• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • trepiede pentru camere de filmat

Rezultate pentru

Trepiede pentru camere de filmat - Import export

 1. CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania CAMALEÓN CINEMA SERVICES SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme - productie, Accesorii audio si video, Camere de filmat - cinematografie, Televiziune - productie si distributie, Trepiede pentru camere de filmat, Obiective pentru aparate fotografice, production companies, Filme - productie, și Accesorii audio si video. Are sediul în Alcobendas (madrid), Spania.

 2. CARL FRIEDRICH USBECK KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Since 1872 Usbeck produces laboratory metalware. At our site in Radevormwald, Germany we produce: •Laboratory burners and accessories •Stands and supports •Clamps and bossheads made from zinc diecasting alloy •Labjacks •Rods in diverse lengths, diameters and materials •Water Jet Pumps •Lathe Work in diameters from 5 to 42 mm •Special items on customer inquiry To produce your individual product request, we rely on our broad in-house production facilities, including zinc diecasting and lathe machines, mechanical processing, welding shop and powdercoating. Our team checks your individual inquiry based on a drawing or sample fast and solution-oriented. Within our quality objectives following DIN EN ISO 9001 we produce according to the latest state of technology. Our production processes are environmentally sound and the materials used offer good recyclability.

 3. LALK GMBH &CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LALK GMBH &CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte cu partea activa din diamant. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, Nivele, GPS location systems, Band measurements, Construction lasers, Diamond drill bits, Diamond cutting discs, Joint cutters, și Floor grinding machines. Are sediul în Bimöhlen, Germania.

 4. METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania METALLWARENFABRIK GEMMINGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Generatoare de curent electric. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, Grupuri electrogene, Generator systems, Emergency power supply, Emergency power, Blackout, DIN, Emergency services, și Units. Are sediul în Gemmingen, Germania.

 5. EHLERT + PARTNER GBR

  Germania

  Compania EHLERT + PARTNER GBR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Niederkassel, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PALAMBI / PALGO.DE HADIR ZANI

  Germania

  Compania PALAMBI / PALGO.DE HADIR ZANI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Göttingen, Germania.

 2. ADAM HALL GMBH

  Germania

  Compania ADAM HALL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Neu-Anspach, Germania.

 3. HEDUE GMBH

  Germania

  Compania HEDUE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goniometers, și Laser measuring equipment. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 4. BURAL HOME

  Turcia

  Compania BURAL HOME, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 5. CRAFTGEEK LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania CRAFTGEEK LLC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional and consumer electronic products and equipment. Are sediul în Irvine, Statele Unite ale Americii.

 1. AXIS-ONE

  Belgia

  Compania AXIS-ONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Trepiede pentru camere de filmat, Tehnici de sunet - cinematografie, tv camera hire, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. CÉH KFT.

  Ungaria

  Compania CÉH KFT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Trepiede pentru camere de filmat, Carucioare de transport, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Trepiede pentru camere de filmat, și Carucioare de transport. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. TSF.BE BRUXELLES

  Belgia

  Compania TSF.BE BRUXELLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, tripods for optical instruments, Trepiede pentru camere de filmat, optical fibre cables, și film projector hire. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. PHOTO CLAM KOREA

  Coreea de Sud

  Compania PHOTO CLAM KOREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile camera accessories. Are sediul în Ansan City, Kyunggi-Do, Coreea de Sud.

 3. PULCH + LORENZ MIKROSKOPIE

  Germania

  Compania PULCH + LORENZ MIKROSKOPIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în March, Germania.

 4. ESMIRA HOME

  Turcia

  Compania ESMIRA HOME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tripods, și folding easels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. FAST PLUS, S.R.O.

  Slovacia

  Compania FAST PLUS, S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incinte acustice, Casetotofane portabile, Incinte acustice, și Casetotofane portabile. Are sediul în Bratislava 3 , Slovacia.

 6. GUANGZHOU DIDEA PHOTOGRAPHIC EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania GUANGZHOU DIDEA PHOTOGRAPHIC EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile camera tripods. Are sediul în Guangzhou, China.

 7. KINGHOME PHOTOGRAPHY EQUIPMENT CO.,LTD

  China

  Compania KINGHOME PHOTOGRAPHY EQUIPMENT CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Sanxiang Town,Zhongshan City, China.

 8. AKDENIZ MOBILYA

  Turcia

  Compania AKDENIZ MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru ateliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. US WONDLAN INTERNATIONAL LTD

  China

  Compania US WONDLAN INTERNATIONAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în NANJING, China.

 2. SEHPACI

  Turcia

  Compania SEHPACI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trepiede pentru camere de filmat, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Kayser, Turcia.

 3. CARTONI FRANCE

  Franta

 4. MÜLLER & SOHN KG, INH. DR. KLAUS MÜLLER

  Germania

 5. GEAN S.R.O.

  Republica Ceha

 6. ALCHEM HOLDINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania ALCHEM HOLDINGS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate fotografice, Camera pentru reprografie, Aparate fotografice, și Camera pentru reprografie. Are sediul în Newbury, Regatul Unit.