• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tabacire - utilaje pentru industrie

Rezultate pentru

Tabacire - utilaje pentru industrie - Import export

 1. ERMAKSAN TANNERY MACHINES

  Turcia

  Compania ERMAKSAN TANNERY MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. COS.T.A. S.R.L.

  Italia

  Compania COS.T.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tanneries, machinery and equipment for tanneries, machines for artificial leather, și supplies for tanneries and working of leathers and furs. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 3. SIDA SRL

  Italia

  Compania SIDA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tannage drums. Are sediul în Arzignano, Italia.

 4. CURTIDOS CABEZAS S.L.U.

  Spania

  Compania CURTIDOS CABEZAS S.L.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, Piele pentru incaltaminte, Piele, pielicele si blanuri, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Piele pentru incaltaminte. Are sediul în Ubrique, Spania.

 5. HISAR DERI DOLAP VE PERVANELERI SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania HISAR DERI DOLAP VE PERVANELERI SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Natural decoration, tannery machines, machinery and equipment for working hides, leather and fur, și export. Are sediul în Izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BURNRAY COMBUSTION EQUIPMENTS CO.,LTD.

  China

  Compania BURNRAY COMBUSTION EQUIPMENTS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Guangzhou, China.

 2. SORIA PIEL

  Spania

  Compania SORIA PIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Soria, Spania.

 3. AS ERDOGAN DERI SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania AS ERDOGAN DERI SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheepskin for clothing, și tanned sheepskins. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. VALLERO INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania VALLERO INTERNATIONAL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Oglianico, Italia.

 5. TANNERY TRADE

  Italia

  Compania TANNERY TRADE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 1. ESCOMAR ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania ESCOMAR ITALIA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 2. HUNI ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania HUNI ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în San Miniato, Italia.

 1. IN.TE.CO. S.R.L.

  Italia

  Compania IN.TE.CO. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Carre', Italia.

 2. GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania GOZZINI 1906 TURINI GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Tabacire - utilaje pentru industrie, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în San Miniato, Italia.

 3. LAMEBO S.R.L.

  Italia

  Compania LAMEBO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Leinì, Italia.

 4. EUROTEC S.R.L.

  Italia

  Compania EUROTEC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montebello Vicentino, Italia.

 5. C M TANNERY MACHINES S.P.A.

  Italia

  Compania C M TANNERY MACHINES S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 6. FORNI VARESE

  Italia

  Compania FORNI VARESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Ispra, Italia.

 7. SPELTO S.N.C.

  Italia

  Compania SPELTO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Torino, Italia.

 8. EL.PA. SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania EL.PA. SERVICE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabacire - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tannery machines. Are sediul în Altavilla Vicentina, Italia.

 1. BMS

  Italia

  Compania BMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Turbigo, Italia.

 2. OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A

  Italia

  Compania OFFICINE MECCANICHE ALPE S P A, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Arzignano, Italia.

 3. BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L.

  Italia

  Compania BAGGIO TECNOLOGIE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Tezze Sul Brenta, Italia.

 4. OFF. MECCANICA M.M.

  Italia

  Compania OFF. MECCANICA M.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Montorso Vicentino, Italia.

 5. TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L.

  Italia

  Compania TURINI MACCHINE PER CONCERIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 6. EMILIANA MACCHINE CONCERIA SNC

  Italia

  Compania EMILIANA MACCHINE CONCERIA SNC, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, și Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Solara Di Bomporto (Mo), Italia.

 7. VOTTA TANNERY MACHINES S.R.L.

  Italia

  Compania VOTTA TANNERY MACHINES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Santa Croce Sull'arno, Italia.

 8. HÜNI AG PROCESS CONTROLS

  Elvetia

  Compania HÜNI AG PROCESS CONTROLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, și Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Horgen, Elvetia.

 9. T.A. GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania T.A. GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, Blanuri - masini si echipamente, Tabacire - utilaje pentru industrie, și Blanuri - masini si echipamente. Are sediul în Solofra, Italia.

 10. MORERA PELL S.L.

  Spania

  Compania MORERA PELL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piei si blanuri - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabacire - utilaje pentru industrie, și Tabacire - utilaje pentru industrie. Are sediul în Igualada, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Tabacire - utilaje pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

5.643 Intreprinderile