• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • staniu - tacamuri

Rezultate pentru

Staniu - tacamuri - Import export

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Republica Ceha

  Compania MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Elvetia

  Compania S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Horgen, Elvetia.

 3. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Regatul Unit

  Compania A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles in pewter. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. NINGBO SHUTURAN IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED

  China

  Compania NINGBO SHUTURAN IMPORT AND EXPORT COMPANY LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în ningbo, China.

 5. GNALI & ZANI

  Italia

  Compania GNALI & ZANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Staniu - tacamuri, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Lumezzane, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen accessories. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 2. SHENGZHOU TIANFENG EVVIRONMENTAL PACKAGE CO.,LTD.

  China

  Compania SHENGZHOU TIANFENG EVVIRONMENTAL PACKAGE CO.,LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Shengzhou, China.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Regatul Unit

  Compania PINDER BROTHERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal - tacamuri, Staniu - tacamuri, Metal - tacamuri, și Staniu - tacamuri. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 4. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Staniu - tacamuri, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 5. CONTINENTAL EXPORTS

  India

  Compania CONTINENTAL EXPORTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Moradabad, India.

 1. INOXRIV S.P.A.

  Italia

  Compania INOXRIV S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Staniu - tacamuri, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Villa Carcina, Italia.

 2. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decoratiuni din staniu, și Decoratiuni din staniu. Are sediul în Tirschenreuth, Germania.

 1. PMT 2000 LTD

  Bulgaria

  Compania PMT 2000 LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Shumen, Bulgaria.

 2. LEAD WIND PRODUCT INNOVATION CO.

  Taiwan (ROC)

  Compania LEAD WIND PRODUCT INNOVATION CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Kaohsiung, Taiwan (ROC).

 3. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Italia

  Compania BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Staniu - tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Staniu - tacamuri, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Lumezzane, Italia.

 4. INFLUX INDUSTRIAL LIMITED

  China

  Compania INFLUX INDUSTRIAL LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în Shiwan, China.

 5. YANTAI WANJIN BUSINESS & TRADE CO.,LTD CHINA

  China

  Compania YANTAI WANJIN BUSINESS & TRADE CO.,LTD CHINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Staniu - tacamuri. Are sediul în yantai, China.

 6. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Italia

 7. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Norvegia

 8. NUOVA HSSC S.R.L.

  Italia

 1. IMIR S.R.L.

  Italia

 2. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Italia

 3. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Italia

 4. PINTI INOX S.P.A.

  Italia