciclare, plants and equipment for refining edible vegetable oils and fats, plant and equipment for the production of food animal fats and oils, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 7. OLEOVIA

  Franta

  Compania OLEOVIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Dunkerque, Franta.

 8. RECYCLING-PARADIES

  Elvetia

  Compania RECYCLING-PARADIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, Uleiuri - colectare si reciclare, Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Reinach, Elvetia.

 1. CAREMAX HELLAS

  Grecia

  Compania CAREMAX HELLAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Sparti, Grecia.

 2. HEINICKE GMBH ENTSORGUNGSFACHBETRIEB

  Germania

  Compania HEINICKE GMBH ENTSORGUNGSFACHBETRIEB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, Uleiuri - colectare si reciclare, Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Großpösna, Germania.

 3. BAUFELD OEL GMBH

  Germania

  Compania BAUFELD OEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depoluarea mediului - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, Uleiuri - colectare si reciclare, Combustibili petrolieri si aditivi, Mediu inconjurator - servicii, Colectare si reciclare - produse diverse, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Werder, Germania.

 4. RESEAVE, S.L.

  Spania

  Compania RESEAVE, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Mejorada del Campo, Spania.

 5. GREEN OIL COLLECT

  Tunisia

  Compania GREEN OIL COLLECT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, și Uleiuri vegetale. Are sediul în Jemmel, Tunisia.

 6. ADENSOL

  Belgia

  Compania ADENSOL, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Uleiuri - colectare si reciclare, Epurarea apelor - servicii, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Beveren-Waas, Belgia.

 7. JA OIL RECYCLING CORP

  Statele Unite ale Americii

  Compania JA OIL RECYCLING CORP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grasimi alimentare, Uleiuri - colectare si reciclare, lard, Grasimi alimentare, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în Bayamon, Statele Unite ale Americii.

 8. EUROFAT

  Belgia

  Compania EUROFAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used oil recovery, și Fats - recovery and recycling. Are sediul în Moen, Belgia.

 9. BIO OIL RECYCLING

  Belgia

  Compania BIO OIL RECYCLING, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri - colectare si reciclare, Uleiuri - colectare si reciclare, și Fats - recovery and recycling. Are sediul în Brugge, Belgia.

 10. QUADRIA

  Franta

  Compania QUADRIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere, Uleiuri - colectare si reciclare, Containere, și Uleiuri - colectare si reciclare. Are sediul în St Jean D Illac, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Uleiuri - colectare si reciclare - Import export

Număr de rezultate

2.356 Intreprinderile