• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tratarea lemnului cu fungicide si insecticide

Rezultate pentru

Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide - Import export

 1. WEICO WOLFGANG WEISS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEICO WOLFGANG WEISS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 2. SYLATECH GMBH

  Germania

  Compania SYLATECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Walzbachtal, Germania.

 3. LESKHIMPROM LTD

  Belarus

  Compania LESKHIMPROM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sawn timber. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Franta

  Compania MABI (BIDAUX MARC SA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Vata de celuloza, Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și Vata de celuloza. Are sediul în Botans, Franta.

 5. ANDREAS VOLLACK - FACHWERKZENTRUM & SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

  Germania

  Compania ANDREAS VOLLACK - FACHWERKZENTRUM & SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Reinhardtshagen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ITALSAVE ANTITARLO

  Italia

  Compania ITALSAVE ANTITARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiparasite treatment. Are sediul în Santa Lucia Di Piave, Italia.

 2. FKR QUIMICA SL

  Spania

  Compania FKR QUIMICA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și autoclaves. Are sediul în Vinaros, Spania.

 3. SKIMMELFRIT

  Danemarca

  Compania SKIMMELFRIT, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Charlottenlund, Danemarca.

 4. SHASHEL

  Ucraina

  Compania SHASHEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pest control, și Wood treatment - products. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 5. WOODCHEM

  Olanda

  Compania WOODCHEM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conservanti alimentari, Wood protection products, Fungicides and bactericides, și Conservanti alimentari. Are sediul în Alkmaar, Olanda.

 1. ARTE VENETA ANTITARLO

  Italia

  Compania ARTE VENETA ANTITARLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Loria, Italia.

 2. APLEX PLAGAS S.C.P.

  Spania

  Compania APLEX PLAGAS S.C.P., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insect monitoring, insect control of buildings, environments and plants, insect exterminators, și insect exterminators for communities'. Are sediul în Mataró ( Barcelona ), Spania.

 1. PROTECTOR

  Belgia

  Compania PROTECTOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, damp curing, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și soil and environment fungicides. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. BUG BUSTERS

  Belgia

  Compania BUG BUSTERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insect removal. Are sediul în Ekeren, Belgia.

 3. ANTICIMEX GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANTICIMEX GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Plase de tantari pentru ferestre, Dezinsectie si deratizare - servicii, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Plase de tantari pentru ferestre, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. BIEMAR

  Belgia

  Compania BIEMAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile complete woodworking lines, și treatment of wood surfaces. Are sediul în Soumagne, Belgia.

 5. HOME PROTECT

  Belgia

  Compania HOME PROTECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și damp treatment. Are sediul în Mons Lez Liege, Belgia.

 6. JINAN SENKE

  China

  Compania JINAN SENKE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Jinan, China.

 7. A.V.O.

  Belgia

  Compania A.V.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hidrofuge - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, damp treatment, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Zandhoven, Belgia.

 8. BARRA RICCARDO & C.

  Italia

  Compania BARRA RICCARDO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Sanfront, Italia.

 1. ANDRIGHETTI LEGNAMI S.P.A.

  Italia

  Compania ANDRIGHETTI LEGNAMI S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Italia.

 2. SEGHERIA 3B

  Italia

  Compania SEGHERIA 3B, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Trivignano Udinese, Italia.

 3. ASTRA SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG GMBH

  Germania

  Compania ASTRA SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinfectare si sterilizare - servicii, disinfection and disinfestation of land and environments, și Dezinfectare si sterilizare - servicii. Are sediul în Kaisersesch, Germania.

 4. SEGHERIA FABBRO S.R.L.

  Italia

  Compania SEGHERIA FABBRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Pavia Di Udine, Italia.

 5. SHANGHAI DABUTONG WOOD INDUSTRY & TEHNOLOGY CO,.LTD.

  China

  Compania SHANGHAI DABUTONG WOOD INDUSTRY & TEHNOLOGY CO,.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anticorrosive outdoor flooring for industrial sites, și solid wood. Are sediul în Shanghai, China.

 6. CERVELLA GIANFRANCO

  Italia

  Compania CERVELLA GIANFRANCO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Magliano Alpi, Italia.

 7. PICCAPIETRA FRANCO & CLAUDIO S.R.L.

  Italia

  Compania PICCAPIETRA FRANCO & CLAUDIO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Traona, Italia.

 8. SCORZA PORTE S.R.L.

  Italia

  Compania SCORZA PORTE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Ardea, Italia.

 9. PIESSE DI PIONI CRISTIAN

  Italia

  Compania PIESSE DI PIONI CRISTIAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Treia, Italia.

 10. LEONARDI LEONE E SERGIO S.N.C.

  Italia

  Compania LEONARDI LEONE E SERGIO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscarea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Uscarea lemnului, și Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide. Are sediul în Arco, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit