• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sticla dubla securizata

Rezultate pentru

Sticla dubla securizata - Import export

 1. WALLRITE SRL

  Romania

  Va oferim solutii unice si profesionalism in compartimentarea spatiului de birou avand o experienta vasta in integrarea peretilor demontabili si mobili in diverse arii de activitate. Veti beneficia de promtitudine si servicii de inalta calitate atat in amenajari, constructii, cat si in finisaje interioare care va asigura un raport calitate-pret bun. Toate partitiile furnizate si integrate in spatiul dvs. vor indeplini toate standardele de calitate, avand avantajul unui sistem care este adaptat cerintelor specifice domeniului in care activati, a cerintelor interne si in conformitate cu toate cerintele actuale ale pietei. Avem o gama larga de compartimentari care sa indeplineasca cele expuse mai sus, dar nu numai, spre exemplu categoria peretilor demontabili de la furnizorul QbiQ si pereti mobili de la furnizorul Espero. Peretii demontabili de la QbiQ au principalul avantaj ca se pot integra si reloca fara a modifica plafonul sau pardoseala, fiind si sisteme din sticla securizata simpla sau dubla. Pe cand, beneficiul peretilor mobili de la Espero ar fi crearea unui spatiu flexibil, prin partitia la un moment dat a unui spatiu. Mai concret acesti pereti se pliaza sau se extind atunci cand se doreste sa se creeze unu sau mai multe spatii. Pentru colaborare sau mai multe detalii va asteptam sa ne contactati telefonic sau pe email.

 2. HUYSMANS GLAS

  Belgia

  Compania HUYSMANS GLAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, Sticla dubla securizata, railings, glass doors, și flat safety glass. Are sediul în Beringen, Belgia.

 3. KOCKEN

  Belgia

  Compania KOCKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, Sticla dubla securizata, glass doors, window manufacturing plant, și blinds. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 4. ZIRVE CRANE SYSTEM

  Turcia

  Compania ZIRVE CRANE SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gantry cranes, și bridge cranes. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. BARKINGSIDE GLAZIERS IG6

  Regatul Unit

  Compania BARKINGSIDE GLAZIERS IG6, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Ilford, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CRIDESA

  Spania

  Compania CRIDESA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla blindata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, Geam armat plat, Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, și Geam armat plat. Are sediul în Alicante/Alacant, Spania.

 2. HEINRICH ZAUN GMBH

  Germania

  Compania HEINRICH ZAUN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla blindata, Sticla pentru industrie, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Sticla blindata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. Are sediul în Euskirchen, Germania.

 3. HASENJÄGER BAUSTOFF GMBH

  Germania

  Compania HASENJÄGER BAUSTOFF GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Sticla dubla securizata, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Langenhagen, Germania.

 4. GEGL INVEST A/S

  Danemarca

  Compania GEGL INVEST A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Sorring, Danemarca.

 5. BEIJING CHUNGUANGHENGXING TRADE CO., LTD

  China

  Compania BEIJING CHUNGUANGHENGXING TRADE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Beijing, China.

 1. GLASINDUSTRIE LA PALOMA B.V.

  Olanda

  Compania GLASINDUSTRIE LA PALOMA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla armata dubla, Sticla dubla securizata, Sticla armata dubla, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Apeldoorn, Olanda.

 2. INTERPANE SICHERHEITSGLAS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INTERPANE SICHERHEITSGLAS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 1. CHINA NEWSTAR INDUSTRIAL CO., LTD

  China

  Compania CHINA NEWSTAR INDUSTRIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Quanzhou, China.

 2. ÍSPAN EHF

  Islanda

  Compania ÍSPAN EHF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Kópavogi, Islanda.

 3. MOTOR SERVICE S.A.S. DI MIGNOLLI LUCA & C.

  Italia

  Compania MOTOR SERVICE S.A.S. DI MIGNOLLI LUCA & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industria mijloacelor de transport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Geam securizat plat, Sticla dubla securizata, Geam securizat plat, și Sticla dubla securizata. Are sediul în BUSSOLENGO, Italia.

 4. RADO HOLDING 2008 A/S

  Danemarca

  Compania RADO HOLDING 2008 A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla colorata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla colorata. Are sediul în Randers Soe, Danemarca.

 5. REDEX PERFUME BOTTLE CO.,LTD

  China

  Compania REDEX PERFUME BOTTLE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Shanghai, China.

 6. SHANGHAI LVYUAN GLASS CO., LTD

  China

  Compania SHANGHAI LVYUAN GLASS CO., LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla dubla securizata, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Shanghai, China.

 7. WICKLUNDS I TABY AB

  Suedia

  Compania WICKLUNDS I TABY AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Sticla dubla securizata, Sticla pentru industrie, și Sticla dubla securizata. Are sediul în Brottby, Suedia.

 8. CHISINAU GLASS FACTORY

  Republica Moldova

  Compania CHISINAU GLASS FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 1. BETTEN KIRCHHOFF G.M.B.H. &CO. KG.

  Germania

  Compania BETTEN KIRCHHOFF G.M.B.H. &CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 2. STAKLOUNIONNOVA

  Macedonia de Nord

  Compania STAKLOUNIONNOVA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flat glass. Are sediul în Prilep, Macedonia de Nord.

 3. GLOBAL SOURCES MINERAL CO.

  Egipt

  Compania GLOBAL SOURCES MINERAL CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla dubla securizata. Are sediul în Cairo, Egipt.

 4. GLAS GASPERLMAIR GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 5. GLASVERARBEITUNGS-GESELLSCHAFT BREMEN MBH

  Germania

 6. BAUMANN FEUERFEST HANDELSGESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

 7. GLAS-BERNINGER GMBH & CO.KG

  Germania

 8. IRLBACHER BLICKPUNKT GLAS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For over 80 years, Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH has been an innovative company in the field of glass processing. The products we manufacture have applications in mechanical engineering, construction and sanitary technology, domestic heating, the household appliance and lighting industry, as well as the technology industry. We consider ourselves to be not only glass suppliers, but also problem solvers for demanding tasks. We develop new system solutions for and together with our customers. We supply specialised glass made to individual design requirements and the highest safety standards. Our decades of experience mean there are few limits to our glass processing capabilities.

 9. VIDRIOS ANJUMARPA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania VIDRIOS ANJUMARPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla tratata termic, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie pentru mobila, Geam securizat plat, glass, Sticla tratata termic, Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticlarie pentru mobila, și Geam securizat plat. Are sediul în Mancha Real-Jaén, Spania.

 10. VETROFOND S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit