• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • transport frigorific

Rezultate pentru

Transport frigorific - Import export

 1. LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Since 2016, LPT LOGISTIQUE INTERNATIONAL has specialised in maritime transport of goods, mostly edible oils such as sunflower, palm, rape seed, etc., and beverages as well as frozen products such as seafood, fish and meat. The company works internationally, mostly in south-east Asia, the Middle East and west Africa. Do not hesitate to contact us for further details.

 2. PHARMASERV GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Pharmaserv Logistics provides customized logistics services and pre-wholesale solutions for the biotech and pharmaceuticals industries. The flexible and scalable Biotech Distribution Platform offers safe storage, handling and packaging in accordance with AMG (German Medicinal Products Act) §13 as well as the distribution of temperature-critical and highly sensitive goods. Pharmaserv Logistics is a brand of Pharmaserv GmbH & Co. KG with its headquarters in the Industriepark Behringwerke Marburg.

 3. STB TRANSPORT & LOGISTIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STB TRANSPORT & LOGISTIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport rutier, Transport frigorific, Transporturi la temperatura controlata, Transport expres, Transport rutier, Transport frigorific, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Vendargues, Franta.

 4. LTL EXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LTL EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport expres. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Transport marfuri, Transport frigorific, Transport rutier, Transport in vrac, Mutari internationale, international transport, customs bonded warehouse, și ADR transport. Are sediul în Jarville-La-Malgrange, Franta.

 5. TRANSPORTES MONFORT SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORTES MONFORT SA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier international de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, national road haulage, international road haulage, adr cargo transport, road transport of chemicals, oil product transport, tanker transport, și Transport frigorific. Are sediul în Castellón-Castellón De La Plana, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORT FRANGEŽ D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Expeditii internationale, Fret internaţional, Transport frigorific, Transport frigorific - echipamente, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, și Expeditii internationale. Are sediul în Cirkovce, Slovenia.

 2. BERACA SAD TRANS S.R.L.

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania BERACA SAD TRANS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Transport marfuri, Transport expres, Transport frigorific, Containere - trasnsport maritim, Transport marfuri, Transport expres, și Transport frigorific. Are sediul în Bacau, Romania.

 3. CANIS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania CANIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - camioane cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Transport rutier international de marfuri, Transport expres, refrigerated transport, cargo transport with tankertrucks, international road haulage, National and international expeditions, Transport frigorific, și Transport rutier international de marfuri. Are sediul în Cieszyn, Polonia.

 4. TRANSPORT COLIS X'PRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORT COLIS X'PRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport frigorific, Transporturi la temperatura controlata, Transport expres, Transport frigorific, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Arles, Franta.

 5. NUMBER ONE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania NUMBER ONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Mesagerie internationala, Transport expres, și Mesagerie internationala. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSPORTS NICOLAS HOFFMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, și Transporturi la temperatura controlata. Are sediul în Allain, Franta.

 2. STAF 76 - TRANSPORTS & AFFRETEMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania STAF 76 - TRANSPORTS & AFFRETEMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transport rutier - servicii logistice, Transport frigorific, Transport expres, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transport rutier - servicii logistice, Transport frigorific, și Transport expres. Are sediul în Le Petit-Quevilly, Franta.

 1. OZ LOGISTIQUE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania OZ LOGISTIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Transport frigorific - echipamente, Transport frigorific, și Transport frigorific - echipamente. Are sediul în Pontarlier, Franta.

 2. PROTATRASPORTISRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PROTATRASPORTISRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier - servicii logistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Transport marfuri, Transport rutier, international transport, goods transport, Transport frigorific, refrigerated transport, Transport marfuri, și transport. Are sediul în Capaccio Paestum, Italia.

 3. RESEAU EXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania RESEAU EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport expres. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier, Transport frigorific, Paleti, Transport marfuri, Transport rutier, Transport frigorific, Paleti, și Transport marfuri. Are sediul în Herouville St Clair, Franta.

 4. TRANSEXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSEXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, Transporturi la temperatura controlata, și Transport rutier. Are sediul în Montataire, Franta.

 5. MARVAL FOOD SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MARVAL FOOD SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of food, refrigerated transport, goods transport, transport of liquid foodstuffs, national transport, wine transport, fruit and vegetable transport, transport and overland shipment of merchandise, și oil transport. Are sediul în Albanella, Italia.

 6. MCG LOGISTICS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MCG LOGISTICS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport marfuri, Transport frigorific, Transporturi securizate, Transporturi exceptionale, Transport marfuri, Transport frigorific, Transporturi securizate, și Transporturi exceptionale. Are sediul în Colomiers, Franta.

 7. CONSAR SERVICE SOC.COOP

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CONSAR SERVICE SOC.COOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, Transport frigorific, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Ravenna, Italia.

 8. UNIVERSAL SPEDITION SRL

  Romania

  Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa , cat si spatiul extracomunitar ( peste 800 de firme partenere).Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri , transport maritim si transport aerian.Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobandirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri.Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri , avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport.Gestionam un parc auto cu peste 80 de autoutilitare ( trailere 70 tone , camioane 20 tone , camionete 3, 5 tone , microbuse ) avand si parteneriate cu importante firme de profil din Europa si Asia.Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde , de tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi, garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile Dvs.Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Efectuam transport de marfuri in regim complet sau de grupaj pentru camioane de 20 to

 1. SC LEXTOM TRANS ASD SRL

  Romania

  SC LEXTOM TRANS ASD SRL este o casa de expeditii si transport marfa infiintata in anul 2016. - Asiguram transport national si international, camion complet, grupaj, sprintere, national cat si international. -Transport frigorific la temperatura controlata -Marfa A.D.R-marfa periculoasa -Componente electrice -Transport agabaritic -Transport de animale vii Cautam modul cel mai ideal, eficient si economic pentru ca marfa d-vstra sa ajunga la timpul indicat.

 2. EXPRESS TRANSPORT MARFA TIM

  Romania

  Transport de marfa in conditii contractuale avantajoase si negociabile, inclusiv frigorifice. Nu facem transporturi la cele mai mici preturi ci doar la cele mai corecte. Avem camioane conduse de soferi profesionisti atent selectati si pe care-i platim asa cum trebuie. Transportam marfa in orice loc din Europa si ducem orice tip de marfa, grupaje sau regim complet, cu temperatura controlata, periculoase si agabaritice.

 3. PLUKKET

  Romania

  Societate de transport . Transport rutier de marfuri cu temperatura controlata. Congelate - refrigerate-proaspat-uscat-farma etc

 4. SONCOTRA

  Belgia

  Compania SONCOTRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expeditori si consolidatori, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi la temperatura controlata, Transport rutier, Expeditori si consolidatori, Transport rutier - servicii logistice, Transporturi la temperatura controlata, și Transport rutier. Are sediul în Poperinge, Belgia.

 5. TRANSPORTES VALIENTE

  Spania

  Compania TRANSPORTES VALIENTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, national courier, road transport of merchandise at controlled temperatures, Transport frigorific, și international forwarding agent. Are sediul în Dos Hermanas-Sevilla, Spania.

 6. AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO

  Italia

  Compania AUTOTRASPORTI BUTTIGNOL DI BUTTIGNOL GIAN PAOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport frigorific, overland transport, refrigerated transport, Transport frigorific, și national transport. Are sediul în Verbania, Italia.

 7. ICLS INTERNATIONAL CONTAINER LOGISTICS & SERVICE GMBH

  Germania

  Compania ICLS INTERNATIONAL CONTAINER LOGISTICS & SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. Are sediul în Wentorf, Germania.

 8. PRIMUM

  Belarus

  Compania PRIMUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi exceptionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport frigorific, Transport rutier - servicii logistice, Fret internaţional, Transport frigorific, international road transport, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Minsk, Belarus.

 9. TRANSPORTES CRUZ

  Spania

  Compania TRANSPORTES CRUZ, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international forwarding agent, Refrigerated trucks, și refrigerated trailers. Are sediul în Berrioplano-Navarra, Spania.

 10. LOGÍSTICA ÁNGEL RUIZ SLU

  Spania

  Compania LOGÍSTICA ÁNGEL RUIZ SLU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport frigorific, Transport rutier international de marfuri, national road haulage, Transport frigorific, și transport agency. Are sediul în Merida-Badajoz, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Transport frigorific - Import export

Număr de rezultate

774 Intreprinderile