• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • traduceri notariale

Rezultate pentru

Traduceri notariale - Import export

 1. LINGUAVOX SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Biroul de traduceri Traduceri LinguaVox TRADUCERI AUTORIZATE DIN ROMÂNĂ ÎN SPANIOLĂ. Aveţi nevoie de un traducător autorizat din română în spaniolă acreditat de Ministerul Afacerilor Externe al Spaniei? De la LinguaVox vă oferim servicii de interpretariat şi traduceri autorizate din română în spaniolă şi din spaniolă în română, certificate de traducători de română autorizaţi de Ministerul Afacerilor Externe al Spaniei. TRADUCERI ÎN PESTE 80 DE LIMBI Oferim traduceri în peste 80 de limbi, inclusiv africană, albaneză, amharică, arabă, armeană, bască, bengali, bielorusă, birmaneză, bosniacă, bretonă, bulgară, catalană, cecenă, cehă, chineză, coreeană, croată, curdă, daneză, dari, ebraică, engleză, esperanto, estoniană, farsi, filipineză, finlandeză, flamandă, franceză, gaelică, galeză, galiţiană, georgiană, germană, greacă, groenlandeză, hindi, indoneziană, irlandeză, italiană, japoneză, kazahă, kinyarwanda, latină, letonă, lingala, luxemburgheză, macedoniană, malteză, moldovenească, mongolă, norvegiană, occitană, olandeză, persă, poloneză, portugheză, punjabi, quechua, română, rusă, sârbo-croată, slovacă, slovenă, suedeză, turcă, urdu, valenciană, scoţiană, sârbă, thailandeză, ucraineană, ungară, vietnameză, nepaleză, singaleză, somaleză, swahili, tătară, tibetană, uzbecă, zulu. https: //www.linguavox.net/ro/

 2. TRAD'ZINE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRAD'ZINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri juridice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, Interpretare de conferinta, Interpretare juridica, Simultaneous interpreting, conference interpreters, Traduceri notariale, certified translation, Translation services for legal texts, Legal translation firm, și translation agency. Are sediul în Paris, Franta.

 3. ALPIS TRADUCTION ET INTERPRÉTATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPIS TRADUCTION ET INTERPRÉTATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, Traduceri notariale, Interpretare de conferinta, scientific translations, arabic translations, translation of patents, și portuguese translations. Are sediul în PARIS, Franta.

 4. ROTAS SWORN AND ORDINARY TRANSLATION OFFICE

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania ROTAS SWORN AND ORDINARY TRANSLATION OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare, Traduceri comerciale, Interpretare comerciala, Consiliere pentru companii, Traduceri, Traduceri juridice, translators, sworn translator, și translation agency. Are sediul în Zgorzelec, Polonia.

 5. ALPIS TRADUZIONE E INTERPRETAZIONE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ALPIS TRADUZIONE E INTERPRETAZIONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, Traduceri notariale, Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, și Traduceri notariale. Are sediul în Milano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CONTEXT TRADUZIONI INTERPRETARIATO CONTEXT

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CONTEXT TRADUZIONI INTERPRETARIATO CONTEXT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, și Traduceri notariale. Are sediul în Milano, Italia.

 2. BABYLON CONSULT

  Romania

  De ce Babylon Consult? Babylon Consult te ajută să-ți transmiți mesajul rapid, având încredere că este bine și corect înțeles. Experiența îndelungată ne permite să oferim soluții adaptate, creative și eficiente tuturor proiectelor ce ne sunt propuse. Traducerile presupun aptitudinile unui profesionist specializat în domeniul din care se efectuează traducerea. Traducătorii Babylon Consult au pregătirea şi cunoştintele tehnice necesare, dublate de o excelentă cunoaştere a limbilor din care şi în care se efectuează traducerea, şi de aptitudinea de a se exprima în scris în limba ţintă, pentru a reda conţinutul cu claritate şi precizie. Ce gamă lingvistică oferim în domeniul traducerilor? Gama lingvistică pe care o acoperă Babylon Consult numără peste 30 de limbi, inclusiv combinații dintre acestea: Limbi de largă circulaţie traducere engleză, traducere franceză, traducere germană, traducere italiană, traducere spaniolă, traducere rusă; Alte limbi traducere albaneză, traducere arabă, traducere bulgară, traducere cehă, traducere chineză, traducere croată, traducere daneză, traducere ebraică, traducere finlandeză, traducere greacă, traducere georgiană, traducere japoneză, traducere latină, traducere macedoneană, traducere maghiară, traducere norvegiană, traducere olandeză, traducere persană, traducere polonă, traducere portugheză, traducere sârbă, traducere slovacă, traducere suedeză, traducere turcă, traducere ucraineană, traducere vietnameză.

 3. WXYZ TRADUCERI SRL

  Romania

  Biroul de traduceri WXYZ Traduceri vă oferă servicii profesionale de interpretariat și traduceri realizate de interpreți și traducători autorizați de Ministerul Justiției în majoritatea limbilor de circulație internațională. Printre serviciile profesionale de interpretariat și traduceri oferite de biroul nostru de traduceri se numără: • traduceri juridice • traduceri tehnice • traduceri autorizate • traduceri legalizate • traduceri website • traduceri it • traduceri economice și financiare • traduceri acte de studii • traduceri documente pentru licitații • traduceri acte auto pentru înmatriculare • traduceri analize medicale • traduceri acte de stare civilă • traduceri dosare de muncă • interpretariat. Totodată, vă oferim o gamă variată de servicii conexe, precum: apostilarea documentelor cu apostila de la Haga, legalizare consulară, supralegalizarea actelor ce urmează a fi folosite în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga, vizarea actelor de studii de către CNRED sau Inspectoratul Școlar, procură mașină pentru deplasarea cu autoturismul ce nu este propritate personală în Turcia. Fie că este vorba de deplasarea cu mașina în afara țării, obținerea cetățeniei franceze, recunoașterea diplomelor și echivalarea studiilor în Italia, înmatricularea mașinii cumpărate din Anglia ori angajarea în Germania, vă asigurăm că veți obține toate actele necesare rapid și fără stres. Solicitați acum o estimare de preț gratuită!

 4. SC AGER TRAD TRANSLATIONS SRL

  Romania

 5. DEIXIS

  Macedonia de Nord

  Compania DEIXIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, Traduceri notariale, Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, și Traduceri notariale. Are sediul în Skopje, Macedonia de Nord.

 1. THESMETAFRASI

  Grecia

  Compania THESMETAFRASI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri comerciale, Traduceri tehnice, Traduceri notariale, Traduceri comerciale, Professional translations, Traduceri tehnice, și Traduceri notariale. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 2. FORUM SERVICE TRADUZIONI

  Italia

  Compania FORUM SERVICE TRADUZIONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile certified translation service, translation agency, sworn technical translations, și sworn translations. Are sediul în Roma, Italia.

 1. SIGNEWORDS

  Spania

  Compania SIGNEWORDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, translation agency, translation companies, Traduceri notariale, și translators of business documents. Are sediul în Palma, Mallorca, Spania.

 2. STUDIO TRADUZIONI ARABO & LEGALIZZAZIONI, INTERPRETARIATO

  Italia

  Compania STUDIO TRADUZIONI ARABO & LEGALIZZAZIONI, INTERPRETARIATO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Padova, Italia.

 3. SERVICIO DE TRADUCCIÓN ST MADRID

  Spania

  Compania SERVICIO DE TRADUCCIÓN ST MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile translation and interpreting agency, professional translation agency, official translation agency, și Translator interpreter. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. COLORANS GROUP

  Turcia

  Compania COLORANS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. ELBA TRAD TRANSLATIONS

  Spania

  Compania ELBA TRAD TRANSLATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile english translations, german translations, translation and interpreting agency, și certified translation. Are sediul în Adeje (tenerife), Spania.

 6. WORLD TEXT SPRACHENSERVICE OHG

  Germania

  Compania WORLD TEXT SPRACHENSERVICE OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Schwerin, Germania.

 7. TRADUCCIONES ZB SL

  Spania

  Compania TRADUCCIONES ZB SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, interpreters, translation, Traduceri notariale, și scientific translations. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 8. KORNELIA Z. PIELKA TRADUTTORE GIURATO POLACCO ITALIANO

  Italia

  Compania KORNELIA Z. PIELKA TRADUTTORE GIURATO POLACCO ITALIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri juridice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, Traduceri notariale, translation and interpreting consultancy, Translation services for legal texts, și translators of business documents. Are sediul în Fenegrò, Italia.

 1. ANGIRA

  Rusia

  Compania ANGIRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri notariale, Interpretare, Traduceri juridice, Traduceri tehnice, Traduceri notariale, Interpretare, Traduceri juridice, și Traduceri tehnice. Are sediul în Moscow, Rusia.

 2. CENTRO DE TRADUCCIONES CETEC

  Spania

  Compania CENTRO DE TRADUCCIONES CETEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, interpreters, translation, Medical translation, și Traduceri tehnice. Are sediul în Denia-Alicante, Spania.

 3. DELTATEXT

  Spania

  Compania DELTATEXT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri, Traduceri juridice, translation, sworn translations, Traduceri, și Traduceri juridice. Are sediul în MADRID, Spania.

 4. DR. LUKASZ BRZANA - VEREIDIGTER ÜBERSETZER FÜR POLNISCH

  Polonia

  Compania DR. LUKASZ BRZANA - VEREIDIGTER ÜBERSETZER FÜR POLNISCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Lublin, Polonia.

 5. DR. BINDER KG

  Austria

  Compania DR. BINDER KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Linz, Austria.

 6. ADAMANTIS

  Italia

  Compania ADAMANTIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consecutive translation, și interpreting. Are sediul în Valsamoggia, Bazzano, Italia.

 7. PANALINGUA GMBH

  Elvetia

  Compania PANALINGUA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 8. EGOROFF COMMUNICATIONS AGENCY

  Rusia

  Compania EGOROFF COMMUNICATIONS AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri juridice, Traduceri comerciale, Traduceri notariale, Traduceri tehnice, Traduceri juridice, Traduceri comerciale, și Traduceri notariale. Are sediul în Moscow, Rusia.

 9. S.M.S. RÜF OG

  Austria

  Compania S.M.S. RÜF OG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 10. TRANSLATOR UK

  Regatul Unit

  Compania TRANSLATOR UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri notariale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri, Traduceri, certified translation service, legal translations, și technical translations. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit