• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tinichigerie pentru aeronautica

Rezultate pentru

Tinichigerie pentru aeronautica - Import export

 1. SAREM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SAREM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinere industriala, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie pentru aeronautica, Cofraje - lucrari, Intretinere industriala, Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie pentru aeronautica, și Cofraje - lucrari. Are sediul în Anglet, Franta.

 2. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romania

  Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

 3. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Spania

  Compania EUROPRECIS GALICIA S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - aparatura si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, design of aeronautical parts, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 4. AERO 13 MAROC

  Maroc

  Compania AERO 13 MAROC, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Surface treatment, și Welding. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 5. CMA

  Franta

  Compania CMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Oteluri si metale - prelucrare, laser cutting units, Tinichigerie pentru aeronautica, Mechanized welding, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Tarascon Sur Ariège, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STCM

  Franta

  Compania STCM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, fine sheet metalwork subcontracting, laser cutting units, Tinichigerie pentru aeronautica, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Gesté, Franta.

 2. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franta

  Compania BRIVET MECANO SOUDURE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie de precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in metale inoxidabile, Tinichigerie pentru aeronautica, Tinichgerie navala, Tinichigerie in metale inoxidabile, Stainless steel metalwork, Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichgerie navala. Are sediul în Pontchateau, Franta.

 3. SUD AERO

  Franta

  Compania SUD AERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Tinichigerie pentru aeronautica, design of aeronautical parts, Oteluri si metale - prelucrare, Surface treatment, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Merville, Franta.

 4. PIPISTREL D.O.O.

  Slovenia

  Compania PIPISTREL D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Motoare pentru avioane, Tinichigerie pentru aeronautica, și Motoare pentru avioane. Are sediul în Ajdovščina, Slovenia.

 5. RAMPINELLI SPA

  Italia

  Compania RAMPINELLI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - asamblori industriali, Inginerie - asamblori industriali, heavy structural steelwork, food industry system design, și machining. Are sediul în Albino, Italia.

 1. CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET

  Franta

  Compania CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, Tinichigerie de precizie, Tinichigerie pentru aeronautica, Tinichigerie de precizie, metal boilerwork, și industrial boilermaking. Are sediul în Romans Sur Isere, Franta.

 2. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Maroc

  Compania DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, Tinichigerie pentru aeronautica, Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în CASABLANCA, Maroc.

 1. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Spania

  Compania CALDERERIA DE HUMANES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichgerie navala, Concasoare si corpuri de macinare, Mine si cariere - utilaje si material, Tinichigerie grea, Tinichgerie navala, Concasoare si corpuri de macinare, Mine si cariere - utilaje si material, și Tinichigerie grea. Are sediul în Humanes De Madrid, Spania.

 2. KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU

  Austria

  Compania KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Tinichigerie pentru aeronautica, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Wr. Neustadt, Austria.

 3. EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA

  Spania

  Compania EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, Tinichigerie pentru aeronautica, Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Alcala De Henares, Spania.

 4. MILES-ASH LTD

  Regatul Unit

  Compania MILES-ASH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, Tinichigerie pentru aeronautica, Rezervoare metalice, Tinichgerie navala, Tinichigerie grea, Tinichigerie pentru aeronautica, Rezervoare metalice, și Tinichgerie navala. Are sediul în Newtownabbey, Regatul Unit.

 5. ETABLISSEMENTS GLAUDE

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS GLAUDE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Le Pechereau, Franta.

 6. TEMA ENGINEERING SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania TEMA ENGINEERING SERVICES LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Cardiff, Regatul Unit.

 7. GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED

  Regatul Unit

  Compania GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Nuneaton, Regatul Unit.

 8. CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL

  Spania

  Compania CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie grea, Tinichgerie navala, Tinichigerie grea, și Tinichgerie navala. Are sediul în Valladolid, Spania.

 1. SOCIETE NOUVELLE LOUIT

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE LOUIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie pentru aeronautica, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Riscle, Franta.

 2. WERTYU

  Pitcairn

  Compania WERTYU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în Wawa, Pitcairn.

 3. MEWA METALLWAREN GMBH PRODUKTION, VERTRIEB UND FEUERVERZINKEREI

  Germania

 4. AFM SRL

  Italia

 5. S.A.C.M.I.

  Maroc

  Compania S.A.C.M.I., care își desfășoară activitatea în domeniul Aeronautica - aparatura si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Tinichigerie, Constructii prefabricate si industrializate, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Camping si caravaning - vehicule, piese si accesorii, Tinichigerie, Constructii prefabricate si industrializate, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

 6. STE FABRICATION INDUSTRIELLE DE BENAC

  Franta

  Compania STE FABRICATION INDUSTRIELLE DE BENAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie in aliaje usoare, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Mechanized welding, Tinichigerie in aliaje usoare, Surface coating - steels and metals, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Benac, Franta.