• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tehnici de sunet - cinematografie

Rezultate pentru

Tehnici de sunet - cinematografie - Import export

 1. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 2. GRAFFITI STUDIO

  Bulgaria

  Compania GRAFFITI STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, Tehnici de sunet - cinematografie, Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. T-SOUND PRODUCTIONS

  Olanda

  Compania T-SOUND PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile general lighting rental for events. Are sediul în Warnsveld, Olanda.

 4. DLR SONIDO

  Spania

  Compania DLR SONIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Milladoiro, Spania.

 5. INFINI

  Belgia

  Compania INFINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Mese de mixaj, Tehnici de sunet - cinematografie, sound system equipment, Instalatii de sonorizare, Mese de mixaj, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Herve-Xhendelesse, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AXIS-ONE

  Belgia

  Compania AXIS-ONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Trepiede pentru camere de filmat, Tehnici de sunet - cinematografie, tv camera hire, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. MANZED AUDIO

  Regatul Unit

  Compania MANZED AUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 3. JB AUDIO POST PRODUCTION

  Regatul Unit

  Compania JB AUDIO POST PRODUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio video film digital post production, audio mixing, sound mixers, și voice recording solution. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. STARTREC

  Belgia

  Compania STARTREC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Anvers, Belgia.

 5. WANZKE AG

  Germania

  Compania WANZKE AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Tehnici de sunet - cinematografie, și Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. Are sediul în Niedernberg, Germania.

 1. KORG KAOSS PAD

  Regatul Unit

  Compania KORG KAOSS PAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 2. ADC GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania ADC GROUP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, film production, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Milano, Italia.

 1. NAGRIT SRL

  Italia

  Compania NAGRIT SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microphones. Are sediul în Roma, Italia.

 2. MASTERDISK EUROPE

  Franta

  Compania MASTERDISK EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. CHOCOLATE FIREGUARD MUSIC

  Regatul Unit

  Compania CHOCOLATE FIREGUARD MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Huddersfield, Regatul Unit.

 4. WESTBURY MUSIC LTD

  Regatul Unit

  Compania WESTBURY MUSIC LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. HEAVY METAL RECORDS LTD

  Regatul Unit

  Compania HEAVY METAL RECORDS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Wolverhampton, Regatul Unit.

 6. ASIAN MUSIC CIRCUIT

  Regatul Unit

  Compania ASIAN MUSIC CIRCUIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. ROOTS AROUND THE WORLD

  Regatul Unit

  Compania ROOTS AROUND THE WORLD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Chichester, Regatul Unit.

 8. PEACOCK PRESS

  Regatul Unit

  Compania PEACOCK PRESS, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Hebden Bridge, Regatul Unit.

 1. DOLCE EDITION

  Regatul Unit

  Compania DOLCE EDITION, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Hebden Bridge, Regatul Unit.

 2. ARIEL MUSIC

  Regatul Unit

  Compania ARIEL MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Banbury, Regatul Unit.

 3. RESOUND MEDIA

  Regatul Unit

  Compania RESOUND MEDIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. PETERS EDITION LTD

  Regatul Unit

  Compania PETERS EDITION LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. ALFRED PUBLISHING LTD

  Regatul Unit

  Compania ALFRED PUBLISHING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Harlow, Regatul Unit.

 6. REYNARD MUSIC

  Regatul Unit

  Compania REYNARD MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 7. MOVING ON MUSIC

  Regatul Unit

  Compania MOVING ON MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Belfast, Regatul Unit.

 8. PUNCH

  Regatul Unit

  Compania PUNCH, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 9. CIRCUIT MUSIC

  Regatul Unit

  Compania CIRCUIT MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în York, Regatul Unit.

 10. CATHY NELSON

  Regatul Unit

  Compania CATHY NELSON, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Hereford, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit