• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tije pentru tablouri

Rezultate pentru

Tije pentru tablouri - Import export

 1. CIVIC INDUSTRIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CIVIC INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Tije pentru tablouri, Feronerie industriala, wall door stops, doorstops, Rame si ancadramente, Floor door stops, Tije pentru tablouri, și Production of moulding rails. Are sediul în L'haye Les Roses, Franta.

 2. SCHILDERIJ OPHANGSYSTEEM

  Olanda

  Compania SCHILDERIJ OPHANGSYSTEEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta - produse si materii prime. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije pentru tablouri, Production of moulding rails, perlon thread for picture rails, și Tije pentru tablouri. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 3. REPLAST HOLDING, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania REPLAST HOLDING, SPOL. S R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - colectare si reciclare, Tije pentru tablouri, Material plastic - produse pentru industrie, Holdinguri, Plastic - colectare si reciclare, Tije pentru tablouri, Material plastic - produse pentru industrie, și Holdinguri. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

 4. ARTEL

  Olanda

  Compania ARTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije pentru tablouri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminated wooden stretchers. Are sediul în Rucphen, Olanda.

 5. GROUPECREATION

  Tunisia

  Compania GROUPECREATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije pentru tablouri. Are sediul în Ben Arous, Tunisia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STILA A/S

  Danemarca

  Compania STILA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije pentru tablouri, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tije pentru tablouri, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Smoerum, Danemarca.

 2. JP PROJECT SRL

  Italia

  Compania JP PROJECT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije pentru tablouri. Are sediul în Campione D' Italia, Italia.