• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tesaturi artificiale si sintetice

Rezultate pentru

Tesaturi artificiale si sintetice - Import export

 1. DELCROIX DÉCO

  Belgia

  Compania DELCROIX DÉCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele, pielicele si blanuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, Piele artificiala, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi pentru mobilier, Tesaturi decorative pentru pereti, și Piele artificiala. Are sediul în Sombreffe, Belgia.

 2. AVALON

  Olanda

  Compania AVALON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile football fields with artificial turf, grass for sports facilities, synthetic grass, și construction of golf courses. Are sediul în Aalten, Olanda.

 3. TOKDEMIR TEKSTIL

  Turcia

  Compania TOKDEMIR TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. HAMLE TEKSTIL

  Turcia

  Compania HAMLE TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, swimwear, și lingerie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ZILL GMBH & CO KG

  Germania

  Compania ZILL GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi artificiale si sintetice, covers, și pvc strip doors. Are sediul în Lauingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IBERICA TEXTIL

  Spania

  Compania IBERICA TEXTIL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods custody, și articles for upholsterers. Are sediul în Lorca, Spania.

 2. BLADI

  Olanda

  Compania BLADI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesive fabrics, artisan furniture, și velvet fabrics. Are sediul în Ridderkerk, Olanda.

 3. CURIOSA

  Belgia

  Compania CURIOSA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi artificiale si sintetice, fire-retardant fabrics for technical and industrial use, fireproof fabric, și fireproofing textiles and textile products. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 4. RIOPELE - TÊXTEIS, S.A

  Portugalia

  Compania RIOPELE - TÊXTEIS, S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, și natural fibre fabrics. Are sediul în Pousada De Saramagos, Portugalia.

 5. NUOVA UNION SRL

  Italia

  Compania NUOVA UNION SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bikinis, și lycra fabric. Are sediul în Somma Lombardo, Italia.

 1. TISSAGE REVIRON

  Franta

  Compania TISSAGE REVIRON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tesere - utilaje si materiale, Tesaturi artificiale si sintetice, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, vegetable growing, Tesere - utilaje si materiale, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Sainte Sigolène, Franta.

 2. SHENG'S GROUP TEXTILE CO., LTD.

  China

  Compania SHENG'S GROUP TEXTILE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyamide (nylon) fabrics, polyester fabrics, Polyester yarns, și nylon yarn. Are sediul în Shengze Industrial Area, China.

 1. DÖNERTAŞ

  Turcia

  Compania DÖNERTAŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shoes supply and accessories. Are sediul în Basaksehir, Turcia.

 2. TROUILLET CIE

  Franta

  Compania TROUILLET CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, In - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, In - tesaturi, brocade fabrics, și matching fabrics. Are sediul în Chauffailles, Franta.

 3. RAI TILLIERES

  Franta

  Compania RAI TILLIERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheets for filters. Are sediul în Rai, Franta.

 4. TAN TEKSTIL

  Turcia

  Compania TAN TEKSTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Bumbac - tesaturi, In - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi, Bumbac - tesaturi, In - tesaturi, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în DENIZLI, Turcia.

 5. ASTENJOHNSON

  Belgia

  Compania ASTENJOHNSON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Bumbac - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, Finisarea produselor textile, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Bumbac - tesaturi, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Eupen, Belgia.

 6. AVOCA GROUP

  Regatul Unit

  Compania AVOCA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 7. E.T.D TEXTILE

  Turcia

  Compania E.T.D TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 100% cotton curtains, fabric wholesale, și curtain fabrics. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. TESSITURA UBOLDI ALESSANDRO & C SRL

  Italia

  Compania TESSITURA UBOLDI ALESSANDRO & C SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, clothing fabrics, bridal gown fabric, technical fabrics, și Imprimarea tesaturilor. Are sediul în Fenegrò, Italia.

 1. WIREMESH-PROTEC GMBH

  Germania

  Compania WIREMESH-PROTEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Hückelhoven, Germania.

 2. FIM LTD

  Ucraina

  Compania FIM LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - tesaturi, și Lana - tesaturi. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. ÜÇ TEKS MODA KUMAŞ

  Turcia

  Compania ÜÇ TEKS MODA KUMAŞ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothing fabrics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. IMPERTEKS

  Turcia

  Compania IMPERTEKS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. GIAGMOURIS KONSTANTINOS

  Grecia

  Compania GIAGMOURIS KONSTANTINOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. POWERPLANEN E. K.

  Germania

  Compania POWERPLANEN E. K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covers. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. BELFA

  Belarus

  Compania BELFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Zhlobin, Belarus.

 8. PROFILLIN

  Belgia

  Compania PROFILLIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi, Carpete, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi, Carpete, și mats. Are sediul în Desselgem, Belgia.

 9. NOORFAT IMP-EXP SL

  Spania

  Compania NOORFAT IMP-EXP SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Monova (alicante), Spania.

 10. TEKSA TEXTILE TRADING CO.

  Turcia

  Compania TEKSA TEXTILE TRADING CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit