• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tapet

Rezultate pentru

Tapet - Import export

 1. FATRA A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania FATRA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme si folii de material plastic, Tapet, Filme si folii de material plastic, ground insulation, lvt floors, laminates, foils, pvc granules, și roof waterproofing membranes. Are sediul în Napajedla, Republica Ceha.

 2. SARL SOLUTIONS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARL SOLUTIONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Tapet. Are sediul în Lannoy, Franta.

 3. I.C.H. S.L.

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania I.C.H. S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapeturi speciale, vinyl wallpaper, Wall coverings on TNT support - non woven, Tapeturi speciale, adhesive friezes, vinyl friezes, Waterslide decals, panoramic, și assorted fabrics. Are sediul în Quart De Poblet-Valencia, Spania.

 4. R.PROBAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania R.PROBAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole pentru pictura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, Zidarie - lucrari, Instalatii - lucrari, Tapet, Placarea fatadelor, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Paris, Franta.

 5. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania GB GROUP 3D DECOR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Tapet, Ipsos si produse din ipsos, Materiale de constructii, Caramizi, wall decorations, Dale si placi din ipsos, interior decoration, și Tapet. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TELLIGRAF

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TELLIGRAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Imprimare - tipografie, Caractere tipografice, silk-screen printing, interior design, typography, Tipografie - offset, interior decoration, și digital printing. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 2. DPP LUX SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DPP LUX SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, Tapet, Parchet, Ipsos si produse din ipsos, Tapet, și Parchet. Are sediul în Paris, Franta.

 3. KA INTERNATIONAL ROMANIA

  Romania

  KA International este cel mai important grup de decoraţiuni interioare la nivel mondial şi liderul european în domeniu. Extinderea reţelei noastre a început din Madrid în 1986, iar în prezent ne mândrim cu mai mult de 450 de magazine, în 50 de ţări din toată lumea.La KA International creăm şi oferim o varietate de culori şi texturi, împărtăşind cu clienţii viziunea, proiectele inovatoare şi amenajările noastre exclusiviste. Realizăm concept şi vindem produse de design interior de calitate superioară, acordând atenţie deosebită tapetului, tesaturilor (perdele, draperii, storuri), mobilei tapiţate şi accesoriilor precum sistemele, lămpile, covoare şi celorlalte decoratiuni. Facem toate acestea cu un singur scop - acela de a aduce inspiraţie şi de a trezi simţurile tuturor celor care ne încredinţează spaţiul lor personal spre decorare.

 4. ALMACENES GESTERA NORIEGA, S.L

  Spania

  Compania ALMACENES GESTERA NORIEGA, S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tapet, și Floor mat. Are sediul în Gijón, Spania.

 5. WALL212 WALLCOVERINGS

  Turcia

  Compania WALL212 WALLCOVERINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall coverings, vinyl wallpaper, wallpaper, și wall-coverings to customer specifications. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. EDO-TEX WALLPAPER

  Turcia

  Compania EDO-TEX WALLPAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet din vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tesaturi decorative pentru pereti, Tapeturi speciale, Tapet, washable wallpaper, Tesaturi decorative pentru pereti, și Tapeturi speciale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. URUS STONE

  Turcia

  Compania URUS STONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cement stones, și decorative stones. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. DURAKS DEKORATIF

  Turcia

  Compania DURAKS DEKORATIF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative covering. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 2. SIA SILK PLASTER GROUP (EU)

  Letonia

  Compania SIA SILK PLASTER GROUP (EU), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, decorative stuccos, finish coat, Tapet, și plaster finishes. Are sediul în Riga, Letonia.

 3. HD86

  Franta

  Compania HD86, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, carpets, Decoration accessories, Tapet, și Table placemats. Are sediul în Portes Les Valence, Franta.

 4. HAJEK E.U. INHABER ANTON KARL

  Austria

  Compania HAJEK E.U. INHABER ANTON KARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Wien, Austria.

 5. VARDEK VARLIBAS DEKORASYON

  Turcia

  Compania VARDEK VARLIBAS DEKORASYON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural stone, și decorative panels. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PETER KRONBERGER, WAND-DESIGNER GRAFIK & DRUCK

  Germania

  Compania PETER KRONBERGER, WAND-DESIGNER GRAFIK & DRUCK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Freilassing, Germania.

 7. MOWADE-RENÉ ROGER SCHUCK

  Germania

  Compania MOWADE-RENÉ ROGER SCHUCK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Berlin, Germania.

 8. E-DELUX GMBH

  Germania

  Compania E-DELUX GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - folii pentru acoperirea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, Tapiserii, Mobilier - articole si accesorii decorative, Stafaj si stuc, Tapet, și Tapiserii. Are sediul în Erkrath, Germania.

 1. KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH

  Germania

  Compania KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperiri textile pentru pereti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Wall coatings, wall coverings, și Tapet. Are sediul în Neustadt, Germania.

 2. EXTRATAPETE GMBH

  Germania

  Compania EXTRATAPETE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Acoperiri textile pentru pereti, Tapiserii, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Wallpaper made from silk, și Acoperiri textile pentru pereti. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. ROCKPANEL GROUP

  Regatul Unit

  Compania ROCKPANEL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile exterior decorative panels, mosaic wall-coverings for residential use outdoors, și ventilated roofing system. Are sediul în Bridgend, Regatul Unit.

 4. ABEL ESTRICHE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ABEL ESTRICHE GMBH & CO.KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Eiterfeld, Germania.

 5. EUROPANEL

  Turcia

  Compania EUROPANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, decorative covering, decorative stones, și Tapet. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. PAVIMENTOS ARRONDO SA

  Spania

  Compania PAVIMENTOS ARRONDO SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, Covoare si mochete, Tapet, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cauciuc - produse, și Covoare si mochete. Are sediul în Gabiria-Gipuzkoa, Spania.

 7. AFC MARBLE

  Turcia

  Compania AFC MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapet, Tapet, travertine, și Non-magnetic gratings. Are sediul în Denizli, Turcia.

 8. PRINT1 INH. DIRK PAASCH

  Germania

  Compania PRINT1 INH. DIRK PAASCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Potsdam, Germania.

 9. SSJ WALLPAPER UK LTD

  Regatul Unit

  Compania SSJ WALLPAPER UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. Are sediul în Bury St. Edmunds, Regatul Unit.

 10. DISBAR PAPELES PINTADOS, SL

  Spania

  Compania DISBAR PAPELES PINTADOS, SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital printing, wallpaper, și furnishing services. Are sediul în Barcelona, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit