• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • stalpi metalici

Rezultate pentru

Stalpi metalici - Import export

 1. SC AVACO-ECOKAPA GROUP SRL

  Romania

 2. VENTURA GROUP

  Regatul Unit

  Compania VENTURA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile towers for telecommunications systems, street lighting systems, și solar light. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. STAHLBAU GÖTZ OHG

  Germania

  Compania STAHLBAU GÖTZ OHG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Brensbach, Germania.

 4. EBM

  Belgia

  Compania EBM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, Cuve metalice, Stalpi metalici, metal warping, Cuve metalice, și tippers. Are sediul în Quievrain, Belgia.

 5. TECA SRL

  Italia

  Compania TECA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel poles. Are sediul în San Dona Di Piave, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INOXHERO

  Italia

  Compania INOXHERO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, anchorages, Agricultura - instalatii si echipamente, accessories for vine planting, și Wire forming. Are sediul în Torbole Casaglia, Italia.

 2. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  Bulgaria

  Compania BALKAN LIGHT EXPORT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampioane chinezesti, Stalpi metalici, Turnare la cald, Corpuri de iluminat de arta, Lampioane chinezesti, Stalpi metalici, Turnare la cald, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Ruse, Bulgaria.

 3. STK METALL

  Luxemburg

  Compania STK METALL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri metalice, Stalpi metalici, Scari metalice, Turnuri metalice, Stalpi metalici, mechanical constructions, și Scari metalice. Are sediul în Niederanven, Luxemburg.

 4. VIGNA TECH S.R.L.S

  Italia

  Compania VIGNA TECH S.R.L.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Stalpi metalici, și Instalatii si echipamente pentru viticultura. Are sediul în Canelli, Italia.

 5. WISECOM GROUP BV

  Belgia

  Compania WISECOM GROUP BV, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Lontzen, Belgia.

 1. ART PARK

  Bulgaria

  Compania ART PARK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Ravno Pole, Bulgaria.

 2. RAMELET S.A.

  Elvetia

  Compania RAMELET S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Turnuri metalice, Hangare metalice - fier si otel, Stalpi metalici, Piloni metalici, Turnuri metalice, Hangare metalice - fier si otel, și Stalpi metalici. Are sediul în Lausanne, Elvetia.

 1. JULIO EDGARDO CHIMENO

  Argentina

  Compania JULIO EDGARDO CHIMENO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Rodeo De La Cruz-Guaymallen-Mendoza, Argentina.

 2. AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS

  Portugalia

  Compania AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Feronerie industriala, electrowelded pylons, și electrowelded pipes. Are sediul în Águeda, Portugalia.

 3. HMK ELK AYD SIST A.Ş

  Turcia

  Compania HMK ELK AYD SIST A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Menderes, Turcia.

 4. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

  Olanda

  Compania SUN ROESTVASTSTAAL B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scari metalice, Construcții industriale, Stalpi metalici, Scari metalice, Construcții industriale, și Stalpi metalici. Are sediul în Bemmel, Olanda.

 5. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Germania

  Compania EUROPOLES GMBH & CO. KG., care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Catarge pentru steaguri, Arborada, Piloni metalici, Catarge pentru steaguri, și Arborada. Are sediul în Neumarkt, Germania.

 6. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnuri metalice, Stalpi metalici, Poduri metalice, Turnuri metalice, Stalpi metalici, și Poduri metalice. Are sediul în Belper, Regatul Unit.

 7. POSVID

  Spania

  Compania POSVID, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile poles, wire, și stretchers. Are sediul în Huarte-Navarra, Spania.

 8. RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Stalpi metalici, Piloni metalici, și Stalpi metalici. Are sediul în Cervarese Santa Croce, Italia.

 1. EMCM

  Tunisia

  Compania EMCM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 2. CI. EMME. S.N.C.

  Italia

  Compania CI. EMME. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Garduri si portaluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Stalpi metalici, Piloni metalici, și Stalpi metalici. Are sediul în Sommariva Perno, Italia.

 3. TECNOTORRI S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOTORRI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piloni metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, și Stalpi metalici. Are sediul în Parma, Italia.

 4. CAPARDONI & C. S.R.L.

  Italia

  Compania CAPARDONI & C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Capace metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, Dopuri si capace din material plastic, Stalpi metalici, și Dopuri si capace din material plastic. Are sediul în Gorgonzola, Italia.

 5. BEIJING TIAN-LONG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD

  China

  Compania BEIJING TIAN-LONG TUNGSTEN & MOLYBDENUM CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi metalici. Are sediul în Beijing, China.

 6. MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L.

  Italia

  Compania MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Resorturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Stalpi metalici, Agricultura - instalatii si echipamente, și Stalpi metalici. Are sediul în Fiume Veneto, Italia.

 7. REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES

  Elvetia

  Compania REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piloni metalici, Stalpi metalici, Hangare metalice - fier si otel, Turnuri metalice, Piloni metalici, Stalpi metalici, Hangare metalice - fier si otel, și Turnuri metalice. Are sediul în Sion, Elvetia.

 8. PONDI ROSA

  Italia

  Compania PONDI ROSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piloni metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, vineyard poles, și Stalpi metalici. Are sediul în Mercato Saraceno, Italia.

 9. LANDINI S.R.L.

  Italia

  Compania LANDINI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piloni metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, steel poles, și Stalpi metalici. Are sediul în Legnano, Italia.

 10. MATELDA S.R.L.

  Italia

  Compania MATELDA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Piloni metalici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi metalici, vineyard poles, și Stalpi metalici. Are sediul în Piacenza, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit