BABYLON CONSULT

Romania

Office Building Outline icon Prestatar de servicii

BABYLON CONSULT

De ce Babylon Consult? Babylon Consult te ajută să-ți transmiți mesajul rapid, având încredere că este bine și corect înțeles. Experiența îndelungată ne permite să oferim soluții adaptate, creative și eficiente tuturor proiectelor ce ne sunt propuse. Traducerile presupun aptitudinile unui profesionist specializat în domeniul din care se efectuează traducerea. Traducătorii Babylon Consult au pregătirea şi cunoştintele tehnice necesare, dublate de o excelentă cunoaştere a limbilor din care şi în care se efectuează traducerea, şi de aptitudinea de a se exprima în scris în limba ţintă, pentru a reda conţinutul cu claritate şi precizie. Ce gamă lingvistică oferim în domeniul traducerilor? Gama lingvistică pe care o acoperă Babylon Consult numără peste 30 de limbi, inclusiv combinații dintre acestea: Limbi de largă circulaţie traducere engleză, traducere franceză, traducere germană, traducere italiană, traducere spaniolă, traducere rusă; Alte limbi traducere albaneză, traducere arabă, traducere bulgară, traducere cehă, traducere chineză, traducere croată, traducere daneză, traducere ebraică, traducere finlandeză, traducere greacă, traducere georgiană, traducere japoneză, traducere latină, traducere macedoneană, traducere maghiară, traducere norvegiană, traducere olandeză, traducere persană, traducere polonă, traducere portugheză, traducere sârbă, traducere slovacă, traducere suedeză, traducere turcă, traducere ucraineană, traducere vietnameză.

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Echipa Babylon Consult are soluții la orice potențiale probleme, datorită experienței îndelungate. Un studiu din 2012, realizat de Comisia Europeană, a concluzionat că doar un sfert din populația europeană a putut să înteleagă un raport de știri în limba engleză. Mai mult, pentru a întelege pe deplin mesajul dintr-o limbă, nu este suficient să îl stăpâniți oral și în forma scrisă sau să cunoaște-ți regulile sale gramaticale. Este esențial să întelegem și aspectele culturale inerente comunității limbii respective, cum ar fi obiceiurile și credințele sale. Prin urmare, traducătorul adaptează toate aceste particularități lingvistice și culturale la limba și cultura țintă. În final, obiectivul principal este să se asigure că toată lumea înțelege conținutul original, păstrându-și esența. Limba engleza este, fără îndoială, puternică, la fel și nevoia de traducere. Apelând la serviciul de traduceri engleză profesionist, vă veți asigura succesul pe care orice companie și-l dorește.

Romania

Traducerile Legalizate sunt efectuate de un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România și recunoscut de biroul notarial la care se face legalizarea. Mai mult, fiecare traducere trebuie să conțină copia documentului tradus, traducerea autorizată și încheierea de legalizare notarială. Documentele astfel întocmite se prezintă notarului public împreună cu originalul documentului tradus. Gama lingvistică a traducerilor autorizate și legalizate realizate de către Babylon Consult Gama lingvistică a traducerilor autorizate și legalizate realizate de către Babylon Consult acoperă peste 30 de limbi, inclusiv combinaţii dintre acestea: -traduceri autorizate sau legalizate in limbi de largă circulaţie: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă; -traduceri autorizate sau legalizate in alte limbi: albaneză, arabă, bulgară, cehă, chineză, croată, daneză, ebraică, estonă, finlandeză, greacă, japoneză, latină, macedoneană, maghiară, norvegiană, olandeză, persană, polonă.

Romania

Pentru a opera în domeniul tehnic este nevoie, în primul rând, de un mesaj foarte clar transmis şi de o documentaţie tehnică bine pusă la punct. Babylon Consult dispune de un personal specializat în domeniul traducerilor tehnice şi de glosare de terminologie pe diverse ramuri înalt tehnologizate. Ai nevoie de traducerea unor documente? Echipa noastră de experţi traducători realizează traduceri tehnice, livrate la timp, fără taxe de urgență! De asemenea, îți oferim şi servicii de legalizare documente. Trimite o întrebare echipei noastre de experți lingviști.

Romania

Experții noștri vă pun la dispoziție servicii de localizare software: traducere, management de proiect, inginerie software, testare și desktop publishing. Localizarea software este procesul de adaptare a unui produs la cerinţele lingvistice, culturale şi tehnice ale unei anumite pieţe. Acest proces necesită multă muncă din partea echipelor de dezvoltare şi, adesea, durează destul de mult. Folosirea serviciilor de localizare pot fi decisive în cucerirea unei noi piețe și în menținerea caracteristicilor brand-ului. Conform unui studiu realizat de Common Sense Advisory, 72.1% dintre consumatori își petrec majoritatea timpului pe website-uri, aplicații web în limba lor și 56.2% dintre consumatori susțin că posibilitatea de a afla informații în limba lor este mai importantă decât prețul. Localizarea unui website îți poate aduce câștiguri uriașe.

Ultimele actualitati ale intreprinderii

Avatar

Ai nevoie de o traducere urgentă?

Realizare de ultima ora ・ Sep 24, 2021 cititi mai mult Open In New icon

Ai un teanc de documente, un buget și un termen imposibil? Nu vrei să-ți pierzi timpul corectând traduceri proaste? Contactează-ne pentru o evaluare urgentă! Experienţă şi profesionalism, pentru traduceri de calitate! Traducătorii noştri sunt selectați în funcţie de experienţa în utilizarea limbii străine dorite, familiaritatea cu domeniul tradus (juridic, medical, tehnic, economic, etc.) şi acurateţea traducerilor anterioare. Traduceri de calitate Traducerea textelor dintr-o limbă străină în alta necesită mai mult decât studii universitare. Traducătorii noştri sunt alocați fiecărui proiect în funcţie de mai multe criterii precum: experienţa în utilizarea limbii respective; familiaritatea cu domeniul tradus; acurateţea traducerilor anterioare. La Babylon Consult folosim doar traducători cu experienţă, verificaţi şi recomandaţi de alţi traducători pentru a oferi cea mai bună calitate în traducere, respectând timpul negociat şi agreat cu clienţii noştri. info@babylonconsult.ro

Documente

Informații companie

Cifre-cheie

 • Efectiv
  1 – 10

Organizare

 • Activitate principala
  Prestatar de servicii

Informații comerciale

Zone comerciale

 • Check Circle Outline icon Regional
 • Check Circle Outline icon National
 • Check Circle Outline icon European
 • Check Circle Outline icon International

Zone de livrare

Cuvinte-cheie asociate cu aceasta intreprindere

 • Traduceri notariale
 • traducere autorizata
 • traduceri juridice
 • traducere engleza
 • apostila
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe Europages.