• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • interpretare tehnica

Rezultate pentru

Interpretare tehnica - Import export

 1. ALTERNATIVE TRADUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALTERNATIVE TRADUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri juridice, Interpretare tehnica, whispered interpretation, interpreting, commercial translations, sworn translations, Simultaneous interpreting, conference interpreters, și Traduceri tehnice. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. ASHLOC CONSULTORES

  Spania

  Compania ASHLOC CONSULTORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accountants, work advice, sworn technical translations, și legal translations. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 3. INTERCONTACT BUDAPEST KFT FORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS IRODA

  Ungaria

  Compania INTERCONTACT BUDAPEST KFT FORDÍTÓ ÉS TOLMÁCS IRODA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare juridica, Interpretare comerciala, Interpretare stiintifica, Interpretare tehnica, Interpretare juridica, Interpretare comerciala, Interpretare stiintifica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. BAUMAN MSTU TRANSLATIONS CENTER OF SCIENTIFIC AND BUSINESS PAPERS

  Rusia

  Compania BAUMAN MSTU TRANSLATIONS CENTER OF SCIENTIFIC AND BUSINESS PAPERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare juridica, Interpretare comerciala, Traduceri tehnice, Interpretare tehnica, Interpretare juridica, Interpretare comerciala, Traduceri tehnice, și Interpretare tehnica. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. ELENA CARLÉ, INTERPRÈTE DE CONFÉRENCES, TRADUCTRICE DE RUSSE

  Franta

  Compania ELENA CARLÉ, INTERPRÈTE DE CONFÉRENCES, TRADUCTRICE DE RUSSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare, Interpretare, și interpreters. Are sediul în Voisins Le Bretonneux, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRUSSELS LANGUAGE SERVICES

  Belgia

  Compania BRUSSELS LANGUAGE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, Interpretare tehnica, translation and interpreting consultancy, scientific translations, și translation of medical texts. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. DE CUBBER PASCAL

  Belgia

  Compania DE CUBBER PASCAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, Interpretare simultana - materiale si instalatii, Interpretare tehnica, translation and interpreting consultancy, Interpretare simultana - materiale si instalatii, și spanish translations. Are sediul în Kalken-Laarne, Belgia.

 3. LEST SRL

  Italia

  Compania LEST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile English courses, și language schools. Are sediul în Salò, Italia.

 4. TRAVEL-BADEN

  Germania

  Compania TRAVEL-BADEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Calatorii de afaceri - organizare, travel reception, și Calatorii de afaceri - organizare. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 5. BT ALPHA

  Polonia

  Compania BT ALPHA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. Are sediul în Kraków, Polonia.

 1. SERKAN SPOR

  Turcia

  Compania SERKAN SPOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KÁPOSZTA ÉS TSA BT

  Ungaria

  Compania KÁPOSZTA ÉS TSA BT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile multilingual translations. Are sediul în Soltvadkert, Ungaria.

 1. TRANSLATION COMPANY

  Georgia

  Compania TRANSLATION COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile translation and interpreting consultancy, și translation agency. Are sediul în Tbilisi, Georgia.

 2. ETE FLOEX

  Franta

  Compania ETE FLOEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Paris, Franta.

 3. NEW-NETWORK HIRADASTECHNIKAI ES KFT

  Ungaria

  Compania NEW-NETWORK HIRADASTECHNIKAI ES KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 4. DOME X'PATS

  Franta

  Compania DOME X'PATS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Guyancourt, Franta.

 5. RODITI INTERNATIONAL CORPORATION LIMITED(THE)

  Regatul Unit

  Compania RODITI INTERNATIONAL CORPORATION LIMITED(THE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. BIALE PAOLA

  Italia

  Compania BIALE PAOLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare, Interpretare tehnica, Interpretare, și Interpretare tehnica. Are sediul în Genova, Italia.

 7. DR. PINILLO TRANSLATIONS

  Germania

  Compania DR. PINILLO TRANSLATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 8. SARL AUVERGNE QUALITE

  Franta

  Compania SARL AUVERGNE QUALITE, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Cournon D Auvergne, Franta.

 1. ORGANISATION INTERNATIONALE DE NORMALISATION (ISO)

  Elvetia

  Compania ORGANISATION INTERNATIONALE DE NORMALISATION (ISO), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare tehnica, și Interpretare tehnica. Are sediul în Geneve, Elvetia.

 2. BLOGFEUER

  Germania

  Compania BLOGFEUER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Interpretare tehnica. Are sediul în Haar (bei München), Germania.

 3. M & E INGENIERIA Y MULTIMEDIA S.L.

  Spania

 4. TECHNICAL FIELD SERVICES INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

 5. OPTILINGUA INTERNATIONAL GROUP - ALPHATRAD

  Franta

  Verified by europages badge

  With 40 years' experience and a vast network of subsidiaries and agencies in Europe, the Optilingua International Group has emerged as one of Europe's leading providers of linguistic services. Our French subsidiary, Alphatrad France, provides a full range of services to meet your specific needs: - translation and post-editing: Our linguistic experts guarantee you accurate translations that align with your requirements. - video-interpretation under the Optiverbia by Alphatrad brand: Profit from our video-interpretation services on platforms such as Teams or Zoom to make sure your business exchanges are clear and professional. - Audio file transcriptions with Optiwords by Alphatrad: we provide high-quality transcriptions into different languages depending on your specific requirements. - Voice dubbing and video subtitling services: Our skills extend to audiovisual services for dubbing voices and voiceovers, as well as video subtitling, mainly for internet applications. Choose the skillsets and quality offered by Alphatrad France, a benchmark provider of language services in Europe. We are ready to satisfy even your most exacting requests. Alphatrad France, Optilingua International Group

 6. TRADIVARIUS TRANSLATORS & INTERPRETERS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRADIVARIUS TRANSLATORS & INTERPRETERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare simultana - materiale si instalatii, Traduceri tehnice, website translation, Interpretare simultana - materiale si instalatii, Simultaneous interpreting, conference interpreters, translation French Dutch English, organisation of multilingual seminars, translation agency Brussels, și professional translators. Are sediul în Enghien (marcq), Belgia.

 7. ALPIS TRADUCTION ET INTERPRÉTATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPIS TRADUCTION ET INTERPRÉTATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Traduceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Traduceri tehnice, Traduceri comerciale, Traduceri juridice, Traduceri notariale, Interpretare de conferinta, scientific translations, arabic translations, translation of patents, și portuguese translations. Are sediul în PARIS, Franta.

 8. MUNDUS DI RAFANELLI CINZIA

  Italia

 9. LOGOS S.P.A.

  Italia

 10. MAURO CONSULTANTS LTD S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit