• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • turbine cu aburi

Rezultate pentru

Turbine cu aburi - Import export

 1. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. Are sediul în Köln, Germania.

 2. FRANK GMBH

  Germania

  Compania FRANK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. Are sediul în Sinn, Germania.

 3. PROMPRIVOD

  Belarus

  Compania PROMPRIVOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam ejector, vacuum pumps, Heat exchangers-savers, și cooling systems for communities. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. G-TEAM A.S.

  Republica Ceha

  Compania G-TEAM A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, și Turbine. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 5. G-TEAM A.S.

  Republica Ceha

  Compania G-TEAM A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPIRAX SARCO

  Belgia

  Compania SPIRAX SARCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam machines, gas flow metering instruments, flow gauges, și servo motors. Are sediul în Zwijnaarde, Belgia.

 2. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Franta

  Compania NORMANDY CONTROL GROUP SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. Are sediul în Harfleur, Franta.

 3. INNCO

  Iran

  Compania INNCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam turbines, turbines, și gas turbines. Are sediul în Tehran, Iran.

 4. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Germania

  Compania TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile system maintenance. Are sediul în Auerbach, Germania.

 5. DRESSER RAND SA

  Franta

  Compania DRESSER RAND SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Compresoare, Turbine cu gaz, Turbine cu aburi, Compresoare, Centrifuges, Turbine cu gaz, și Turbine cu aburi. Are sediul în Le Havre, Franta.

 1. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SCHARR TEC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia curentului electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Turbine cu aburi, Climatizare - materiale, și Turbine cu aburi. Are sediul în Neukirchen, Germania.

 2. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Germania

  Compania REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia curentului electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Turbine cu aburi, Climatizare - materiale, și Turbine cu aburi. Are sediul în Vilshofen an der Donau, Germania.

 1. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Germania

  Compania ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributia curentului electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Turbine cu aburi, Climatizare - materiale, și Turbine cu aburi. Are sediul în Kronach, Germania.

 2. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Germania

  Compania LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezervoare si compartimente de stocare, Cuptoare industriale electrice, Rezervoare si compartimente de stocare, și Cuptoare industriale electrice. Are sediul în Landshut, Germania.

 3. ENKOTHERM GMBH

  Germania

  Compania ENKOTHERM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Schimbatoare de caldura, Turbine cu aburi, Agenti de racire a gazului, Tinichigerie in metale inoxidabile, Schimbatoare de caldura, Turbine cu aburi, și Agenti de racire a gazului. Are sediul în Merkendorf, Germania.

 4. COGEFROID

  Franta

  Compania COGEFROID, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu aburi, Turbine cu aburi, Cogeneration, și heat pump heating. Are sediul în Vaux Et Chantegrue, Franta.

 5. STANDART BUHAR KAZANI

  Turcia

  Compania STANDART BUHAR KAZANI, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam machines, și steaming machines. Are sediul în Ankara, Turcia.

 6. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Climatizare - materiale, Distributia curentului electric, Climatizare - materiale, și Distributia curentului electric. Are sediul în Holzkirchen, Germania.

 7. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. Are sediul în Shanghai, China.

 8. VAPOR

  Belgia

  Compania VAPOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam boilers for industrial use, și hot air generators for industrial use. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 1. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Republica Ceha

  Compania EXMONT-ENERGO, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, Turbine cu aburi, Turbine, și Turbine cu aburi. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 2. D&D MARINE ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania D&D MARINE ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu aburi, și Turbine cu aburi. Are sediul în Bremen, Germania.

 3. CINK HYDRO - ENERGY S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CINK HYDRO - ENERGY S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu aburi, Turbine, Turbine cu aburi, și Turbine. Are sediul în Sadov, Republica Ceha.

 4. TURBINE S.A.S.

  Italia

  Compania TURBINE S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Como, Italia.

 5. ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S.

  Republica Ceha

  Compania ENERGETICKÉ OPRAVNY, A.S., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi de obiecte grele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu aburi, Conducte, Turbine cu aburi, și Conducte. Are sediul în Kadan, Republica Ceha.

 6. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italia

  Compania VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Schio, Italia.

 7. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italia

  Compania C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Maniago, Italia.

 8. ROPATEC S.R.L.

  Italia

  Compania ROPATEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Bolzano, Italia.

 9. CNC TVAR S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CNC TVAR S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine cu aburi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine hidraulice, milling machines, și Turbine hidraulice. Are sediul în Liberec 7, Republica Ceha.

 10. TURBOLUB

  Franta

  Compania TURBOLUB, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine cu aburi, Petrochimie - instalatii si materiale, Turbine cu aburi, și Petrochimie - instalatii si materiale. Are sediul în Commentry, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit