• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese si scaune pentru colectivitati

Rezultate pentru

Mese si scaune pentru colectivitati - Import export

 1. FAGGIANI

  Italia

  Verified by europages badge

  Faggiani is a company specialising in solid and laminated work, especially beech. We essentially manufacture wooden elements for office chairs of our own or according to the client's drawing, laminated beech chairs for organisations, as well as frames and chair elements for third parties.

 2. BERICOPLAST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1974 Bericolaplast S.p.A. is one of the main European industries manufacturing single body seats by means of plastic moulding. For over 30 years the company has been working in the sports facilities field. Since 2006 is one of FIFA's official suppliers and takes part in carrying out works for the World, European and Africa Cup of Nations championships. Besides sports facilities, the company also manufactures seats for community facilities such as theatres, schools, conventions, arenas, sports halls, holiday villages and historical areas.

 3. MAGNITO EU LTD.

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania MAGNITO EU LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune pentru colectivitati, Mese si scaune, Mobilier pentru locuinte, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier pentru scoli, Mobila de gradina, designer furniture, steel processing, și furniture accessories. Are sediul în Gabrovo, Bulgaria.

 4. INVENTARKREISEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INVENTARKREISEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Kassel, Germania.

 5. SCHUSTER BESTUHLUNGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHUSTER BESTUHLUNGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ISA FB IMPEX SRL

  Romania

 2. CLASIMO AMENAJARI HORECA SRL

  Romania

  Producator mobilier horeca: scaune restaurant, fotolii, canapele, mese, mobilier pentru hoteluri si pensiuni, mobilier baruri si cafenele. Produsele sunt realizate din lemn masiv.

 3. SOLBREUX

  Belgia

  Compania SOLBREUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mese si scaune pentru colectivitati, Mobilier si rafturi pentru birou, Conference equipment, Mese si scaune pentru colectivitati, și Manufacturer of office furniture. Are sediul în Gesves, Belgia.

 4. RD ITALIA

  Italia

  Compania RD ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune pentru colectivitati, outside tables, Mese si scaune pentru colectivitati, și designer garden chairs. Are sediul în Breganze, Italia.

 5. CTC HOLDINGS

  Letonia

  Compania CTC HOLDINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of poker tables, și roulette tables. Are sediul în Riga, Letonia.

 1. STAPELSTUHL DISCOUNT24 INH. MARCUS HINKEN E.K

  Germania

  Compania STAPELSTUHL DISCOUNT24 INH. MARCUS HINKEN E.K, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune pentru colectivitati, tables, conference tables, school chairs, și Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 2. METAL DESIGN

  Italia

  Compania METAL DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Villanova Canavese, Italia.

 1. ANMARG LTD.

  Bulgaria

  Compania ANMARG LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru hoteluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Umbrele de gradina, Mese si scaune pentru colectivitati, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Umbrele de gradina, și Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. MANUEL TARIN, S.L.

  Spania

  Compania MANUEL TARIN, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Machine maintenance, și used machinery bought and sold. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. ADOUR C.H.R.

  Franta

  Compania ADOUR C.H.R., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchairs, sofas, și wooden table. Are sediul în St Sever, Franta.

 4. FRANCE COLLECTIVITES

  Franta

  Compania FRANCE COLLECTIVITES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune pentru colectivitati, Gradini publice - jocuri in aer liber, Mese si scaune pentru colectivitati, Gradini publice - jocuri in aer liber, folding chairs, și Street furniture. Are sediul în Nîmes, Franta.

 5. RIVIERA-INTERIORS

  Italia

  Compania RIVIERA-INTERIORS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Padded chairs. Are sediul în Riccione, Italia.

 6. OFITIPO

  Spania

  Compania OFITIPO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal desks, Wardrobes, și chests of drawers. Are sediul în Alicante, Spania.

 7. MUNOFI, S.L.

  Spania

  Compania MUNOFI, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. AMTAB

  Statele Unite ale Americii

  Compania AMTAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Aurora, Statele Unite ale Americii.

 1. H. MAY KG

  Germania

  Compania H. MAY KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hotel furniture, bar furniture, furniture for hotels, catering and public premises, și stools for hotels, catering and public premises. Are sediul în Lehrte, Germania.

 2. MATERIAL PARA EVENTOS

  Spania

  Compania MATERIAL PARA EVENTOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Mataró-Barcelona, Spania.

 3. PRIMALUX

  Belgia

  Compania PRIMALUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Saint-Nicolas, Belgia.

 4. CENTROSEDIA SRL

  Italia

  Compania CENTROSEDIA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Montelupo Fiorentino, Italia.

 5. ACRM

  Belgia

  Compania ACRM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mobilier si echipamente urbane, furnishing shop preparation, Mobilier profesional, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Assese, Belgia.

 6. BISTRO MASA

  Turcia

  Compania BISTRO MASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. SESTA S.R.L.

  Italia

  Compania SESTA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Cornegliano Laudense, Italia.

 8. DESIGN FOR LIFE SRL

  Romania

  Compania DESIGN FOR LIFE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Satu Mare, Romania.

 9. TRINKS MONTAGE & BESTUHLUNGSSERVICE INH. KARIN TRINKS

  Germania

  Compania TRINKS MONTAGE & BESTUHLUNGSSERVICE INH. KARIN TRINKS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mese si scaune, Mese si scaune pentru colectivitati, Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mese si scaune, și Mese si scaune pentru colectivitati. Are sediul în Weißwasser, Germania.

 10. RENOVI SARL

  Maroc

  Compania RENOVI SARL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wheel-chair purchase and hire. Are sediul în Casablanca, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mese si scaune pentru colectivitati - Import export

Număr de rezultate

1.566 Intreprinderile