• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tehnici de sunet - cinematografie

Rezultate pentru

Tehnici de sunet - cinematografie - Import export

 1. ENTERTAINMENT SERVICES

  Romania

  Organizare de Evenimente Private (nunti, botezuri) si Corporate (conferinte, semiarii, traininguri). Echipamente tehnice audio-video, sonorizare, sisteme de traducere simultana, videoproiectie.

 2. GRAFFITI STUDIO

  Bulgaria

  Compania GRAFFITI STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studiouri de inregistrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, Tehnici de sunet - cinematografie, Subtitrari pentru filme, Dublarea filmelor, Audio-vizual - productie si distributie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. DLR SONIDO

  Spania

  Compania DLR SONIDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Milladoiro, Spania.

 4. INFINI

  Belgia

  Compania INFINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sonorizare - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Mese de mixaj, Tehnici de sunet - cinematografie, sound system equipment, Instalatii de sonorizare, Mese de mixaj, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Herve-Xhendelesse, Belgia.

 5. T-SOUND PRODUCTIONS

  Olanda

  Compania T-SOUND PRODUCTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile general lighting rental for events. Are sediul în Warnsveld, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANZED AUDIO

  Regatul Unit

  Compania MANZED AUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 2. AXIS-ONE

  Belgia

  Compania AXIS-ONE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere de filmat - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Trepiede pentru camere de filmat, Tehnici de sunet - cinematografie, tv camera hire, și Trepiede pentru camere de filmat. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. WANZKE AG

  Germania

  Compania WANZKE AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Tehnici de sunet - cinematografie, și Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. Are sediul în Niedernberg, Germania.

 4. JB AUDIO POST PRODUCTION

  Regatul Unit

  Compania JB AUDIO POST PRODUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio video film digital post production, audio mixing, sound mixers, și voice recording solution. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. STARTREC

  Belgia

  Compania STARTREC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Anvers, Belgia.

 1. FULYTECH SUPORTES & VENTOSAS

  Brazilia

  Compania FULYTECH SUPORTES & VENTOSAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Itupeva, Brazilia.

 2. KORG KAOSS PAD

  Regatul Unit

  Compania KORG KAOSS PAD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 1. PROWORKS-AUDIO

  Regatul Unit

  Compania PROWORKS-AUDIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video, Tehnici de sunet - cinematografie, și Editare muzicala, discuri si casete inregistrate - audio si video. Are sediul în Mansfield, Nottinghamshire, Regatul Unit.

 2. MASTERDISK EUROPE

  Franta

  Compania MASTERDISK EUROPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. NAGRIT SRL

  Italia

  Compania NAGRIT SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnici de sunet - cinematografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microphones. Are sediul în Roma, Italia.

 4. ADC GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania ADC GROUP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dublarea filmelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, film production, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Milano, Italia.

 5. ENCORE PUBLICATIONS

  Regatul Unit

  Compania ENCORE PUBLICATIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Tonbridge, Regatul Unit.

 6. AUDIO NETWORK

  Regatul Unit

  Compania AUDIO NETWORK, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. UKHH.COM

  Regatul Unit

  Compania UKHH.COM, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. HART MEDIA LTD

  Regatul Unit

  Compania HART MEDIA LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. TEAM 72 FILM- UND FERNSEHSERVICE GMBH

  Germania

  Compania TEAM 72 FILM- UND FERNSEHSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio-vizual - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în München, Germania.

 2. OXFORD CONTEMPORARY MUSIC

  Regatul Unit

  Compania OXFORD CONTEMPORARY MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 3. KINGS LYNN FESTIVAL LTD

  Regatul Unit

  Compania KINGS LYNN FESTIVAL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în King's Lynn, Regatul Unit.

 4. TALKING ELEPHANT RECORDS

  Regatul Unit

  Compania TALKING ELEPHANT RECORDS, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Bexleyheath, Regatul Unit.

 5. BIG D PROMOTIONS

  Regatul Unit

  Compania BIG D PROMOTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Keighley, Regatul Unit.

 6. ALFRED PUBLISHING LTD

  Regatul Unit

  Compania ALFRED PUBLISHING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Harlow, Regatul Unit.

 7. PETERS EDITION LTD

  Regatul Unit

  Compania PETERS EDITION LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. ROYALTY FREE TUNES

  Regatul Unit

  Compania ROYALTY FREE TUNES, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 9. TUMI MUSIC LTD

  Regatul Unit

  Compania TUMI MUSIC LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Bath, Regatul Unit.

 10. SOLAS MUSIC

  Regatul Unit

  Compania SOLAS MUSIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de sonorizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tehnici de sunet - cinematografie, și Tehnici de sunet - cinematografie. Are sediul în Portree, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit