• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ovine si caprine

Rezultate pentru

Ovine si caprine - Turcia

Turcia
 1. TORSANMAK MAKINA SANAYI VE TICARET ŞIRKETI.

  Turcia

  Compania TORSANMAK MAKINA SANAYI VE TICARET ŞIRKETI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and equipment for pasta factories, corn flakes, și stacker cranes for goods handling. Are sediul în Turgutlu/ Manisa, Turcia.

 2. NCM GLOBAL

  Turcia

  Compania NCM GLOBAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheepskin. Are sediul în istanbul, Turcia.

 3. ENKA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Turcia

  Compania ENKA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Milking machines, și farm equipment. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. BARSAY DENIZCILIK TIC AS

  Turcia

  Compania BARSAY DENIZCILIK TIC AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CANSU AKVARYUM

  Turcia

  Compania CANSU AKVARYUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUSSI HAYVAN AKSESUARLARI

  Turcia

  Compania LUSSI HAYVAN AKSESUARLARI, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PROSAN PROTEINLI YEM K AS

  Turcia

  Compania PROSAN PROTEINLI YEM K AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BASF TÜRK LTD STI

  Turcia

  Compania BASF TÜRK LTD STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. OKAN TIC

  Turcia

  Compania OKAN TIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. YENI TELESKOP AKVARYUM

  Turcia

  Compania YENI TELESKOP AKVARYUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, și Animale domestice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. VARNALI UN VE YEM SAN AS

  Turcia

  Compania VARNALI UN VE YEM SAN AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, și Animale domestice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PINOKYO SHOPPING CENTER

  Turcia

  Compania PINOKYO SHOPPING CENTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. SEN PILIÇ GIDA SAN AS

  Turcia

  Compania SEN PILIÇ GIDA SAN AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. NIL AKVARYUM BALIKLARI ÜRETIM MERKEZI

  Turcia

  Compania NIL AKVARYUM BALIKLARI ÜRETIM MERKEZI, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, și Animale domestice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. KAYALAR KEÇI ÇIFTLIGI

  Turcia

  Compania KAYALAR KEÇI ÇIFTLIGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goats, și milk. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 4. ÇAKIR HAYVANCILIK

  Turcia

  Compania ÇAKIR HAYVANCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. OZKALE GIDA A.S.

  Turcia

 6. HELIN BITKI BESINLERI GÜBRELERI VE ÇIÇEKÇILIK SERACILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

 7. BURÇAK AKVARYUM SARAYI

  Turcia

 8. AMAZON AKVARYUM KUS GALERISI

  Turcia

 1. AQUA SERVICE

  Turcia

 2. DOGLAND HAYVAN BAKIM MERK

  Turcia

 3. KURTULUS VETERINER HIZMETLERI LTD STI

  Turcia

 4. AK TICARET VETERINERLIK HIZ LTD STI

  Turcia

 5. YUMUL TAVUKÇULUK GIDA SAN

  Turcia

 6. IZABEL KUS - AKVARYUM GALERISI

  Turcia