• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • studii statistice- sondaje de opinie

Rezultate pentru

Studii statistice- sondaje de opinie - Import export

 1. AT INTERNET

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AT INTERNET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Mérignac, Franta.

 2. MKOR CONSULTING

  Romania

  MKOR Consulting oferă servicii de cercetare strategică a pieței, de la studii sectoriale de piață, analiză competitivă și studii de consumator. Rezultatele cercetărilor întreprinse de noi sunt acționabile și te vor ajuta să iei decizii informate. Conform unui studiu realizat de MKOR în 2018, 75% dintre companiile din România realizează studii de piață, principalul motiv fiind fundamentarea deciziilor strategice. Impactul studiilor de piață este cuantificabil în cifra de afaceri, care este raportată în creștere de +29% yoy de către companiile care le realizează. Studii și analize de piață pe care MKOR consulting le realizează: Studii de oportunitate - Studii de piață, Oportunități pe noi piețe, Inovație și prognoză, Analiza concurenței, Mystery shopping B2B Strategie - Notorietate de brand, Satisfacție și loialitate față de brand, Testare concepte de branding și rebranding, Strategie de marketing Consumer Intelligence - Consumatorul digital, Comunități online, Profilul consumatorului, Experiența consumatorului, Mystery Shopping, Studii de satisfacție Testare de concept - Testare concept publicitar, Validarea ideii de afaceri, Testare de produs, Testare de ambalaj, Focus Grup Studii pe piața muncii - Branding de angajator, Notorietatea brandului de angajator, Strategie de brand de angajator, Satisfacția și loialitatea angajaților

 3. CALMA RESEARCH AND FACILITIES

  Spania

  Compania CALMA RESEARCH AND FACILITIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market analysis, organisation of company events, meeting room rental, și renting of meeting-rooms. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. ESAM TECNOLOGIA, S.L.

  Spania

  Compania ESAM TECNOLOGIA, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Dezvoltare aplicatii mobile, market analysis, Studii statistice, sondaje de opinie, Satisfaction survey, și Dezvoltare aplicatii mobile. Are sediul în Paterna, Spania.

 5. WORLD OF MYSTERY SHOPPERS

  Ucraina

  Compania WORLD OF MYSTERY SHOPPERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIDE

  Franta

  Compania GIDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Studii statistice, sondaje de opinie, și market surveys. Are sediul în Nantes, Franta.

 2. PHONECOM

  Belgia

  Compania PHONECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Studii statistice, sondaje de opinie, market surveys, Satisfaction survey, și statistical analysis. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SIVES

  Coasta de Fildes

  Compania SIVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Analiza datelor, Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, și Analiza datelor. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 4. EM ONDERZOEK

  Olanda

  Compania EM ONDERZOEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anchete comerciale, Studii statistice, sondaje de opinie, market surveys, commercial research and information, Anchete comerciale, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Nijmegen, Olanda.

 5. TECHNI'SENS

  Franta

  Compania TECHNI'SENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Cosmetice, Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, și Cosmetice. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 1. SONECOM

  Belgia

  Compania SONECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, drilling, Institutii de sondaj, opinion polls, și qualitative surveys. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. WORLD FLAG CHAMPIONSHIP

  Grecia

  Compania WORLD FLAG CHAMPIONSHIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Pefkohori, Grecia.

 1. VOICECOM

  Tunisia

  Compania VOICECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Satisfaction survey, call centre, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 2. BVA

  Franta

  Compania BVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Balma, Franta.

 3. SOLADIS

  Franta

  Compania SOLADIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile statistical analysis. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. TEAM RECRUT

  Franta

  Compania TEAM RECRUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Studii statistice, sondaje de opinie, și focus group management. Are sediul în Vincennes, Franta.

 5. ADVISIO AG

  Germania

  Compania ADVISIO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Cabinet de recrutare, Studii statistice, sondaje de opinie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Cabinet de recrutare, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în München, Germania.

 6. LEITNER MARKT- UND MEINUNGSFORSCHUNG

  Austria

  Compania LEITNER MARKT- UND MEINUNGSFORSCHUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Götzis, Austria.

 7. BEELINE RESEARCH & CONSULTING

  Polonia

  Compania BEELINE RESEARCH & CONSULTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market analysis. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 8. THESSENVITZ MARKETING

  Germania

  Compania THESSENVITZ MARKETING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gestionare a puţurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Studii statistice, sondaje de opinie, și Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. Are sediul în München, Germania.

 1. MK DATEL GMBH

  Germania

  Compania MK DATEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, Studii statistice, sondaje de opinie, Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Rottenburg, Germania.

 2. PHONEWERK GESELLSCHAFT FÜR DIALOGMARKETING MBH

  Germania

  Compania PHONEWERK GESELLSCHAFT FÜR DIALOGMARKETING MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Studii statistice, sondaje de opinie, Agentii de publicitate, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Hof, Germania.

 3. DEFACTO CALL CENTER GMBH

  Germania

  Compania DEFACTO CALL CENTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare comerciala, Fotografie gigant, Asistenta administrativa, Agentii de publicitate, Interpretare comerciala, Fotografie gigant, Asistenta administrativa, și Agentii de publicitate. Are sediul în Erlangen, Germania.

 4. N&S CONSULTING

  Tunisia

  Compania N&S CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. 1COMM GMBH

  Germania

  Compania 1COMM GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, Studii statistice, sondaje de opinie, Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Berlin, Germania.

 6. SAS PARTICIPATION

  Franta

  Compania SAS PARTICIPATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Paris, Franta.

 7. GLOBAL OFFICE - KUNDENKONTAKT-CENTER (GLOBAL OFFICE FRANCHISE AT GMBH)

  Austria

  Compania GLOBAL OFFICE - KUNDENKONTAKT-CENTER (GLOBAL OFFICE FRANCHISE AT GMBH), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, Studii statistice, sondaje de opinie, Agentii de publicitate, Marketing telefonic, Call center-uri, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Wien, Austria.

 8. HUMAN INSIGHTS

  Germania

  Compania HUMAN INSIGHTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 9. GLOBAL SCOPE SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania GLOBAL SCOPE SOLUTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Institutii de sondaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, Satisfaction survey, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 10. TAT TELEFONAKQUISETEAM WOLFGANG SCHWARZER

  Germania

  Compania TAT TELEFONAKQUISETEAM WOLFGANG SCHWARZER, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Marketing - cercetari, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Bayreuth, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit