• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • udarea plantelor si irigatii - servicii

Rezultate pentru

Udarea plantelor si irigatii - servicii - Import export

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spania

  Compania MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Puente Del Río-Adra, Spania.

 2. RICOTREBOL

  Spania

  Compania RICOTREBOL, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening, Silica sand, și loam. Are sediul în Guadarrama-Madrid, Spania.

 3. AQUAGRI

  Portugalia

  Compania AQUAGRI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Oeiras, Portugalia.

 4. OTECH 40

  Franta

  Compania OTECH 40, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Udarea plantelor si irigatii - servicii, irrigation hose reel, trucks for irrigation, și automatic watering. Are sediul în Mont De Marsan, Franta.

 5. IRRIFILTERS

  Spania

  Compania IRRIFILTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Udarea plantelor si irigatii - servicii, accessories for watering systems, și watering system design. Are sediul în Alfaro (la Rioja), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIVAL FRANCE

  Franta

  Compania GIVAL FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în BOUC BEL AIR, Franta.

 2. OTECH SAS

  Franta

  Compania OTECH SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Udarea plantelor si irigatii - servicii, irrigation hose reel, și parameters. Are sediul în Puyoo, Franta.

 3. ENERFORE

  Spania

  Compania ENERFORE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini agricole, advice for solar energy, Masini agricole, technical consultancy, și forest machinery work. Are sediul în Almeria, Spania.

 4. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spania

  Compania RIEGOS DEL DUERO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Instalatii de aspersoare, watering system installation, automatic watering systems, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Instalatii de aspersoare. Are sediul în Olmedo-Valladolid, Spania.

 5. L'ARC EN CIEL

  Franta

  Compania L'ARC EN CIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Udarea plantelor si irigatii - servicii, automatic watering, automatic irrigators, și tensiometers. Are sediul în Arudy, Franta.

 1. SAS ACN-CHEMICALS

  Franta

  Compania SAS ACN-CHEMICALS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Paris, Franta.

 2. PAKEL

  Turcia

  Compania PAKEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden watering, și cow's milk cheeses. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. MOTOTECHA, UAB

  Lituania

  Compania MOTOTECHA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Muls - instalatii si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, Udarea plantelor si irigatii - servicii, Muls - instalatii si materiale, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Lituania.

 2. PLASTIC-PUGLIA

  Italia

  Compania PLASTIC-PUGLIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polyethylene tubes and pipes. Are sediul în Monopoli, Italia.

 3. GRUPO CHAMARTIN

  Spania

  Compania GRUPO CHAMARTIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Ciempozuelos, Spania.

 4. TRAXCO S.A.

  Spania

  Compania TRAXCO S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de aspersoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Udarea plantelor si irigatii - instalatii, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Udarea plantelor si irigatii - instalatii. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spania

  Compania COMERCIAL DE RIEGOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sprayers, Hydraulic line connectors, și filters. Are sediul în Agramunt, Spania.

 6. AQUA'TEC

  Franta

  Compania AQUA'TEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydrovalves, și dosing pumps. Are sediul în Vonnas, Franta.

 7. DEEPDROP

  Spania

  Compania DEEPDROP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Málaga, Spania.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Italia

  Compania CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Chiusi, Italia.

 1. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italia

  Compania CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Ponte Buggianese, Italia.

 2. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Italia

  Compania CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Cremona, Italia.

 3. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Italia

  Compania CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Sassari, Italia.

 4. KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH

  Germania

  Compania KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Stüdenitz-schönermark, Germania.

 5. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italia

  Compania CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Varese, Italia.

 6. RIEGOS COSTASOL,S.L.

  Spania

  Compania RIEGOS COSTASOL,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sprayers. Are sediul în Malaga, Spania.

 7. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Italia

  Compania ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Vercelli, Italia.

 8. ECOEDILMONT S.R.L.

  Italia

  Compania ECOEDILMONT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în San Dorligo Della Valle-Dolina, Italia.

 9. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Italia

  Compania CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asanare soluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Udarea plantelor si irigatii - servicii, Control sanitar, Udarea plantelor si irigatii - servicii, și Control sanitar. Are sediul în Ferrara, Italia.

 10. STDRUPPEL

  Olanda

  Compania STDRUPPEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. Are sediul în Dordrecht, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit