• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • targuri si expozitii

Rezultate pentru

Targuri si expozitii - Import export

 1. ALPHABET STAND SERVICE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALPHABET STAND SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Standuri de expozitie - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Standuri pentru expozitii, Targuri si expozitii, și Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. Are sediul în La Farlède, Franta.

 2. SOLINE CAMART- BRACELETS A MESSAGES PERSONNALISABLES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOLINE CAMART- BRACELETS A MESSAGES PERSONNALISABLES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Targuri si expozitii, Cadouri promotionale, și Targuri si expozitii. Are sediul în Paris, Franta.

 3. EVENTS2EVENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EVENTS2EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri si expozitii, booth design, stand assembly, Living-room suites, made-to-measure furniture, stands, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și exhibition stand. Are sediul în Montlouis Sur Loire, Franta.

 4. SCALE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SCALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, și Targuri si expozitii. Are sediul în Neuilly Plaisance, Franta.

 5. VISION 9

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania VISION 9, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, Website creation, Targuri si expozitii, advertising, Visual communication, cross-referral, graphic work, Logo creation, și creation of visual identity. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PACK EXPO

  Romania

  Pack Expo 2016 - Eveniment in Europa de Sud-Est care reuneste echipamente industriale, consumabile si solutii de ambalare , etichetare si depozitare, se va desfasura in perioada 27 - 30 septembrie 2016, in Pavilionul Central din Romexpo - Bucuresti. Va invitam la Pack Expo - Eveniment semnificativ in zona Balcanilor care reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile! Pentru mai multe informatii despre Pack Expo 2016, va rugam sa vizitati site-ul: www.pack-expo.ro Thematic Pack Expo Important event in South Eastern Europe that brings together raw materials and supplies for packaging production, packaging solutions, labeling and coding, handling and storage for all the industries. Thematic Pack Expo 2016 • Raw materialis: paper and cardboard, plastic, metal, wood, glass, ceramics, textiles, composite materials; Equipment for packaging production; Machinery for dosing, filling and packaging; • Equipment for sanitary packing; Equipment for labeling and marking; Equipment for stacking; • Complete Packaging Lines and Machines; Conveyors; Logstics and storage; • Labels; Packaging; Packaging design; Packaging recycling; • Softweare solutions for the production and packaging process for packaging; Research and design; Associations and specialized magazines. http: //www.pack-expo.ro/en

 2. BABY BOOM SHOW

  Romania

  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de doua ori pe an in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti. Tematica Baby Boom Show reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii si viitoare mamici. Reduceri atractive Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. Un eveniment preferat de parintii din Romania Baby Boom Show este un eveniment plin de culoare - doar aici aducem cele mai variate produse pentru mamici si copii. Un eveniment al diversitatii - cu locuri de joaca si mini-spectacole, seminarii, clinica de recuperare. Un eveniment cu multa informatie, unde descoperi tot ce trebuie sa stii pentru tine, sarcina sau copii mici! Evenimentul aduce cumparatorului o experienta unica prin intalnirea directa cu vanzatorii si producatorii, care fac apel la parinti, bunici, copii; cu divertismentul, atractiile si premiile orientate spre famile; sanatatea si wellness-ul pentru mama si copil. Reunirea ofertelor exclusive, activitatilor si concursurilor, a expozantilor numerosi si a cursurilor informative fac ca Baby Boom Show sa fie cel mai atractiv eveniment pentru copii si parinti.

 3. SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL

  Romania

  Tematica ExpoTRANSPORT- camioane, autoutilitare, remorci; - microbuze, autobuze, autocare; - autovehicule comerciale; - vagoane calatori si marfa; - troleibuze si tramvaie; - piese de schimb, anvelope, dotari vulcanizare; - accesorii auto si tuning; - echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto; - rulote; - cisterne si pompe de motorina; - lubrifianti, carduri alimentare carburanti si plata taxe de drum; - tahografe digitale, GPS-uri; - societati de asigurare, societati de leasing; - societati de transport rutier, feroviar, naval, aerian; - burse de transport si marfa; - scoli de pregatire soferi; - autoritati din domeniul transporturilor, vama; - media de specialitate si asociatii de profil.Repere ExpoTRANSPORT - 15.000 mp - spatiu de expunere la interior; - peste 3.000 mp - spatiu de expunere la exterior; - 2 sali de conferinta dotate la standarde internationale; - 2000 de locuri de parcare cu acces facil din Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului; - modernitatea, flexibilitatea si conceptul unic al noilor spatii vor crea cadrul necesar unei mai bune relationari între firmele expozante, asociatiile de profil si mass-media; - mediatizarea intensa a evenimentului, atât de catre presa generalista, cât si de catre presa de profil; - numeroase evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii specialisti, cât si pentru firmele expozante.

 4. O.MIND CREATIVES

  Grecia

  Compania O.MIND CREATIVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presa speciala - editare, Targuri si expozitii, Editare de publicitate - conceptie si realizare, advertising, Presa speciala - editare, Targuri si expozitii, și Editare de publicitate - conceptie si realizare. Are sediul în Nea Smyrni, Grecia.

 5. STRAMA MPS MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STRAMA MPS MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construction of jigs and fixtures, Computer-Aided Maintenance (CAM), metallography, și test counters. Are sediul în Straubing, Germania.

 1. TAULEO EVENTS & INCENTIVES GMBH - DIE LEICHTMACHER

  Germania

  Compania TAULEO EVENTS & INCENTIVES GMBH - DIE LEICHTMACHER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. VELET COOP. V.

  Spania

  Compania VELET COOP. V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, Produse cosmetice biologice, Beauty products, Targuri si expozitii, Produse cosmetice biologice, și items for the cosmetics industry. Are sediul în Elche, Spania.

 1. NEST ELECTRONICS GMBH

  Germania

  Compania NEST ELECTRONICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe informatice pentru industrie, Testarea produselor si a materialelor, Echipamente de testare, Programe informatice pentru industrie, Testarea produselor si a materialelor, Echipamente de testare, și Quality control software. Are sediul în Bruckmühl, Germania.

 2. PLANTEC - VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania PLANTEC - VERTRIEBS GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile saws, Automation, Plastic, și wood forming. Are sediul în Bopfingen, Germania.

 3. INSOLITES COLLECTION

  Franta

  Compania INSOLITES COLLECTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, events organisation agency, Promotional stands, și Targuri si expozitii. Are sediul în Paris, Franta.

 4. SARTORIUS WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SARTORIUS WERKZEUGE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Freze si burghiuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, tightening tools, Lathe tools, Targuri si expozitii, și Environmental technology. Are sediul în Ratingen, Germania.

 5. PG PROMOTION

  Franta

  Compania PG PROMOTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, Events communications agency, Targuri si expozitii, și conference organisation. Are sediul în Issy-Les-Moulineaux, Franta.

 6. MESSESTAND-TEAM

  Germania

  Compania MESSESTAND-TEAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Heideck, Germania.

 7. STAFF.DIRECT

  Germania

  Compania STAFF.DIRECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Dransfeld, Germania.

 8. WONDER INDUSTRIES LTD.

  Regatul Unit

  Compania WONDER INDUSTRIES LTD., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes manufacturing, leather, și fabrics. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. BARBERÍA JENNY

  Spania

  Compania BARBERÍA JENNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Puigcerdá (girona), Spania.

 2. POMURSKI SEJEM D.O.O. POMURJE FAIR

  Slovenia

  Compania POMURSKI SEJEM D.O.O. POMURJE FAIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, Spectacole si reprezentatii - productie, Organizarea seminariilor si a congreselor, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Targuri si expozitii, Spectacole si reprezentatii - productie, Organizarea seminariilor si a congreselor, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Gornja Radgona, Slovenia.

 3. FAIRBRAIN

  Germania

  Compania FAIRBRAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Senden, Germania.

 4. BENTEKK GMBH

  Germania

  Compania BENTEKK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gaseous chromatography. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. TERASYS

  Germania

  Compania TERASYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri, expozitii, saloane - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, trade fair and exhibition service, Trade fair, și Targuri si expozitii. Are sediul în Leipzig, Germania.

 6. PROGRES PARTNERS ADVERTISING

  Republica Ceha

  Compania PROGRES PARTNERS ADVERTISING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Targuri si expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Targuri, expozitii, saloane - organizare, Agentii de publicitate, Targuri si expozitii, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, și Targuri, expozitii, saloane - organizare. Are sediul în Prague 1, Republica Ceha.

 7. ALL ABOUT EVENT

  Germania

  Compania ALL ABOUT EVENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, trade fair hostesses, events organisation agency, și Targuri si expozitii. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 8. LUISA LAGO

  Spania

  Compania LUISA LAGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Barcelona, Spania.

 9. LILOPRO

  Franta

  Compania LILOPRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Targuri si expozitii, graphic design, internet, Tipografie, și Targuri si expozitii. Are sediul în Montpellier, Franta.

 10. CONI KOSMETIK THERAPEUTIN

  Elvetia

  Compania CONI KOSMETIK THERAPEUTIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii. Are sediul în Zürich, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Targuri si expozitii - Import export

Număr de rezultate

6.754 Intreprinderile