• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agenti de racire a gazului

Rezultate pentru

Agenti de racire a gazului - Import export

 1. LEMVIG GAS DISTRIBUTION A/S

  Danemarca

  Verified by europages badge

  LEMVIG GASTRIBUTION A/S is a Danish gas distributor established as a single bottling unit that provides clean & portable fuel solutions. Thanks to the quality of our products and services, we have experienced a meteoric rise to our current position as the leading LPG & Industrial Gas solution provider spread across the globe. Unrivaled & Unique Blend: LEMVIG GASTRIBUTION A/S is the ONLY Company that offers a one-stop solution for all types of Gases, Chemicals, and Engineering solutions with an integrated business model. Among our broad portfolio, LEMVIG GASTRIBUTION A/S distributes Bulk Liquids, Cylinders, ISO Tanks, etc. Today LEMVIG GASTRIBUTION A/S is strategically located in different parts of the world to serve its broad base of customers. We serve millions of customers annually with an extensive infrastructure comprising massive storage capacity in LPG & Cryogenics, Filling Plants, and a Distribution fleet of 100+ trucks for bulk and packages gases. Access our website and find the best solution for your company!

 2. WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania WT WÄRMEAUSTAUSCH TECHNOLOGIEN AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. Are sediul în Giffers, Elvetia.

 3. KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KSK KUHLMANN SYSTEM KÜHLTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. Are sediul în Haltern Am See, Germania.

 4. TIARA DEVELOPMENT, S.R.O.

  Slovacia

  Compania TIARA DEVELOPMENT, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. Are sediul în Košice, Slovacia.

 5. INTERNATIONAL GAS & SERVICES

  Belgia

  Compania INTERNATIONAL GAS & SERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaz lichefiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, Agenti de racire a gazului, Valves, gas pressure regulators, și technical industrial gas. Are sediul în Willebroek, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REFRIGERANTGF

  Spania

  Compania REFRIGERANTGF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial refrigeration, și gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems. Are sediul în Arenys De Mar, Spania.

 2. PUGLIA OXYGEN SRLS

  Italia

  Compania PUGLIA OXYGEN SRLS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, pure industrial gas, gas and liquid coolants for refrigerated equipment and systems, Agenti de racire a gazului, și ultra-pure gas. Are sediul în Manfredonia, Italia.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Germania

  Compania ENKOTHERM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Schimbatoare de caldura, Turbine cu aburi, Agenti de racire a gazului, Tinichigerie in metale inoxidabile, Schimbatoare de caldura, Turbine cu aburi, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Merkendorf, Germania.

 4. CARBO GLACONS EXPRESS

  Franta

  Compania CARBO GLACONS EXPRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags of ice cubes, ice shards, și food gases. Are sediul în La Crau, Franta.

 5. REFRIGERANT GF

  Spania

  Compania REFRIGERANT GF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial refrigeration, systems and equipment for the production of chewing gum, și automation boards for refrigeration plants. Are sediul în Arenys De Mar, Spania.

 1. AGA A/S

  Danemarca

  Compania AGA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, Agenti de racire a gazului, Butan, Gaze medicale, Gaze comprimate si lichefiate, Agenti de racire a gazului, și Butan. Are sediul în Koebenhavn S, Danemarca.

 2. DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania DONGGUAN SKYTECK MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. Are sediul în Dongguan, China.

 1. SYNTHESIS CHIMICA SRL

  Italia

  Compania SYNTHESIS CHIMICA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Propan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, technical gases, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Bianconese di Fontevivo (PR), Italia.

 2. LINDE SOGAS, LDA.

  Portugalia

  Compania LINDE SOGAS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul GPL. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, Gaze comprimate si lichefiate, Gaze medicale, Agenti de racire a gazului, Gaze comprimate si lichefiate, și Gaze medicale. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. ANTONDAN SL

  Spania

  Compania ANTONDAN SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling commercial properties, și refrigeration equipment and plant accessories, parts and components. Are sediul în Riudoms, Spania.

 4. GEA LYOPHIL GMBH

  Germania

  Compania GEA LYOPHIL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Hürth, Germania.

 5. ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ

  Turcia

  Compania ENDÜSTRIYEL SOGUTUCU GAZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Production and distribution of industrial gas. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 6. FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania FREOLITUS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 7. SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A.

  Portugalia

  Compania SUMOLIS - COMPANHIA INDUSTRIAL DE FRUTAS E BEBIDAS, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Carnaxide, Portugalia.

 8. TOTAL PROCESS COOLING LTD

  Regatul Unit

  Compania TOTAL PROCESS COOLING LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Solihull, Regatul Unit.

 1. EXHI FRIO, C.A.

  Venezuela

  Compania EXHI FRIO, C.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agenti de racire a gazului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerants, gas. Are sediul în Santa Cruz, Venezuela.

 2. UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA

  Portugalia

  Compania UNIRAIA-SOCIEDADE DE DISTRIBUICAO DE BEBIDAS DA RAIA, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, Bere, Agenti de racire a gazului, și Bere. Are sediul în Aldeia De Santo António, Portugalia.

 3. GEA IBERICA SA

  Spania

  Compania GEA IBERICA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Igorre, Spania.

 4. TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD.

  Ungaria

  Compania TECHNOMIX FOREIGN AND HOME TRADING LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze comprimate si lichefiate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti de racire a gazului, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 5. E.A.A. - REFRIGERANTES E SUMOS, S.A.

  Portugalia

 6. SOCIEDADE DE REFRIGERANTES BAIA, LDA.

  Portugalia

 7. MODINE HUNGARIA KFT.

  Ungaria

 8. FRIGOGAZ IPARI ES KFT

  Ungaria

 9. EMPRESA DE CERVEJAS DA MADEIRA, LDA.

  Portugalia

 10. OXYHTECH

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit