• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tranzitarea marfurilor perisabile

Rezultate pentru

Tranzitarea marfurilor perisabile - Import export

 1. SERVICIOS ADUANEROS GALLART SL

  Spania

  Compania SERVICIOS ADUANEROS GALLART SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în La Farga De Moles (les Valls De Valira)-Lleida, Spania.

 2. BUREAU VERITAS

  Belgia

  Compania BUREAU VERITAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Tranzitarea marfurilor perisabile, certification, sanctions and inspections office, și industrial classification and coding. Are sediul în Ghent, Belgia.

 3. SUNSHINE LOGISTICS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SUNSHINE LOGISTICS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 4. WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT

  Senegal

  Compania WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - import-export, Tranzitarea marfurilor perisabile, Agricultura - import-export, Tranzitarea marfurilor perisabile, și Customs clearance. Are sediul în Dakar, Senegal.

 5. ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES

  Coasta de Fildes

  Compania ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit portuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Agricultura - import-export, Tranzitarea marfurilor perisabile, și Agricultura - import-export. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSPARE

  Franta

  Compania TRANSPARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, Tranzitarea marfurilor perisabile, international transport, Tranzit aeroportuar, Tranzit portuar, și Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. A.S.P.

  Belgia

  Compania A.S.P., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Expeditori si consolidatori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Tranzitarea marfurilor perisabile, Transport aerian de marfuri, Transporturi la temperatura controlata, perishable goods transport, Tranzitarea marfurilor perisabile, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 3. AERVARO SRL

  Italia

  Compania AERVARO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzit aeroportuar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, dangerous goods, și Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Bussero, Italia.

 4. EUROFRIGO VERNATE SRL

  Italia

  Compania EUROFRIGO VERNATE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antrepozite frigorifice, Tranzitarea marfurilor perisabile, refrigerated warehouses for storing merchandise, Antrepozite frigorifice, și Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Vernate, Italia.

 5. GREENOVATIVE SOLUTIONS INC

  Indonezia

  Compania GREENOVATIVE SOLUTIONS INC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plaster cornice, și Trusts and Succession. Are sediul în Bali, Indonezia.

 1. SLAGERTRANS

  Romania

  Compania SLAGERTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Transporturi la temperatura controlata, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Tranzitarea marfurilor perisabile, Transporturi la temperatura controlata, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Targu Secuiesc, Romania.

 2. HRT SPEDITION

  Ungaria

  Compania HRT SPEDITION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. TRANSAMMO

  Belgia

  Compania TRANSAMMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Transport de produse periculoase, Tranzitarea marfurilor perisabile, Transport de produse periculoase, și transport of dangerous goods. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 2. LOGISTICS ART INDUSTRIAL

  Belarus

  Compania LOGISTICS ART INDUSTRIAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile integrated logistics services, Logistics software, și logistics services. Are sediul în Grodno, Belarus.

 3. SEATRUST GROUP

  Maroc

  Compania SEATRUST GROUP, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în CASABLANCA, Maroc.

 4. ITALFREEZE SRL.S.

  Italia

  Compania ITALFREEZE SRL.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice accumulators. Are sediul în Lentini, Italia.

 5. MIM LOGISTIKC EOOD

  Bulgaria

  Compania MIM LOGISTIKC EOOD, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Transport expres, Fret internaţional, Transport rutier international de marfuri, Transport frigorific, Transport expres, Fret internaţional, și Transport rutier international de marfuri. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 6. BLUTON ENTERPRISES T/A LOCUM TRUCKING & LOGISTICS

  Zimbabwe

  Compania BLUTON ENTERPRISES T/A LOCUM TRUCKING & LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Harare, Zimbabwe.

 7. IAMA GROUP LTD

  Bulgaria

  Compania IAMA GROUP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Agricultura - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, international transport, Tranzitarea marfurilor perisabile, Agricultura - import-export, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în Petrich, Bulgaria.

 8. FC SPEDIZIONI

  Italia

  Compania FC SPEDIZIONI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile courier for europe, package dispatching, shipping via courier, și document forwarding. Are sediul în Palermo, Italia.

 1. CRESSA LOGISTICS

  Olanda

  Compania CRESSA LOGISTICS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile perishable goods transport, și insurance. Are sediul în Hoogvliet - Rotterdam, Olanda.

 2. TRAFEMA, S.L.

  Spania

  Compania TRAFEMA, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerated transports, și groupage of goods by road. Are sediul în Mos, Spania.

 3. TIANJIN NEPTUNE INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD.

  China

  Compania TIANJIN NEPTUNE INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în Tianjin, China.

 4. NEGOLISTIK LTD.

  Regatul Unit

  Compania NEGOLISTIK LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport. Are sediul în Totnes, Regatul Unit.

 5. EURO LEVANTE 96 S.L

  Spania

  Compania EURO LEVANTE 96 S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. Are sediul în MURCIA, Spania.

 6. TRANSBANK SMART SOLUTION

  Lituania

  Compania TRANSBANK SMART SOLUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trucks. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 7. SHANGHAI ASIALL INTERNATIONAL LOGISTICS., LTD

  China

  Compania SHANGHAI ASIALL INTERNATIONAL LOGISTICS., LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics. Are sediul în Hongkou, Shanghai, China.

 8. FIXOUTBOARD

  Indonezia

  Compania FIXOUTBOARD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outboard motor boats. Are sediul în Nusa Dua, Indonezia.

 9. 3AD HANDLING

  Belgia

  Compania 3AD HANDLING, care își desfășoară activitatea în domeniul Logistica in antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzitarea marfurilor perisabile, Tranzitarea marfurilor perisabile, și contract storage of perishable goods. Are sediul în Brucargo, Belgia.

 10. UAB SEANA GROUP

  Lituania

  Compania UAB SEANA GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tranzitarea marfurilor perisabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, și transport services. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit