• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turnuri uscate de racire

Rezultate pentru

Turnuri uscate de racire - Import export

 1. GAETANO DE CARO

  Germania

  Compania GAETANO DE CARO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri uscate de racire. Are sediul în Rheinstetten, Germania.

 2. MARCOOL INDUSTRIES

  Arabia Saudita

  Compania MARCOOL INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, Schimbatoare de caldura, Condensatori, Turnuri uscate de racire, Schimbatoare de caldura, și Condensatori. Are sediul în Jeddah, Arabia Saudita.

 3. FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD

  China

  Compania FAIRWAY(HANGZHOU) IMPORT.&EXPORT.CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri uscate de racire. Are sediul în Hangzhou, China.

 4. CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CLEVER ENGINEERING (KENT) LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri uscate de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cooling towers, și water cooling towers. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

 5. VENTILEX B.V.

  Olanda

  Compania VENTILEX B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, Turnuri uscate de racire, Agenti refrigeranti uscati, Uscatoare si storcatoare industriale, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Heerde, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCAM TOWERS S.R.L.

  Italia

  Compania SCAM TOWERS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, water cooling towers, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Buttigliera Alta, Italia.

 2. COTOR S.R.L.

  Italia

  Compania COTOR S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, water cooling towers, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Gattinara, Italia.

 3. NERI S.R.L.

  Italia

  Compania NERI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, cooling towers, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Firenze, Italia.

 4. DECSA S.R.L.

  Italia

  Compania DECSA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Climatizare, aerisire si ventilare - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri de racire, Turnuri uscate de racire, Turnuri de racire, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Voghera, Italia.

 5. EXPERTEK

  Turcia

  Compania EXPERTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri uscate de racire. Are sediul în Antalya, Turcia.

 1. BUUS KOELETEKNIK A/S

  Danemarca

  Compania BUUS KOELETEKNIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Nykoebing M, Danemarca.

 2. SILICAIR DRYERS LTD

  Regatul Unit

  Compania SILICAIR DRYERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Ashford, Regatul Unit.

 1. EVAPCO EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania EVAPCO EUROPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Rho (mi), Italia.

 2. STADCO LTD

  Regatul Unit

  Compania STADCO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri uscate de racire, și Turnuri uscate de racire. Are sediul în Shrewsbury, Regatul Unit.

 3. BALTIMORE AIRCOIL ITALIA S.R.L.

  Italia

 4. NORDSON U V LTD

  Regatul Unit

 5. KREMPEL GMBH & CO. PRESSSPANWERK KG

  Germania

 6. BALTICARE S.R.L.

  Italia

 7. GOHL-KTK GMBH

  Germania

  Compania GOHL-KTK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Condensatori, Agenti refrigeranti uscati, Condensatori, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Durmersheim, Germania.

 8. CLIMAVIV

  Franta

  Compania CLIMAVIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti refrigeranti uscati, și Agenti refrigeranti uscati. Are sediul în Villeurbanne, Franta.

 1. EWK ECHIPAMENTE DE RACIRE SRL

  Romania

  Compania EWK ECHIPAMENTE DE RACIRE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnuri de racire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cooling towers. Are sediul în Bucharest, Romania.