• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • stalpi din beton

Rezultate pentru

Stalpi din beton - Import export

 1. PONTIFIX GMBH LIGHTWEIGHT BRIDGES

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PONTIFIX GMBH LIGHTWEIGHT BRIDGES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Gaggenau, Germania.

 2. CONAE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CONAE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 3. KAMMEL GES.M.B.H. FERTIGKELLER - FERTIGBETON - BAUSTOFFE

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KAMMEL GES.M.B.H. FERTIGKELLER - FERTIGBETON - BAUSTOFFE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Grafendorf Bei Hartberg, Austria.

 4. B + F BETON- UND FERTIGTEILGESELLSCHAFT MBH LAUCHHAMMER

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B + F BETON- UND FERTIGTEILGESELLSCHAFT MBH LAUCHHAMMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Lauchhammer, Germania.

 5. B. LÜTKENHAUS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B. LÜTKENHAUS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Dülmen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COMAVIT PALI PRECOMPRESSI SRL

  Italia

  Compania COMAVIT PALI PRECOMPRESSI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vineyard poles, și fruit farming poles. Are sediul în Tezze Di Piave-Vazzola, Italia.

 2. MHE CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania MHE CONCEPT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, Case prefabricate, Cabane, bungalow-uri si vile prefabricate, models of villas and small houses, și construction of blocks of flats and public housing. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

 3. BB BETON UND BAUWAREN PRODUKTIONS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania BB BETON UND BAUWAREN PRODUKTIONS- UND BETEILIGUNGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Zeulenroda-Triebes, Germania.

 4. OSKAR HEUCHERT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OSKAR HEUCHERT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Neumünster, Germania.

 5. HÜWELS BETONELEMENTEWERK GMBH

  Germania

  Compania HÜWELS BETONELEMENTEWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 1. BETONWERK PAAR GES.M.B.H.

  Austria

  Compania BETONWERK PAAR GES.M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Frauenkirchen, Austria.

 2. CONCRETE POLES INDUSTRY - GKARIS CHRISTOS

  Grecia

  Compania CONCRETE POLES INDUSTRY - GKARIS CHRISTOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Naousa, Grecia.

 1. BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BAU-CENTER NEUSTADT-GLEWE GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Lianti chimici, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Lianti chimici, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Stalpi din beton. Are sediul în Neustadt-Glewe, Germania.

 2. DARGENTON FRERES

  Belgia

  Compania DARGENTON FRERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Dale - beton, Stalpi din beton, Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Dale - beton, și Stalpi din beton. Are sediul în Villers-la-loue, Belgia.

 3. WINIGER PUMP SYSTEM AG

  Elvetia

  Compania WINIGER PUMP SYSTEM AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Navarra. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Pompe de beton, Stalpi din beton, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Marmura si piatra naturala, Pompe de beton, și Stalpi din beton. Are sediul în Wald, Elvetia.

 4. CLAES SIERBETON

  Belgia

  Compania CLAES SIERBETON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Constructii din beton, Dale - beton, Stalpi din beton, Caramizi, Constructii din beton, Dale - beton, și Stalpi din beton. Are sediul în Hamont-Achel, Belgia.

 5. ING. RUDOLF JOSEF KARDEIS BETONDESIGN

  Austria

  Compania ING. RUDOLF JOSEF KARDEIS BETONDESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Bergheim, Austria.

 6. AMBIENTE STUCKHAUS

  Germania

  Compania AMBIENTE STUCKHAUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Hainichen, Germania.

 7. BNB BETON- UND NATURSTEIN BABELSBERG GMBH

  Germania

  Compania BNB BETON- UND NATURSTEIN BABELSBERG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Potsdam, Germania.

 8. EVERTON TECHNIKA DIAMENTOWA

  Polonia

  Compania EVERTON TECHNIKA DIAMENTOWA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Stalpi din beton, drilling, reinforced concrete cutting, și moulds, forms and armatures for reinforced cement and concrete elements. Are sediul în Poznań, Polonia.

 1. BTB BETON ARCHITEKTONICZNY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania BTB BETON ARCHITEKTONICZNY SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton gata preparat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Constructii din beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Constructii din beton, și ELCO process concrete blocks. Are sediul în Radzymin, Polonia.

 2. KERAMZYT SYSTEM. BLOCZKI FUNDAMENTOWE, PUSTAKI ŚCIENNE, BETON TOWAROWY

  Polonia

  Compania KERAMZYT SYSTEM. BLOCZKI FUNDAMENTOWE, PUSTAKI ŚCIENNE, BETON TOWAROWY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Caramizi, Pardoseli - elemente prefabricate, beams, Stalpi din beton, Caramizi, și Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 3. ROBERTI SRL

  Italia

  Compania ROBERTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Vittorio Veneto, Italia.

 4. BAUMATERIALIENVERTRIEB GUSTAV WULFF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BAUMATERIALIENVERTRIEB GUSTAV WULFF GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Stalpi din beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Lemn taiat si tratat, Stalpi din beton, Pardoseli - elemente prefabricate, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Celle, Germania.

 5. BFM BETON-FERTIGTEILE MEGOW GMBH

  Germania

  Compania BFM BETON-FERTIGTEILE MEGOW GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Pardoseli - elemente prefabricate, Beton gata preparat, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, și Pardoseli - elemente prefabricate. Are sediul în Horneburg, Germania.

 6. GEBRÜDER KÖNIG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GEBRÜDER KÖNIG GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli false - elementi din beton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Osaturi si schelete din beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Caramizi, Osaturi si schelete din beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Stalpi din beton. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 7. DANSK PÆLEKAPNING APS

  Danemarca

  Compania DANSK PÆLEKAPNING APS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Stalpi din beton. Are sediul în Haslev, Danemarca.

 8. PREMAC, SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania PREMAC, SPOL. S R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli - elemente prefabricate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Materiale inerte pentru constructii, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Materiale inerte pentru constructii, Dale - beton, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Bratislava - Nove Mesto, Slovacia.

 9. ESTRUCTURAS AMARANTE, S.L.

  Spania

  Compania ESTRUCTURAS AMARANTE, S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stalpi din beton, Osaturi si schelete din beton, modular structures, Concrete formwork, Stalpi din beton, și Osaturi si schelete din beton. Are sediul în Amposta, Spania.

 10. DENIS MAY & SONS

  Regatul Unit

  Compania DENIS MAY & SONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caramizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte de scurgere - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Stalpi din beton, Conducte de scurgere - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Stalpi din beton. Are sediul în St. Austell, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit