• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tesaturi pentru jaluzele si prelate

Rezultate pentru

Tesaturi pentru jaluzele si prelate - Import export

 1. REACTION SIA

  Letonia

  Compania REACTION SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Lenjerie de pat, Fete de masa, Tesaturi pentru jaluzele si prelate, Textile - import-export, Lenjerie de pat, Fete de masa, și Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Salaspils, Letonia.

 2. BACHES LAILY

  Franta

  Compania BACHES LAILY, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tarpaulin covers, waterproof tarpaulins for trucks, custom-made tarpaulins, și tarpaulin in fireproof fabric. Are sediul în GRANDVILLARS, Franta.

 3. OLPLAN- PLANDEKI, PRODUKCJA I NAPRAWA

  Polonia

  Compania OLPLAN- PLANDEKI, PRODUKCJA I NAPRAWA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Olsztyn, Polonia.

 4. LATIM TISSUS ET TOILES TECHNIQUES

  Franta

  Compania LATIM TISSUS ET TOILES TECHNIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabric for protective covers, Fabric for judo mats, flexible tanks for liquid fertilizers, și flexible tanks for wine industry effluent. Are sediul în Fontenay Sous Bois Cedex, Franta.

 5. SOLAR PROTECT SONNENSEGEL GMBH

  Germania

  Compania SOLAR PROTECT SONNENSEGEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Markranstädt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POINT BACHES & STORES

  Franta

  Compania POINT BACHES & STORES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made tarpaulins, și bowers. Are sediul în Rodez, Franta.

 2. MERMET

  Franta

  Compania MERMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cloth, tarpaulin in fireproof fabric, blackout fabric, și transparent fabric. Are sediul în Les Avenières Veyrins-Thuellin, Franta.

 3. CUSTOMS TARPS BY DENIS BACHES

  Franta

  Compania CUSTOMS TARPS BY DENIS BACHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile canvas manufacture, building canvas, și pool covers. Are sediul în Oulchy Le Chateau, Franta.

 4. BACHES TOILES FILETS COVERTARP

  Franta

  Compania BACHES TOILES FILETS COVERTARP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Marseille, Franta.

 5. KLAUS SCHRÖDER TECHNISCHER GROSSHANDEL & AUTOSATTLEREI E.K.

  Germania

  Compania KLAUS SCHRÖDER TECHNISCHER GROSSHANDEL & AUTOSATTLEREI E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Celle, Germania.

 1. CRB LUX

  Luxemburg

  Compania CRB LUX, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers, truck canvases, și building canvas. Are sediul în Weiler-La-Tour, Luxemburg.

 2. GRUPPO ZEN

  Italia

  Compania GRUPPO ZEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sunshades, și canvas manufacture. Are sediul în Conche Di Codevigo, Italia.

 1. OPTIMUM SERVICES

  Franta

  Compania OPTIMUM SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panza de voal, protective tarpaulins, Panza de voal, fabrics, pvc-coated, și overland transports. Are sediul în Seysses, Franta.

 2. PLANDEKI PRODUKCJA I NAPRAWA KRZYSZTOF SIKORSKI

  Polonia

  Compania PLANDEKI PRODUKCJA I NAPRAWA KRZYSZTOF SIKORSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tarpaulin, tarpaulin repairs, truck canvases, și custom-made tarpaulins. Are sediul în Łask, Polonia.

 3. STORWORLD

  Turcia

  Compania STORWORLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shade awnings, și wooden blinds. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ZEILMAKERIJ LONNEVILLE

  Belgia

  Compania ZEILMAKERIJ LONNEVILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made tarpaulins, sailing ships, și caps. Are sediul în Jabbeke, Belgia.

 5. CONTROSOL - CONTROLO SOLAR E DECORAÇÃO, LDA

  Portugalia

  Compania CONTROSOL - CONTROLO SOLAR E DECORAÇÃO, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marquees, și roller shutters. Are sediul în Leça Da Palmeira, Portugalia.

 6. CORDAG AG

  Elvetia

  Compania CORDAG AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Aesch, Elvetia.

 7. TELONI CECCHIN SRL

  Italia

  Compania TELONI CECCHIN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Tombolo, Italia.

 8. BACHE CREATION

  Franta

  Compania BACHE CREATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC tarpaulins, pool covers, tarpaulins for standard trailer, și Tarps for cars. Are sediul în Fontanes, Franta.

 1. CALI TELONI

  Italia

  Compania CALI TELONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pool covers, Waterproof shelters, PVC tarpaulins, și lorry tarpaulins. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 2. BRETAGNE BÂCHES TRÉMOREL

  Franta

  Compania BRETAGNE BÂCHES TRÉMOREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tarpaulins for standard trailer, waterproof tarpaulins for trucks, și covers. Are sediul în Trémorel, Franta.

 3. VERCOVAN

  Belgia

  Compania VERCOVAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers, camper patios, tarpaulin, și custom-made tarpaulins. Are sediul în Spiere, Belgia.

 4. RIGHT PRICE BLINDS

  Irlanda

  Compania RIGHT PRICE BLINDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roman blinds, venetian blinds, roller blinds, și vertical blind systems. Are sediul în Fermoy, Irlanda.

 5. VOILE DU SUD

  Franta

  Compania VOILE DU SUD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cloth for shade sails, parking bay shades, canvas carport, și Patio shelters. Are sediul în La Seyne Sur Mer, Franta.

 6. COVER DF

  Italia

  Compania COVER DF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legaturi - servicii de ambalare, Tarpaulin accessories, Legaturi - servicii de ambalare, PVC banners, și pvc roofing. Are sediul în Firenze, Italia.

 7. PLANENSERVICE-DEUTSCHLAND UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania PLANENSERVICE-DEUTSCHLAND UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 8. PANARO TELONI

  Italia

  Compania PANARO TELONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers, pool covers, Shelters and tents for shops, și lorry tarpaulins. Are sediul în Altamura, Italia.

 9. JES BACHES

  Belgia

  Compania JES BACHES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, Afise, obiecte publicitare, Corturi de soare si accesorii, waterproof tarpaulins for trucks, PVC waterproof tarpaulins, și Afise, obiecte publicitare. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 10. JUMPY

  Belgia

  Compania JUMPY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru jaluzele si prelate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, custom-made tarpaulins, tarpaulin repairs, lorry tarpaulins, și Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ. Are sediul în Florennes, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru