• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ovine si caprine

Rezultate pentru

Ovine si caprine - Import export

 1. PRODINCOM SA

  Romania

  Activitatea societatii PRODINCOM S.A. a inceput in 1991. Un pas semnificativ a fost facut in noiembrie 2009 dupa finalizarea obiectivului de investitie din localitatea Ilisesti Judetul Suceava in valoare aproximativa de 4.500.000 EURO. Societatea s-a dezvoltat pe trei mari segmente din sectorul sau de activitate, astfel aceasta este prezenta pe piata carnii preparate si a semipreparatelor, dezvolta activitati comerciale pe piata produselor transate dar si in sectorul de abatorizare bovine si ovine. Afacerea este condusa in prezent de o echipa tanara si ambitioasa coordonata de administratorul Ruxandari Ionel. Lucram in prezent cu ingineri experimentati care conduc sectoarele de productie, respectiv abatorizarea, transarea si carmangeria. In atragerea personalului am folosit strategia de a motiva suplimentar fata de piata muncii din zona, fapt care a dus la formarea unui colectiv muncitor si dornic de a avea rezultate atat pe plan profesional cat si material. Dotarea tehnica a fabricii corespunde in intregime normelor UE in vigoare. Cele mai moderne utilaje si instalatii asigura abatorizarea, transarea si productia de mezeluri la cele mai inalte standarde. Servicii oferite Sacrificarea animalelor (abatorizare) – vita, oaie Comercializarea carcaselor (bovine, ovine) Procesarea carnii din transare proprie (bovine, ovine) Fabricarea si comercializarea mezelurilor Contractari produse carmangerie, preparate si semipreparate sub branduri proprii ale clientului

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Ovine si caprine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lohfelden, Germania.

 3. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Germania

  Compania ZOOFACHMARKT - MARCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 4. GREFFEUILLE AVEYRON

  Franta

  Compania GREFFEUILLE AVEYRON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale si cresterea animalelor, Animale si cresterea animalelor, și animal breeding. Are sediul în Rignac, Franta.

 5. AGROMILKTECK

  Portugalia

  Compania AGROMILKTECK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Almada, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO

  Germania

  Compania AQUA-PET HEIMTIERBEDARF INHABER LUCIANO CAMPAGNARO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Bürstadt, Germania.

 2. PAUL ROTTMANN GMBH

  Germania

  Compania PAUL ROTTMANN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Ahaus, Germania.

 3. VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER

  Germania

  Compania VIEHHANDLUNG ANDREAS HAUGER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Bad Dürrheim, Germania.

 4. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Austria

  Compania FRIEDRICH ESCHLBÖCK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Stroheim, Austria.

 5. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Germania

  Compania HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Drensteinfurt, Germania.

 1. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

  Olanda

  Compania KOOLE & LIEBREGTS B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lierderholthuis, Olanda.

 2. GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Cloppenburg, Germania.

 1. VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VIEHHANDLUNG WIGGER-PIEPER GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Telgte, Germania.

 2. VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH

  Germania

  Compania VEXPO VIEH-IM- UND EXPORT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Eyendorf, Germania.

 3. M+K GMBH VIEHHANDLUNG

  Germania

  Compania M+K GMBH VIEHHANDLUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Bovine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, și Porcine. Are sediul în Melle, Germania.

 4. FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania FEKÖHRER GESELLSCHAFT M.B.H., care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Mühlheim Am Inn, Austria.

 5. VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K.

  Germania

  Compania VIEH UND FLEISCH M. KLEMM E.K., care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Hartmannsdorf-Reichenau, Germania.

 6. STYRIABRID GMBH

  Austria

  Compania STYRIABRID GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în St. Veit Am Vogau, Austria.

 7. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Germania

  Compania HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, și Pasari, iepuri si vanat - crestere. Are sediul în Sassenberg, Germania.

 8. ANICOM SA

  Elvetia

  Compania ANICOM SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Payerne, Elvetia.

 1. GEBR. ESCHER GMBH

  Germania

  Compania GEBR. ESCHER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Neuenkirchen-Vörden, Germania.

 2. EFS E.K.

  Germania

  Compania EFS E.K., care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Bovine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Bovine. Are sediul în Sonnefeld, Germania.

 3. JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Wincheringen, Germania.

 4. UNIVO AG

  Elvetia

  Compania UNIVO AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Herzogenbuchsee, Elvetia.

 5. ING. GEORG DIERNEDER E.U.

  Austria

  Compania ING. GEORG DIERNEDER E.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Naarn, Austria.

 6. NAKHL CASING CO

  Austria

  Compania NAKHL CASING CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. Are sediul în Wien, Austria.

 7. TFZ-THÜRINGER FLEISCHZENTRUM GMBH

  Germania

  Compania TFZ-THÜRINGER FLEISCHZENTRUM GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Dornheim, Germania.

 8. SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH

  Austria

  Compania SCHWANINGER VIEH EXPORT GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Bovine, Ovine si caprine, și Porcine. Are sediul în Weer, Austria.

 9. KURT WIESINGER

  Austria

  Compania KURT WIESINGER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Pepiniere si silvicultura, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Peuerbach, Austria.

 10. AGRARGENOSSENSCHAFT BRAUNSBERG E.G.

  Germania

  Compania AGRARGENOSSENSCHAFT BRAUNSBERG E.G., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Ovine si caprine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, și Ovine si caprine. Are sediul în Braunsberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit