• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ovine si caprine

Rezultate pentru

Ovine si caprine - Import export

 1. PRODINCOM SA

  Romania

  Activitatea societatii PRODINCOM S.A. a inceput in 1991. Un pas semnificativ a fost facut in noiembrie 2009 dupa finalizarea obiectivului de investitie din localitatea Ilisesti Judetul Suceava in valoare aproximativa de 4.500.000 EURO. Societatea s-a dezvoltat pe trei mari segmente din sectorul sau de activitate, astfel aceasta este prezenta pe piata carnii preparate si a semipreparatelor, dezvolta activitati comerciale pe piata produselor transate dar si in sectorul de abatorizare bovine si ovine. Afacerea este condusa in prezent de o echipa tanara si ambitioasa coordonata de administratorul Ruxandari Ionel. Lucram in prezent cu ingineri experimentati care conduc sectoarele de productie, respectiv abatorizarea, transarea si carmangeria. In atragerea personalului am folosit strategia de a motiva suplimentar fata de piata muncii din zona, fapt care a dus la formarea unui colectiv muncitor si dornic de a avea rezultate atat pe plan profesional cat si material. Dotarea tehnica a fabricii corespunde in intregime normelor UE in vigoare. Cele mai moderne utilaje si instalatii asigura abatorizarea, transarea si productia de mezeluri la cele mai inalte standarde. Servicii oferite Sacrificarea animalelor (abatorizare) – vita, oaie Comercializarea carcaselor (bovine, ovine) Procesarea carnii din transare proprie (bovine, ovine) Fabricarea si comercializarea mezelurilor Contractari produse carmangerie, preparate si semipreparate sub branduri proprii ale clientului

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Germania

  Compania ZOOFACHMARKT - MARCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 3. AGROMILKTECK

  Portugalia

  Compania AGROMILKTECK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Almada, Portugalia.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Ovine si caprine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lohfelden, Germania.

 5. GREFFEUILLE AVEYRON

  Franta

  Compania GREFFEUILLE AVEYRON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale si cresterea animalelor, Animale si cresterea animalelor, și animal breeding. Are sediul în Rignac, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M+K GMBH VIEHHANDLUNG

  Germania

  Compania M+K GMBH VIEHHANDLUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, și Porcine. Are sediul în Melle, Germania.

 2. COTTING & FILS SA

  Elvetia

  Compania COTTING & FILS SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Arconciel, Elvetia.

 3. GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE

  Franta

  Compania GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Ovine si caprine. Are sediul în Hondeghem, Franta.

 4. NAKHL CASING CO

  Austria

  Compania NAKHL CASING CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. Are sediul în Wien, Austria.

 5. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Germania

  Compania VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Bovine. Are sediul în Wettringen, Germania.

 1. VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH

  Germania

  Compania VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Eyendorf, Germania.

 2. DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL

  Spania

  Compania DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. Are sediul în Baza, Spania.

 1. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Germania

  Compania HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Sassenberg, Germania.

 2. TOPIGS HAKE SCHWEINEZUCHT GMBH

  Germania

  Compania TOPIGS HAKE SCHWEINEZUCHT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Reken, Germania.

 3. ING. GEORG DIERNEDER E.U.

  Austria

  Compania ING. GEORG DIERNEDER E.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Naarn, Austria.

 4. WALTER HAUER

  Austria

  Compania WALTER HAUER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Eggerding, Austria.

 5. ANICOM SA

  Elvetia

  Compania ANICOM SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Payerne, Elvetia.

 6. BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH

  Germania

  Compania BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Mechelgrün, Germania.

 7. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Germania

  Compania VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Höchstädt, Germania.

 8. STYRIABRID GMBH

  Austria

  Compania STYRIABRID GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în St. Veit Am Vogau, Austria.

 1. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Germania

  Compania LEG „OHRATAL“ GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Hohenkirchen, Germania.

 2. HOLSTEIN FORUM RINDERZUCHT GMBH

  Germania

  Compania HOLSTEIN FORUM RINDERZUCHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Laer, Germania.

 3. GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBR. SCHOPPE VIEHHANDLUNG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Messingen, Germania.

 4. INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ

  Germania

  Compania INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Silberstedt, Germania.

 5. JAG JÜTERBOGER AGRARGENOSSENSCHAFT EG

  Germania

  Compania JAG JÜTERBOGER AGRARGENOSSENSCHAFT EG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Jüterbog, Germania.

 6. EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Ovine si caprine, Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Animale domestice. Are sediul în Ahlden, Germania.

 7. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

  Germania

  Compania UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Bopfingen, Germania.

 8. HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG

  Germania

  Compania HARZER VORLAND FLEISCHHANDEL UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goats, fresh goat meat, goat meat, și goat sausage. Are sediul în Rodersdorf, Germania.

 9. BECKHOVE-AGRAR GMBH

  Germania

  Compania BECKHOVE-AGRAR GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Senden, Germania.

 10. HANSA VIEH- UND FLEISCH VERMARKTUNGS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HANSA VIEH- UND FLEISCH VERMARKTUNGS GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Beverstedt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit