• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tole si tabla din staniu

Rezultate pentru

Tole si tabla din staniu - Import export

 1. LONGHI FRATELLI SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LONGHI FRATELLI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Barlassina, Italia.

 2. NOVA TEK S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NOVA TEK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Casaloldo, Italia.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italia

  Compania TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gutter channels. Are sediul în Raiano, Italia.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  Compania AMBROSINI G.T. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, și milling. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. HA DA MADENCILIK

  Turcia

  Compania HA DA MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Mersin, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LOGSTEEL, S.L.

  Spania

  Compania LOGSTEEL, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanised steel. Are sediul în Gijon, Spania.

 2. COM.BA.S. S.R.L.

  Italia

  Compania COM.BA.S. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal cages for caps, production of sealed finished products, crown caps, și plastic plugs. Are sediul în Napoli, Italia.

 3. PAUL PINSEL KG

  Germania

  Compania PAUL PINSEL KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white sheet metal. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. TI ELLE SNC

  Italia

  Compania TI ELLE SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, cnc punching, metal punching, Strunjirea otelurilor si a metalelor, și metal bending. Are sediul în Monterenzio, Italia.

 5. NRG DI CASADEI MARCO

  Italia

  Compania NRG DI CASADEI MARCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heat insulation. Are sediul în Castrocaro Terme, Italia.

 1. VOISIN SA

  Franta

  Compania VOISIN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Tole si tabla din staniu, și fine panel work. Are sediul în Bayeux, Franta.

 2. INTERSTAL S.A

  Polonia

  Compania INTERSTAL S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sheet cutting. Are sediul în Kraków, Polonia.

 1. RAMTEX-TRADING

  Belarus

  Compania RAMTEX-TRADING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  Compania SIMON STEEL LLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Tole si tabla din staniu, white sheet metal, Oteluri speciale, stainless steel, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 3. RÉZMŰHELY KFT

  Ungaria

  Compania RÉZMŰHELY KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fountain. Are sediul în Szentendre, Ungaria.

 4. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Regatul Unit

  Compania ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Marlow, Regatul Unit.

 5. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. INDUMET

  Belgia

  Compania INDUMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Tole si tabla din staniu, și tin plate packaging. Are sediul în Bressoux, Belgia.

 7. SPOJMONT OSTRAVA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SPOJMONT OSTRAVA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sheet metal cutting, și steel sheet. Are sediul în Ostrava Marianske Hory, Republica Ceha.

 8. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaging boxes. Are sediul în Gönen, Turcia.

 1. BASTEELOS, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BASTEELOS, S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Lacuirea otelurilor si a metalelor, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Tole si tabla din staniu, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari. Are sediul în Osek, Republica Ceha.

 2. METAL IANNONE SRL

  Italia

  Compania METAL IANNONE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Nocera Superiore (SA), Italia.

 3. LEONE DOMENICO PAOLO

  Italia

  Compania LEONE DOMENICO PAOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, Cercevele pentru ferestre, Tole si tabla din staniu, și Cercevele pentru ferestre. Are sediul în Trebisacce, Italia.

 4. KAZAMETA, UAB

  Lituania

  Compania KAZAMETA, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si doze metalice, Table si benzi - metale neferoase, Cutii si doze metalice, și Table si benzi - metale neferoase. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. CAMPITELLI S.R.L.

  Italia

  Compania CAMPITELLI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. Are sediul în Sant'egidio Del Monte Albino, Italia.

 6. GE.MO.TEC. AIR

  Italia

  Compania GE.MO.TEC. AIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tole si tabla din staniu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air intake systems, și ducting systems. Are sediul în San Marco Evangelista, Italia.

 7. SAG A.S.

  Republica Ceha

  Compania SAG A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre pentru acoperis si lucarne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din metale feroase, Tole si tabla din staniu, Fundatii, Table si benzi din metale feroase, Tole si tabla din staniu, și Fundatii. Are sediul în Jindrichuv Hradec, Republica Ceha.

 8. BASCO BAYERISCHE STAHL- UND COILSCHNITT-SERVICE GMBH

  Germania

  Compania BASCO BAYERISCHE STAHL- UND COILSCHNITT-SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Karlstein, Germania.

 9. ARCHER WOODNUTT (U.K.) LTD

  Regatul Unit

  Compania ARCHER WOODNUTT (U.K.) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Stoke-On-Trent, Regatul Unit.

 10. ATLAS-ACOMFA B.V.

  Olanda

  Compania ATLAS-ACOMFA B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tole si tabla din staniu, și Tole si tabla din staniu. Are sediul în Noordwijkerhout, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit