• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • audio-vizual - productie si distributie

Rezultate pentru

Audio-vizual - productie si distributie - Import export

 1. JUST-CORPS-PRODUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JUST-CORPS-PRODUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Muzica - editori, Inregistrare digitala - materiale profesionale, Studiouri de inregistrare, Mese de mixaj, Muzica - editori, Inregistrare digitala - materiale profesionale, Studiouri de inregistrare, și Mese de mixaj. Are sediul în Hoerdt, Franta.

 2. CHUNK FILMPRODUKTION GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CHUNK FILMPRODUKTION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. GRAFFITI PRO AUDIO

  Romania

  Magazin online de echipamente si sisteme audio profesionale, echipamente pentru DJ si productie muzicala, lumini de spectacol si ambientale LED, panouri video LED si elemente de sceno tehnica. Oferta noastra cuprinde produse si solutii de la producatori de marca din domeniu in regim de reprezentare directa si include boxe audio pasive si active, difuzoare, monitoare pentru studio, amplificatoare profesionale, sisteme comerciale pentru muzica ambientala si adresare publica cit si evacuare vocala PA-VA, EVAC EN-54, mixere profesionale si pentru DJ, procesoare digitale de sunet, microfoane, cit si accesorii (cabluri audio, conectica).

 4. MISSIS BRAVO FILMS

  Spania

  Compania MISSIS BRAVO FILMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video productions, video post-production, și corporate videos production. Are sediul în Palma, Spania.

 5. PLATIGE IMAGE S.A.

  Polonia

  Compania PLATIGE IMAGE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multimedia productions, digital video editing, interactive company presentations, și advertising graphics. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L.

  Spania

  Compania COLORMEDIA AUDIOVISUAL, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Imprimare digitala, giant screen hire, Audio-vizual - productie si distributie, audio-visual gear rental, și Imprimare digitala. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. JD-PRODUCTIES

  Belgia

  Compania JD-PRODUCTIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sound equipment hire, screen rental, music rental, și music system hire. Are sediul în Lichtaart, Belgia.

 3. STOPINMOTION

  Spania

  Compania STOPINMOTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. BENIDORM DMC

  Spania

  Compania BENIDORM DMC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, organisation of company events, Audio-vizual - productie si distributie, și Events communications agency. Are sediul în Benidorm, Spania.

 5. ACUSON

  Italia

  Compania ACUSON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Stand design, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, Audio si video - materiale profesionale, și videoconference room preparation. Are sediul în Torino, Italia.

 1. RGBAV AUDIOVISUALES S.L.

  Spania

  Compania RGBAV AUDIOVISUALES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, event organisation advice, conference organisation, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Valencia, Spania.

 2. GRAFFITI STUDIO

  Bulgaria

  Compania GRAFFITI STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, Tehnici de sunet - cinematografie, Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 1. VALSAN 360

  Spania

  Compania VALSAN 360, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile giant screen hire, giant led screen rental, audiovisual rental, și matching bathroom sets. Are sediul în San Sebastian De Los Reyes, Spania.

 2. TELENIMA

  Portugalia

  Compania TELENIMA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editare de publicitate - conceptie si realizare, 3D animated films, documentaries, și Editare de publicitate - conceptie si realizare. Are sediul în Paço De Arcos, Portugalia.

 3. YAMUVE PRODUCTORA DE VIDEO

  Spania

  Compania YAMUVE PRODUCTORA DE VIDEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Ibi, Spania.

 4. ​ NUGGET FILM GMBH

  Germania

  Compania ​ NUGGET FILM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. BUTTERFLY FILM

  Italia

  Compania BUTTERFLY FILM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Novara, Italia.

 6. DRONOGRAPHY

  Polonia

  Compania DRONOGRAPHY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 7. YUKAN

  Franta

  Compania YUKAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Vaulx En Velin, Franta.

 8. MISC.

  Olanda

  Compania MISC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 2-d and 3-d animation, creation of websites, și audiovisual equipment. Are sediul în Maarssen, Olanda.

 1. WIPON

  Franta

  Compania WIPON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Lille, Franta.

 2. XLR

  Belgia

  Compania XLR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hi-fi, televiziune si video - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio si video - materiale profesionale, Audio-vizual - productie si distributie, Accesorii audio si video, Audio si video - materiale profesionale, Audio-vizual - productie si distributie, Accesorii audio si video, și amplifiers for musical instruments. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SYLVESTER PRODUCTIONS

  Belgia

  Compania SYLVESTER PRODUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Filme institutionale, Filme - productie, Audio-vizual - productie si distributie, Filme institutionale, Filme - productie, și videoclips. Are sediul în Wespelaar (haacht), Belgia.

 4. TV LUX

  Belgia

  Compania TV LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Televiziune - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme institutionale, Audio-vizual - productie si distributie, Filme institutionale, Audio-vizual - productie si distributie, TV transmission, și publicity films. Are sediul în Libramont, Belgia.

 5. SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH

  Germania

  Compania SZE SCHNEIDER & ZIRR ENGINEERING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Audio si video - materiale profesionale, POS - targuri si saloane, Publicitate la punctul de vanzare, Audio-vizual - productie si distributie, Audio si video - materiale profesionale, POS - targuri si saloane, și Publicitate la punctul de vanzare. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 6. BIG BANG PRODUCTION S.R.L.

  Italia

  Compania BIG BANG PRODUCTION S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Caserta, Italia.

 7. SARTORI CARLO

  Italia

  Compania SARTORI CARLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicitate audio si video - productie si realizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audio-vizual - productie si distributie, Casete, muzica si video - preinregistrate, Audio-vizual - productie si distributie, Casete, muzica si video - preinregistrate, și video editing services. Are sediul în Conegliano, Italia.

 8. JETRIMAFILMS PRODUCCIONES AUDIOVISUALES Y ESCENICAS SL

  Spania

  Compania JETRIMAFILMS PRODUCCIONES AUDIOVISUALES Y ESCENICAS SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company films, company video presentations, professional videos, și Motion pictures and video - production and distribution. Are sediul în Aranjuez, Spania.

 9. 20STM

  Belgia

  Compania 20STM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 10. CHISTANA OÜ

  Estonia

  Compania CHISTANA OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Casete, muzica si video - preinregistrate, Casete, muzica si video - preinregistrate, record players, și record-player pickup cartridges. Are sediul în Tallinn, Estonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Audio-vizual - productie si distributie - Import export

Număr de rezultate

3.029 Intreprinderile